• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatı ertelemeyin...

çok analamılı ve doğru bir yazı talinciğim,gerçektende hayatı ertelemeden yaşamak gerek,çünkü yarın yaşayacağımızın garentisi yok.Ama bunu bidiğimiz halde hayatımızda okadar şeyi erteliyoruzki.Birbirimize seni seviyorum demeyi,birini kırdığımızda özür dilemeyi,içimizden geldiği gibi yaşamayı daha neler neler.Hatırlatığın için saol canım eline ve yüreğine sağlık.

demek ki ne yapmak gerekiyorrr

yarın bu hayatta olmayacakmışız gibi davranabılmelıyız demek ki bazen

ertelemeyin hayatıııa.s.

çok analamılı ve doğru bir yazı talinciğim,gerçektende hayatı ertelemeden yaşamak gerek,çünkü yarın yaşayacağımızın garentisi yok.Ama bunu bidiğimiz halde hayatımızda okadar şeyi erteliyoruzki.Birbirimize seni seviyorum demeyi,birini kırdığımızda özür dilemeyi,içimizden geldiği gibi yaşamayı daha neler neler.Hatırlatığın için saol canım eline ve yüreğine sağlık.

çok güzeldi teşekkürler:icecream:

emeğine sağlık talincim.gerçekten çok güzel bir yazı yazmışın ve hayatın gerçeği bir yazı yazmışın.
hepimiz sanki yarınlar bizimmiş gibi mutluluğumuzu bugunümüzü erteliyoruz.çok güzel bir yazı canım.yüreğine sağlık

ellerine sağlık talincim çok güzel ve çok doğru bir yazı yazmışsın. Neden herşeyi erteliyoruz anlamıyorum sanki yarına çıkma gibi garantimiz var!!!!!!!!!!!!

hep bir pilanımız var çünkü.yapayım demeyi değil de yapacağım demeyi seçiyoruz hep:1no2:
bu kadar programlı yaşamak ne kadar doğru inanın ben de bılmıyorum ama bir gün bi bakmışız istediklerimizi yapamadan yaşlanmışız.o zaman ne yapıcaz peki:sm_confused:

Benim de her zaman kendimden şikayetim olan ama hala aynısını yapmaya devam ettiğim konu bu. hayatı ertelemek... hele de suan kendımı bosvermıs gelecekte hersey guzel olacak dıye hayal kuruyorum. ya o gunler gelemeden.......
Ama işte olmuyo. ertelemek zorunda kalıyorum hayatı...

Benim de her zaman kendimden şikayetim olan ama hala aynısını yapmaya devam ettiğim konu bu. hayatı ertelemek... hele de suan kendımı bosvermıs gelecekte hersey guzel olacak dıye hayal kuruyorum. ya o gunler gelemeden.......
Ama işte olmuyo. ertelemek zorunda kalıyorum hayatı...

hepimiz bu tür dönemler yaşıyoruz canım ama sürekli birşeyleri ertelemek zorunda kalmak da çok yıpratıcı ve yorucu oluyo.mümkün olduğunca yaşamak gerekiyor hayatı.dilediğimizce...
sevgiyle kala.s.

evet emınım herkesın bu gıbı donemlerı oluyordur. en kotu yanı da, ben ertelemeden yaşamak ıstememe ragmen ertelemek zorunda olmam. çunku başka yapacak bişey yok. napalım beklerız;)

evet emınım herkesın bu gıbı donemlerı oluyordur. en kotu yanı da, ben ertelemeden yaşamak ıstememe ragmen ertelemek zorunda olmam. çunku başka yapacak bişey yok. napalım beklerız;)

evet ertelenen şeyler mutlaka oluyor.olacak da.herşeyi her istediğimizde pat diye yapamıyoruz
ama yeter ki bu ertelemeler bir alışkanlığa dönüşmesina.s.

talin abla sana icimden 100 tane gul göndermek geldi ama umarim bunlarlada olur. a.s.a.s.a.s.a.s.dilerimki herzaman hayatin mutluluk ve sevgiyle dolu olu

Güzel bir paylaşım hayatta anı yaşamak daha doğrusu anı yakalayabilmek çok önemli... Emeğine sağlık....

talin abla sana icimden 100 tane gul göndermek geldi ama umarim bunlarlada olur. a.s.a.s.a.s.a.s.dilerimki herzaman hayatin mutluluk ve sevgiyle dolu olu

ay canım ya çook sağola.s.
dilerim ki hayatındaki hiçbirşeyi ertelemek zorunda kalmazsın
sevgilera.s.

-hayat ertelenmeyecek kadar kısa-çok güzel söylemişsin arkadaşım.ama bazen ertelemek zorunda olduklarımız şartlarla orantılı değilmi bazen ister stemez ertelemek zorunda kalmıyormuyuz...
ama önemli olan birazda ertelediklerimizin farkına varmak. onu erteledik diye ihmal etmeye döndürmemek.ertelemek en kısa zamanda gerçekleştirmek istemektir ama ihmal etmek unutmak demek değilmidir..
ertelediklerimizi gerçekleştirmek ümidiyle , sevgiyle kalın arkadaşlar

-hayat ertelenmeyecek kadar kısa-çok güzel söylemişsin arkadaşım.ama bazen ertelemek zorunda olduklarımız şartlarla orantılı değilmi bazen ister stemez ertelemek zorunda kalmıyormuyuz...
ama önemli olan birazda ertelediklerimizin farkına varmak. onu erteledik diye ihmal etmeye döndürmemek.ertelemek en kısa zamanda gerçekleştirmek istemektir ama ihmal etmek unutmak demek değilmidir..
ertelediklerimizi gerçekleştirmek ümidiyle , sevgiyle kalın arkadaşlar

evet tabiyiki ertelemek unutmak demek değildir
ertelenen şey ertelenmek zorunda olunsa bile bir köşeye atılıp unutulmamalı zaten
dilerim sen de ertelediğin şeyler varsa bir gün gerçekleştirirsinŞeniz
öpüyorum seni
sevgiyle kala.s.

Doğru arkadaşım hayat bir oyun ........ Bizler arkamıza bakmıyan birer oyuncu.Nereye kadar bilmem bu oyun devam eder.:teytey:süprizzzzz

Ben Hayati Ertelemiyorum Hayat Beni Erteliyor Benim Yapacak Hiçbirşeyim Kalmadi Ona Karşi Kaderi Yenmek Diye Birşey Yoooooooooooookkkkkk!!!!!

ben kaderi öyle güzel yeniyorum ki...
yeter ki inanç olsun insanda
herşeyin üstesinden geliyorsun o zaman
tavsiye ederim arkadaşımyerimseniben

Back
X