• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Hayallerimi Süsleyen GeLiNLiK... :)

canım bi arkadaş Türkiyede dikilmediğini model evlerinin modelimiz diye bunu gösterdiğini söyledi
ama ben yinede bakırköyde bi moda evinin internet sitesinde gördüğüm gelinliğin adresini özel mesaj yoluyla gönderiyorum
inşallah bulursun canım ve hayallerimize kavuşuruz ((:

çok teşekkürler canım aldım adresi:52:inşallah canım gerçekten çok teşekkür ederim:64:

canım, altı bu tarz olan gelinlikleri sevmememe rağmen, bu gelinlikte çok güzel durmuş. üst kısmının drapeli olması bitiriyor işi zaten. :) bayılıyorum drapeye. :)

saçını nasıl düşünüyorsun bilmem ama, modeldeki gibi alttan kibar bir topuzla bütünlenirse harika olur bence:34:

canım bi arkadaş Türkiyede dikilmediğini model evlerinin modelimiz diye bunu gösterdiğini söyledi
ama ben yinede bakırköyde bi moda evinin internet sitesinde gördüğüm gelinliğin adresini özel mesaj yoluyla gönderiyorum
inşallah bulursun canım ve hayallerimize kavuşuruz ((:

canım ben de adresi alabilir miyim acaba? bu tarz gelinlik dikiyorsa, güzel bir yerdir diye düşündüm. :):61:

canım, altı bu tarz olan gelinlikleri sevmememe rağmen, bu gelinlikte çok güzel durmuş. üst kısmının drapeli olması bitiriyor işi zaten. :) bayılıyorum drapeye. :)

saçını nasıl düşünüyorsun bilmem ama, modeldeki gibi alttan kibar bir topuzla bütünlenirse harika olur bence:34:

yorumun için teşekkürler canım
evet bunun gibi sade ve şık bir topuz tercih etmeyi düşünüyorum ((:

bayıldım bayıldım bayıldım.ınsallah vucut tıpıne yakısır gercekten cok guzelmıs...sımdıden mutluluklar canım

arkadaşım bu gelinliğin aynısı diktirdi aynısı dediğime bakma sonuç tam bir fiyasko oldu.. uzaktan yakından alakası yoktu... açıkcası dikim çok riskli,,hazır gelinliklerde buna benzer birşey bulabilirsen bak derim

arkadaşım bu gelinliğin aynısı diktirdi aynısı dediğime bakma sonuç tam bir fiyasko oldu.. uzaktan yakından alakası yoktu... açıkcası dikim çok riskli,,hazır gelinliklerde buna benzer birşey bulabilirsen bak derim

hmmm üzüldüm, tabi dikim aslının yerini tutmaz, bende aslını bulmaya calışıcam.
peki arkadaşınızın gelinliğinin bi fotoğrafını ekleyebilirmisiniz, cok merak ettim görmek isterdim..

Back