Hayat beni deniyor musun?

canım bizede destek kimse olmadı.boşver sen on lardan uzak dur.bak ozaman nasıl kıymetli olursun.iyi insan bu devirde asla bekledigi saygı ve sevgiyi göremiyor zaten.sen eşinle mutlu ol yeter.

Son düzenleme:
evet herşeyi zor zahmet kendim yaptığım için eşyalarım o kadar kıymetlidirki konuşurum onlarla ruhları var benim için, en ufak bi masa örtüsü alsam mesela mutfağa gider gider izlerim onu. bide k.validemde şu rahatlık var, ben tututmluyum ve başımı beceriyorum, yarınımı düşünüyorum ama kızı öyle değil kendiside söylüyor oğlumla sen tutumlusun, kızım öyle değil cebinde para olunca kuruş bırakmadan harcar diyor. gerçektende öyle görümcemin eşinin işleri kötü diyorlar ama nasıl kötü anlamıyorum her gittiğimde evinde yeni mobilya, kendinde yeni takıişte hayatın bu hasızlığınına kızıyorum bazen. ama Allah'ıma şükür iyi bir işim ve dünya iyisi bir kocam var. bu zor günler bizi dahada birbirimize yakınlaştırdı.

bu durumu bende yaşıyorum hemde fazlasıyla yalnız değilsin canım.
benim eşimin işten çıkmasına sebep abisi ve babası üstelik eşimi hiçbir şekilde sevmiyorlar acaba benmiyim sorun demekten kendimi alamıyorum ama eşim sağolsun senle alakası yok deyip benim üzülmemi istemiyor.
şuan eşim işsiz ben işsiz ev kira borcumuz var 3.5 yıllık evliyim bazen diyorumki allah biliyorda evlat vermiyor hangi bi derdime üzülcem bilmiyorum allah beni devamlı sınıyor inş bu sınavıda atlatırım ama inan çok ağır geliyor artık ruhum bu kadar yükü taşıyamıyor hep dua ediyorum bana sakın yanlış birşey yaptırma allahım diye.
eşimin ailesi deseniz hiçbirinin umrunda değil ya sevmesinler gidip gelmesinler sorun o değil ama annesi bile 1 gün sadece 1 gün bile aramadı oğlunu bi anne evladından nasıl bu kadar vazgecebilir ya eşim 40 yaşında çoluk çocuk değil sonuçta aşırı derecede saygılı bi yapısı var zaten çok sakindir desemki ailesine kötü davranıyor hee o zaman hakediyor derim ama yok birde doğulular benim bildiğim doğulular erkek çocuğuna bayılırlar ama gelgelelim ailesi eşimi silmiş.
aslında en çokta eşime üzülüyorum benim ruhum bu yükü kaldıramıyor ya eşim onun yüreğinde kimbilir ne fırtanalar kopuyor bi erkeğin acizliği bu olsa gerek dedi dün gece bana elim kolum bağlandı ya seni muhtac edersem ele güne işte o gün benim ölümüm olur dedi.
düzlüğe nasıl çıkarız ne yaparız bilemiyorum iş acısından bütün kapılar kapanıyor yüzümüze ne günah işledik allahım zaten en büyük derdi verdin bize ve 1 gün bile olsun ah etmedik evladımız olmuyor diye şimdi hangi birine üzülcem hangi birine dua etcem şaştım kaldım vallahi.:43:

ah canım benim allah sabır versin sen yaradandan iste o sana bin versin inş senin hakkın ödenmez eşinle anlaşman bile sevap biliyormusun eviniz huzurluya kötü günler geride kalacaktır inan biraz daha sabır et hem boşver kaynananı hangimizinki iyi ki eşim bayramda et istedi tamam felan dediler bayramın üstünden kaç ay geçti düşün yani hepsi aynı onların kıymetlisi yanlarında olanlarıdır bizde uzagız ne ararlar ne sorarlar bende memurluklar için bakınıyorum çalışmamı istemezler eşim polis memuru aman ne gözünüz doymazderler:53: çalışıpta ne olcakmışta falan filan sıkma tatlı canını sen eşine destek ol duanı et yeter seninde bol bol harcayacagın zamanlar gelecektir üzülme

Canım Allah yardımcınız olsun öncelikle. Tabi kolay durumlar değil. Eşin inşaallah kpssden yeterli puanı alır ve atanır, eminim o da çok sıkıntılıdır bu konuda. Kendi evde otururken karısının işe gitmesi onu da üzüyordur. Bizim de yardım edenimiz yok. Çok şükür yağımızda kavruluyoruz ama. Bazen benim de canıma tak ediyor, seni bu yüzden çok iyi anlayabiliyorum. Sonra düşünüyorum, haline şükret kızım diyorum. Gerçekten de öyle. Çocuk meselesine gelince... Eşin işe girmemiş olursa o da bakar arkadaşların dediği gibi ama çocuk doğana senin de ücretli izinlerin bitene kadar eşinin işe girme ihtimali oldukça yüksek. Kpss olmazsa Allah başka kapı açar inş. Yaşam zor, geçim zor, Allah hepimizin yardımcısı olsun...

herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar buaya yazdığımdan beri üstümden büyük bir yük kalkmış gibi :) dedğim gibi herşey üstüste geldi ama her yokuşun bir inişi vardır. Allah'ıma şükürler olsunki benim iyi bir işim var, eşimde kazanırsa memleketimize dönmeyi düşünüyoruz :) böylece yanlızlığımızda bitecek, koca şehirde kaldık ediyle büdü gibi

Back
X