hayat benim için bu kadar zor mu olmalı

öncelikle çoçuğunuzu elinizden alamaz boşa tehdit etmesin bu duşunceyi kafanızdan silin. Eğer barışmaya karar verirseniz de iyice burnunu sürttürün hemen affetmeyin sakın

çok iyi düşünmeniz gereken bir durum. bu adam aldatarak zaten sizi ve çocuğunuzu kaybetmeyi göze almış. sonuçlarını bilerek hareket etmiş. diyelim ki tamam dediniz affettiniz ve aynı şeyleri yeniden yaptı. bu defa ailenizin yanına dönebilecekmisiniz. aileniz size tekrar güvenebilecekmi?

oha yani, adam göz göre göre aldattı haa. yazık yaa anlamıyorum bu tip insanları. derdi neymiş niye yapmış böyle bişeyi. hoş gerçi intihar eden insanlar bile var. psikolojik sebepler insanı kendi canına kıymaya kadar götürebiliyorsa aslında bu tip çirkin ilişkilere de itebilir. boşanacaksan da bunu niye yaptığını iyi öğren bence. eğer bilmeden sen bişeyler yaptıysan aynı şeyi ikinci kez yaşama ihtimalin de var. umarım bu tip biri bir daha ömür boyu karşına çıkmaz. hep mutlu olursun hayatta. çoluğunla çocuğunla bir ömür boyu mutluluklar diliyorum canım. biliyorum hem çok üzgün hem çok sinirlisin, buna benzer bi olay benim ailemde de var o yüzden senin adına çok üzülüyorum. Allah yardımcın olsun , eşine de akıl fikir, irade versin.

Son düzenleme:
akrep81,

lütfen bir anlık öfke ile yanlış kararlar vermeyiniz...

çok üzüldüm durumua gerçekten....
yüzüm düştü burda nooldu diye soruyo iş arkadaşlarım....
canım benim allah yardım etsin sana...
eğer inanıyorsan eşine güvenebileceksen bi şans daha ver..
belki düzelir...
ama güvenim kalmadı diyorsan dinle babanı....

Eşin başta sorumsuzmuş neden seni kaçırmış ,herkes gibi evlememiş ahlak olarak zayıf yapısı var eşin değişmez çocuğa annen baksın sende işe gir

bişey sorma, karışma, çocuğa bak diyen kendisi sonrada sen çocukla ilgileniyodun diye bahane mi buluyo, affetme babanın evinde kal, çocuğun için şans ver diyenleri anlamıyorum adam evde durmuyo çıkıp çıkıp gidiyo yarın büyücek o çocuk sormıcak mı babam nerde diye? yani baba olsunda isterse çamurdan olsun mu bu mu zihniyet?
ayrıca adamın dediklerini sallama avukatı kim olursa olsun hakim küçük çocuğu anneye verir nafakanıda çatır çatır alırsın

baban seni çocuğunla kabul ediyorsa bu lafları dinle ama çokta takma geri dönersen bu aldatmalara devam edebilir =( zor durum ama baba evinde durmakta zor allah yardımcın olsun az kendine bak onun burnunu sürt biraz..

hayatım ne olursa olsun hiç bir mahkeme yüz kızartıcı suçu olmadığı taktirde annesinden yavrusunu ayırmaz merak etme...hem bunlara sahip olmaman olmayacağın anlamına gelmiyor...tabiki çalışıp ayakların üstünde durabilirsin benim annem 47 yaşında elinde lise diplomasından başka birşey yok...ama şimdi hem ayrılıyor hemde çalışmaya başlıyor hatta ben bastırıyorum üniv.sınavına gir açıktanda olsa üniversite oku die neden kendine olan güveni yerine gelsin die...biz onlar gibi aciz değiliz merak etme biz istersek herşeyin altındna kalkarız...

kızlar destekleriniz için çok teşekkür ederim inanın birtek burda dertleşebiliyorum ya en büyük hatam bilgisayardan yazıları almamam olduy bu saatten sonrada alamam dediğim gibi eşim şimdi başka yerde ailem uzakta opturoyrdu ben ertesi gün o kafayla inanın aklıma hiç bişey gelmedi çıktım ailemin yanına geldim şimdiye dedililleri çoktan kaldırmıştır. özelden yazan arkacdaşalrda olmuş mesaj gönderemiyorum ben kusura bakmasınlar onlarada çok teşekkğr ederim bugün eşimin ailesi geldi çok özür diledirler biz oğlumuza bundan sonrası için kefiliz inanın çok pişman dediler eğer b,daha böyle bişey olursa ona cezasını kendimiz vericez dediler. babam eşimi oldu olası sevmez göresi gözü hiç yoktur ama kararı bana bıraktı burda olursan arkanda olurum dedi ama beni onla yüzgöz etme dedi kaynanam kayınpederim çok yalvardılar bende onlardan bana biraz süre vermelerini istedim. bu süre için o kızla görüşmeyi düşünüyorum eğer boşanmaya karar verirsem tanık olourmu diye en azından ona çabalıycam

Umarım herşey iyi olur nasıl mutlu olacaksan ona göre seçim yapmanı dilerim, eşinin karekterini iyice göz önünde bulundurmanı isterim ki tekrar üzülmeyesin diye biliyormusun bazı insanlar asla değişmez sadece vaat eder ağzı iyi laf yapar, gerisi masal

bence ayrılın yaşayacağınız hiç bir şeyden baaşka bi kadının aranıza girmesinden daha kötü olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…