hayat benim için bu kadar zor mu olmalı

akrep81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2011
19
0
36
Aydın
kızlar daha önce size eşimle olan sorunumu yazmıştım hatırlatmak için özet geçicem bana aşırı ilgisizdi ve beni sürekli aşağılıyordu ben üniversite okumadım eşimlede severek evlendik hatta okadar seviodukki birbirimizi kaçarak evlenmniştik şimdi de 1 çocuğumuz var. ama eşim 1 yıldır çok değişti evine ilgisiz olmuştu ve çekip gidiyordu. size yazdıktan sonrada ( en az 2-3 ay oldu sanırım ) aramız hiç düzelmedi eşim hala çok ilgisizdi bi gece çıkıp 3 gün eve gelmedi. nerde olduğunu sorduğumda da çok konuşuyorsun nerde olucam mustafalardaydım kafamı dinledim dedi. ban sürekli sen bişi yapma sorma etme sadece evi temizle çocuğa bak diyor. bir gece eşim oturma odasında bilgisayar başındaydı bende oda da çocukla ilgileniyordum eşim lavobaya gidince gidip bilgisayarına bakmak istedim ki hiç adetim deyildir eşya kurcalamak ilk defa yaptım. msn açıktı ama aşağıda idi sayfayı kaldırdımki cam açık ama karşıda da kimse yoktu bende msn adresini aldım odama gittim. ertesi gün kendi msnime ekledim adresi ve oda kabul etti. bana kim olduğumu sordu bende eşlimin adını verdim bunu tanıyormusun dedim evet dedi nesi oluyorsun dedim sana ne sen kimsin dedi bende eşi olduğumu söyledim kız bana yalan söylediğimi böyle birşeuy olmadığını söylediğini ve onların sevgili olduklarını söyledi. evet aldatıldım üstelik sahtekar eşim kızada yalan söylemiş. ona bekar olduğunu kıza aşık olduğunu söylemiş kız istanbulda yaşıyor biz ise başka bir şlehirdeyiz meğerse eve gelemediği günler kızın yanına gidiyormuş. mustafya sorduğumda bana onda kaldığını söylemişti. mustafayıda yalanına ait etmiş. eşime sordum 2 ton kavga kıyamet koptu. ona annemlerin yanına gidicem dedim. gidersen birdaha geri dönemezsin söz veriyorum birdaha yapmıcam çok sıkkındım sen çocuktan başka bişeyle ilgilenmiyordun benmde duygusal boşluğuma denk gelmişti affet yıkma yuvamızı dedi. ama ben dinlemedim annemlere geldim. eşim şimdi beni çocukla ytehdi,t ediyor. eğer boşanırsak iyi avukat arkadaşalrı olduğunu ve çocuğu kendi üstüne alacağını söylüyor. geri dönmemi bir şans daha vermemi istiyor. beni çok sevidiğini aptallık ettiğini söylüyor. burda ise babam sürekli ettiğni buldun ben sana evlenme demiştim diyip duruyor. psikolojim çok bozuk ne yapıcağımı biimeiyorum bi destekcim doru düzgün yol gösterenim yok babam benmle kal diyo gitme ama bi dahada o adamın yüzünü göremezsin diyor. boşansam bile ben nasıl görmeyeyim yüzünü arada çocuk var. benm için lütfen dua edin

çok zor bi durum gerçekten empati yaptım okurken çaresizliğinize bi cevap bile bulamadım Allah hayırlısını versin hakkınızda İnşallah.

