kızlar daha önce size eşimle olan sorunumu yazmıştım hatırlatmak için özet geçicem bana aşırı ilgisizdi ve beni sürekli aşağılıyordu ben üniversite okumadım eşimlede severek evlendik hatta okadar seviodukki birbirimizi kaçarak evlenmniştik şimdi de 1 çocuğumuz var. ama eşim 1 yıldır çok değişti evine ilgisiz olmuştu ve çekip gidiyordu. size yazdıktan sonrada ( en az 2-3 ay oldu sanırım ) aramız hiç düzelmedi eşim hala çok ilgisizdi bi gece çıkıp 3 gün eve gelmedi. nerde olduğunu sorduğumda da çok konuşuyorsun nerde olucam mustafalardaydım kafamı dinledim dedi. ban sürekli sen bişi yapma sorma etme sadece evi temizle çocuğa bak diyor. bir gece eşim oturma odasında bilgisayar başındaydı bende oda da çocukla ilgileniyordum eşim lavobaya gidince gidip bilgisayarına bakmak istedim ki hiç adetim deyildir eşya kurcalamak ilk defa yaptım. msn açıktı ama aşağıda idi sayfayı kaldırdımki cam açık ama karşıda da kimse yoktu bende msn adresini aldım odama gittim. ertesi gün kendi msnime ekledim adresi ve oda kabul etti. bana kim olduğumu sordu bende eşlimin adını verdim bunu tanıyormusun dedim evet dedi nesi oluyorsun dedim sana ne sen kimsin dedi bende eşi olduğumu söyledim kız bana yalan söylediğimi böyle birşeuy olmadığını söylediğini ve onların sevgili olduklarını söyledi. evet aldatıldım üstelik sahtekar eşim kızada yalan söylemiş. ona bekar olduğunu kıza aşık olduğunu söylemiş kız istanbulda yaşıyor biz ise başka bir şlehirdeyiz meğerse eve gelemediği günler kızın yanına gidiyormuş. mustafya sorduğumda bana onda kaldığını söylemişti. mustafayıda yalanına ait etmiş. eşime sordum 2 ton kavga kıyamet koptu. ona annemlerin yanına gidicem dedim. gidersen birdaha geri dönemezsin söz veriyorum birdaha yapmıcam çok sıkkındım sen çocuktan başka bişeyle ilgilenmiyordun benmde duygusal boşluğuma denk gelmişti affet yıkma yuvamızı dedi. ama ben dinlemedim annemlere geldim. eşim şimdi beni çocukla ytehdi,t ediyor. eğer boşanırsak iyi avukat arkadaşalrı olduğunu ve çocuğu kendi üstüne alacağını söylüyor. geri dönmemi bir şans daha vermemi istiyor. beni çok sevidiğini aptallık ettiğini söylüyor. burda ise babam sürekli ettiğni buldun ben sana evlenme demiştim diyip duruyor. psikolojim çok bozuk ne yapıcağımı biimeiyorum bi destekcim doru düzgün yol gösterenim yok babam benmle kal diyo gitme ama bi dahada o adamın yüzünü göremezsin diyor. boşansam bile ben nasıl görmeyeyim yüzünü arada çocuk var. benm için lütfen dua edin