Benim her zaman onceligimdi esim ama diyorum ya ziyarete gittigim de esimdr bi eksiklik seziyorum neden boyle oldu acaba?sevginizdeki kosulsuzluga hayran kaldim...
sunu bilinki esiniz olmadanda siz bi bireysiniz ve evvela kendiniz ve evladiniz icin dik durmaya ve sagliginizi on planda tutmaya calisin
9yil onceki bir kavgadan dolayi yaralama yapmis karsi taraf benim hastaligimi duyunca sikayeti geri cekti ama is isten gecti...esiniz neden hapse girdi??
9yil onceki bir kavgadan dolayi yaralama yapmis karsi taraf benim hastaligimi duyunca sikayeti geri cekti ama is isten gecti...
İsin acikcasi annem var bi o da elinden geleni yapiyor tasima suyuyla degirmen donmuyor tabi ama bebek olunca insanin ici burkuluyor ben daha gidip gonlumce kiyafet alamadim bebegime hep hediye...Himmm anladim. Allah hayirlisiyla kavusturmayi nasip etsin. Size de yardim etsin. Sizin aileniz yok mu yardim edecek?
İsin acikcasi annem var bi o da elinden geleni yapiyor tasima suyuyla degirmen donmuyor tabi ama bebek olunca insanin ici burkuluyor ben daha gidip gonlumce kiyafet alamadim bebegime hep hediye...
Cok sagolun ama ben neden esimde tuhaflik seziyorum sogumaya mi basladim yokaa mesafelermi ????Allah yardim.etsin insallah. Ne desem bilemedim..
Cok sagolun ama ben neden esimde tuhaflik seziyorum sogumaya mi basladim yokaa mesafelermi ????
Bana mi oyle geliyor biwlemedim sanki esimin biseyi eksik gibi ama her hafta ayni heyecana gidiyorum yanina kokusunu duymak icin tsortlerine sarilip yatiyoum biraz ozel olucak ama hayat bana hep zordu nemim ensest davam oldugu icin esime asiri bagliyim sanirim baba sevgisini onunla tamamlamaya calisiyormusumpaikolgum demisti...Esinizde mi tuhaflik var? Bence mesafeden. Uzak.kalinca maalesef gönül de uzak kalabiliyor.
25 yasindayim ve 4 yillik evliyim esimi cok sevdim ama eri geldi 3 ay disari cikarmadi o kadar kiskanc ve cok sinirli anne babasi ölmüs babannesi buyutmus gelelim bize simdi 5 aylik bir bebegimiz var ve esim bena en son hamileyken siddet gosterdi sebep...cok uyuyorm diye...dogumda ölumcul bir hastaligimoldugunu ogrendik dr artik en ufak bir enfeksiyon beklersin dedi ve ben hastanedeyken esim bundan sonra hicbisey eskisi gni olmayacak dedi soz verdi bebegimizle mutlu olucaz dedi ben hastaneden cikmadan esimin yargitaydaki dosyasi geldi ve cezaevinde su an...hersry o kadar yorucu ki hemhastalik hem maddi gucluk simdi kotkularim var ya eskiyr donerse diye...cevreden gelen yardimlarla geciniyorum ve babannesi hasta yatalak sayilacak kafar zor diyelim ona da seve seve bakarim bakiyorum da esimi ziyarete gidince sanki bi sey eksikmis gibi oluyorum bu ne anlamadim bana yardim edin....ne olur
Yorum icin tesekkurler....hayat hep yory beni bakalim sonuc nasil olacakerken yaşta evlilik çocuk hastalık ne zor hayat yaşamışsınız ya üzüldüm sizin adınıza çok erken atılmışsınız hayata Allah yardımcınız olsun eşiniz de çok sorumsuz birisi eskisi gibi olmaz siz serbest bırakın hapisten çıkınca yalnız kalıp bol bol düşünmeye ihtiyacı olucak desteğinizi esirgemeyin
Bana mi oyle geliyor biwlemedim sanki esimin biseyi eksik gibi ama her hafta ayni heyecana gidiyorum yanina kokusunu duymak icin tsortlerine sarilip yatiyoum biraz ozel olucak ama hayat bana hep zordu nemim ensest davam oldugu icin esime asiri bagliyim sanirim baba sevgisini onunla tamamlamaya calisiyormusumpaikolgum demisti...
Sanirim bunlaunda payi var biraz ama özle.ek cok yipratiyr insani bi af cksa bariBir cezaevi durumu benim hayatımdada olmuştu.O yüzden az çok doğru tespitler yapıcağımı düşünerek söyleyebilirimki aslında bu eksiklik duygusunun sebebi siz değilsiniz,oradaki koşullar ve o koşulların getirdiği yılgınlık.Bu mutlaka size yansıyor ve siz kendinize yoruyorsunuz.Ayrıca herşeyin zamansız olduğunu da düşünüyor olabilir.Kulakları çınlasın biriside derdiki cezaevinde olmak 24 saat düşünmek/sorgulamak demektir diye.Buda öyle bişeydir mutlaka.
Malesef ensest oz baba ne kadar babaysa tabi dava acik duymda yillardir kayip ve bnu yapan ins muhendisiydii...Ensest mi??
Nasil ya??
Malesef ensest oz baba ne kadar babaysa tabi dava acik duymda yillardir kayip ve bnu yapan ins muhendisiydii...
Su an rahatca yazabiliyorum bunlari cunku ibret olsun gercekten babaniza bile guvenmwyin ben yasadim hemde en acisini sokakta babasinin elini tutan kiz cocuklarina korkuyla bakiyorum....diyorumya hayat cidden zor..Babaniz size ensest iliskide mi bulundu? Inanamiyorum su an
Allahim korusun yaa. Allah yardimciniz olsun. Ne kadar zor bir sey. Lanet pislik. Insan kendi öz evladina nasil sehvetle bakar. Allah kahretsin..