çok üzüldüm anlattıklarınızı okuyunca. psikolojiniizi anlayabiliyorum... hele bir de çocuk var...şöyle sorayım: herşeye rağmen eşinizi seviyor musunuz? değişir mi sizce? çünkü af dilemiş sizden, sizi seviyor diye düşünüyorum... 2. bir şansı haketmez mi sizce bu yuva?

inan bilmiyorum. eşimi seviyorum çok seviyorum. ama 1 yıl benm için işkence gibiydi oyda öyle biri değildi gerçekten değildi nasıl bu kadar değişti noldu anlayamıyorum bile beni çok küçük gördü çok küçük düşürüdü hem kendime hem de aileme karşı. 2. şansı versem daha da küçülmezmiyim

o şans yavrunuz için....

babanız ipleri ele alabilir. bir aile meclisi kurulur,eşiniz abiniz dayınız yani ailenin tüm erkekleri bir araya gelir...herkes eteğindeki taşları döker...eşiniz sizin sahipsiz olmadığınızı anlar, yavrunuz için bir şans daha verirsiniz ve inşallah mutlu olursunuz...

bu süreçte siz daha ilgili olursunuz eşinize karşı. eşiniz de size karşı inşallah...

ikinci şansı versende değişeceğinin zanetmiyorumm.. erkeklerin hepsi aynı demketen nefret ediyorum ama aynılar.. yapmıcam der unutur gibi yaparsın ama içindeki kuşku yer bitirri insanı taip etmeye başlarsın.. sonra kendinden utanırsın inanmak istersin.. Herşey durulunca ve soğuyunca oo bunu tekrar edecektir.. Evli bayanlar ve yeni evlenecek olanlar evinizden interneti uzak tutun.. çok cazip ve masum gibi duruyor ama hiç yapmıyacak kişileri bile yoldan çıkarıyorr..

çocuk olunca ortada her şey değişiyor. eşinize son 1 şans daha verin. çocuğunuz için... Allah yardımcınız olsun..

üff ya bahaneye bak sen cocukla ilgilenyordun diyor.ee sende ilgilenseydin..üff walla cok zor..Allah yardimcin olsun..geri dönersen yine ayni seyler olursa..iyi düsün.

Bilgisayarın Sohbet günlüklerim dosyasından kızla yazışmalarını bulup yazıcıdan çıkartın her ihtimale karşı baktınız bu tavırları kızla görüşmeleri devam ediyor boşanmaya karar verirseniz işinize yarar ve sanıyorum ki hakim de böyle karaktersiz birine çocuğunuzu vermez en azından sizinde gelirinizin olduğunu var sayarak söylüyorum. Her ihtimale karşı yazışmaları çıkartın siz ne olur olmaz. Ayrıca eşiniz gerçekten karaktersizmiş çocuklarından da utanmıyor böyleleri.

kızlar inanın ben internetten bilgisayardan çok anlamam eşimin facebookuna bile bakamadım doğru düzgün. ben anlamam beni aldatırmı aldatmazmı adam beni tam 9 ay aldatmış ruhum duymadı iş sıkıntısıdır dedim canı sıtkın dedim aklımın ucuna bile gelmedi. kötü olan okumamış olmam ve ben çalışan bi bayan değilim ya çocuğumu elimden alırsa hayattaki tek dayanağım o benim

eve gelmemesinden aldattıgı bellıymıs cok asagılık... bence ailenızde destek oluyorsa affetmeyın... zaten af dilemesi bile kaba yok cocugu gostermem bilmem ne... aşkından ölüp bitmıyor jestler yapmıyor gercekten pişman olan kapında yatar...

çok zor bi durum..ne desem bilmiyorum.. 1 şans daha verin demek geçiyor içimden bir evliliğin yıkılması kolay değil..
ama;

bunu yazan arkadaşa katılıyorum.mutlaka elinzde aldattığına dair delil olsun.mutlaka..

yaşadığın çok zor geçrekten eşinemi üzülüceksin ailenin tutumunamı ama şöyle düşün canım baban der ama sen onun evladısın gene gitme kal diyor .Eşine dönsen gene aynısı olur huylu huyundan vazgeçmez ccanım eşine aldanıp sakın gitme geri dönme çocuk almak o kadar kolay değil tehditlerine sakın kanma canım

Sizi aldatmış. SADAKATSİZ olan taraf o. Üstelik evladınıza ilgisiz davranmış. Hiç korkmayın. Ben avukat değilim,siz bir avukatla da görüşün ama size bunun aynısını diyecektir eminim. Çocuğunuzu hayatta alamaz Üstelik aldattığını kanıtlayıp donuna kadar alma hakkınız var. Böyle adamları Allah ıslah etsin. Köpek gibi pişman olsunlar inşallah.

