• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Hayallerimi Süsleyen GeLiNLiK... :)

Sedef1

Benim hala umudum var..!
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2010
595
1
66
İstanbul
Kızlar düğünüme daha var ancak ben şimdiden arayışlara başladım.
bu gelinliği gördüğüm günden beri tutuldum kaldım.:69:
Öyle çok beğendim ki düğünümde bu olmalı üzerimde diye düşündüm,
düğünüme kadar beni bundan fazla etkileyen ve cok beğendiğim bir gelinlik bulamazsam bunu diktirmeyi düşünüyorum.. (:
Sizinde fikir ve düşüncelerinizi merak ettiğim için burada paylaşmak istedim, arkadaşlar nasıl sizce..?

$005-st.patrick-01.jpg

005-st.patrick-01.jpg

Son düzenleme:
hoş bir gelinliğe benziyor canım inş sahip olursun istediğin gelinliğe

merhaba tatlım. gelinlik seçimin gerçekten çok güzel... burada bizim içimize sinmesi değil senin beğenmen önemli. sana da yakışacağına inanıyorum. şimdiden mutlluklar dilerim

hoş bir gelinliğe benziyor canım inş sahip olursun istediğin gelinliğe

sağol canım inşallah (:

cnm bence harika bi seçim çok hoşuma gitti valla bu model

teşekkür ederim canım :34:

merhaba tatlım. gelinlik seçimin gerçekten çok güzel... burada bizim içimize sinmesi değil senin beğenmen önemli. sana da yakışacağına inanıyorum. şimdiden mutlluklar dilerim

teşekkür ederim canım ama bir bayan olarak hemcinsleriminde fikrini almak isterim (:
evet ben esmer bir kız olduğum için yakışacağını düşündüm ((:

çok güzel bir gelinlik kesinlikle bu olmalı bence hiç düşünme bile

merhaba. gerçekten güzel bir model. pliseli etekler çok güzel oluyor. diktireceksen iki noktada problem yaşama riskin var. birincisi, piyasadaki çoğu pliseli kumaş cidden kötü kalitede, iyisini bulman gerekir. ikincisi ise, üstteki çapraz drapelerin bu kadar düzgün olması konusunda gelinlikçinle problem yaşayabilirsin, genelde daha özensiz oluyor modaevlerinde dikilenler. buna benzer kalitede durması için bu gelinliğe 2000-2500 gibi bir fiyat ayırman gerektiğini belirteyim. bu fiyatı gözden çıkarıyorsan, bir ihtimal vakko outletlerinde gelinliğin orijinalini bulma şansın da olabilir. şimdiden mutluluklar...

çok güzel bir gelinlik kesinlikle bu olmalı bence hiç düşünme bile

teşekkür ederim canım (:

merhaba. gerçekten güzel bir model. pliseli etekler çok güzel oluyor. diktireceksen iki noktada problem yaşama riskin var. birincisi, piyasadaki çoğu pliseli kumaş cidden kötü kalitede, iyisini bulman gerekir. ikincisi ise, üstteki çapraz drapelerin bu kadar düzgün olması konusunda gelinlikçinle problem yaşayabilirsin, genelde daha özensiz oluyor modaevlerinde dikilenler. buna benzer kalitede durması için bu gelinliğe 2000-2500 gibi bir fiyat ayırman gerektiğini belirteyim. bu fiyatı gözden çıkarıyorsan, bir ihtimal vakko outletlerinde gelinliğin orijinalini bulma şansın da olabilir. şimdiden mutluluklar...

teşekkür ederim canım (:
evet bu konuda benimde tereddütlerim vardı ,
sizinde yorumunuzu okuyunca bulabileceğim yerleri araştırmaya başladım ve buldum, şuan çok mutluyum ((:
gelinlik bakırköyde bir moda evine ait ordan temin edebilirim :)

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım (:

teşekkür ederim canım (:
sizinde yorumunuzu okuyunca bulabileceğim yerleri araştırmaya başladım ve buldum, şuan çok mutluyum ((:

gelinlik san patrick markasının gelinliği. model 2011e ait ve ismi Carmela. yani vakko getiriyor türkiyeye diye biliyorum. pronoviasın kardeş markası ve uluslararası bir marka. bakırköydeki gelinlikçi kendi sitesine bunu modelimiz diye koymuştur, hep yapıyorlar ama onun modeli değil bu...