,

benim arkadaşımda aldatıldı ailesinin yanına gitti bir süre kaldı ama ailesiylede yapamadı ekonomik özgürlüğü yoktu muhtaç kaldı geri gitti demek istediğimi anladın mı bence sen giyin süslen vs.onun burnunu sürt pişman et bence özlesin seni iyice sonrasını bilemedm ama herkes yapıyo malesef ben hep dua ediyorum ama oluyo işte Allah yardımcın olsun canım üzüldüm çok hem de...

Öncelikle çok zor şeyler yaşamışsınız, umarım kısa zamanda bütün dertleriniz geride kalır. Eşinizi affedin diyemem, zira yaptıkları kolay kolay unutulacak, affedilecek şeyler değil; fakat ailenizin yanına temelli dönerseniz de huzurunuzun olmayacağı izlenimine kapıldım yazdıklarınızdan. Ayrıca, daha anlayışlı bir babanız olsaydı dahi kendi düzeninizi kurduktan sonra bir başka evin düzenine ayak uydurmaya çalışmanın boğucu olabileceğini düşünüyorum. Boşanıp boşanmamak konusunda en doğru kararı ancak siz verebilirsiniz ama fikrimce, her halükarda çalışmaya başlamayı, bağımsızlığınızı kazanmayı denemelisiniz. Eşinizin tehditlerinin kararınızı etkilemesine de izin vermeyin; ortada çok ciddi bir durum olmadığı sürece, özellikle yaşı küçük çocuğu anneden almak öyle söylediği gibi kolay değildir.

Bu arada aklınızda bulunsun, eğer zinayı öğrendikten sonra eşinizi affederseniz bu sebebe dayanarak boşanma davası açma hakkınızı kaybedersiniz. Eve geri dönmeniz de affetme sayılacaktır. Ayrıca zinayı öğrenmenizin ardından 6 ay geçmesiyle dava hakkı düşecektir.

eşim beni sürekli görmeye gelememz yani kapımda yatamaz yada ben süslenip karşısına çıkamam çünki ailem başka şehirde oturuyor biz başka şehirde oturuyorduk. babamın yanında rahat olmayacağımı biliyorum. olayın üstünden 20 gün geçti. yarın eşimin ailesi gelicek okadar kararsızım ki

Siz her ihtimale karşı aldattığına dair delil bulundurun bilgisayar konuşmalarını elde etmeye çalışın.Aldattığını kanıtladığınız takdirde o kabul etmesede boşanabiliyorsunuz ve çocuğuda hakim size verecektir bunları kendisine de söyleyin boşuna sizi avukat arkadaşlarım var v.s diye korkutmaya çalışmasın ama tabi boşanma son çare olmalı sizin için öncelikle evliliğinizi kurtarmayı deneyin bence eşinize bir şans verin oturun güzelce konuşun anlaşın ve de ailenizle de konuşun desteklerini isteyin özellikle babanız arkanızda olursa ve eşinizle konuşursa ciddiyetinizi anlayacak işe yarayacaktır.İnşallah herşey yoluna girer Allah yardımcınız olsun

canım çok zor bir karar ama aile büyükleri özellikle de baba ve varsa abi eşinin kulağını çeker gibi konuşmalı
eşin ve ailesi de bilsinler ki sen sahipsiz değilsin konuşmanın şekline göre kararın da netlik kazanacaktır
çocuğun kaç yaşında canım bu arada

bir de yazışmaların çıktısını mutlaka ama mutlaka alın elinizde bulunsun
siz bilmiyorsanız bile kardeşin falan yok mu o alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…