Carmela.jpg

Carmelaa.jpg

Carmelab.jpg

Carmelac.jpg

Üstteki kumaş çok ilginç. Sanıyorum ki şifon kullanmışlar. Tül ya da organze değil diye gördüm. Diktirmesi biraz zor olacak. Hayırlısı...

Siz en iyisi bir orijinalini sorun. Tahminim 5000 lira filandır.

Son düzenleme:
gelinlik san patrick markasının gelinliği. model 2011e ait ve ismi Carmela. yani vakko getiriyor türkiyeye diye biliyorum. pronoviasın kardeş markası ve uluslararası bir marka. bakırköydeki gelinlikçi kendi sitesine bunu modelimiz diye koymuştur, hep yapıyorlar ama onun modeli değil bu...

Üstteki kumaş çok ilginç. Sanıyorum ki şifon kullanmışlar. Tül ya da organze değil diye gördüm. Diktirmesi biraz zor olacak. Hayırlısı...

Siz en iyisi bir orijinalini sorun. Tahminim 5000 lira filandır.

hmm yaptığın acıklamalar için sağol canım,
anlaşılan bulmak zor gibi gözüküyor, ama ben bunu çok beğendim fiyatı sorun değil önemli olan temin edebilmem..

üst kısmına bayıldım yaaa :16: tam istediğim tarz straplez yerine böyle tek kol modeller geçiyo kafamdan çok çok beğendim ama etek kısmı pek bana hitap etmedi ''bence'' daha farklı olabilirdi. genel olarak bakıldığında hoş bi gelinlik senin içine sindiyse kimseyi dinleme canım, o gün giydiğinde seni iyi hissettirecek bi gelinliğe ihtiyacın var bu da senin içine sinmesiyle alakalı. tebrik ederim bu arada kocaman mutluluklar.:nazar:

Omuz detayı çok hoşuma gitti
Bende ablama gelinlik bakarken bayağı bi baktım gelinliklere bende prenses gelinliklere kafayı takmış durumdayım

teşekkür ederim canım (:

teşekkür ederim canım (:

canım lütfen tam adres verebilir misin?bende bu gelinliği istiyorum ve diktirmeye cesaret edemiyorum.o yüzden hazır istiyorum ve yaşadığım şehirde değil bu gelinlik sade gelinlik bile yok.istanbula gidecektim hiç yorulmayım.şubatta istanbula gideceğim sırf bu gelinliği bulmak için.ama zaten bir yerde bilmiyorum.özelden mesaj atamıyorum sana...100 yorumu doldurmamışım mı ne.bana moda evinn adresini ve adını verirsen beni dünyanın en mutlu insanı yaparsın.şimdiden çok teşekkür ederim:)

Son düzenleme:
üst kısmı inanılmaz güzel hatta gördüğüm en güzel model:69::69: ama altını hiç beğenmedim:50::50: eğer diktiricekseniz daha farklı diktirin bence:71: yinede karar sizin tabii ki:71: amaa üst kısmına bayıldım bayıldımmm:69::69:

canım lütfen tam adres verebilir misin?bende bu gelinliği istiyorum ve diktirmeye cesaret edemiyorum.o yüzden hazır istiyorum ve yaşadığım şehirde değil bu gelinlik sade gelinlik bile yok.istanbula gidecektim hiç yorulmayım.şubatta istanbula gideceğim sırf bu gelinliği bulmak için.ama zaten bir yerde bilmiyorum.özelden mesaj atamıyorum sana...100 yorumu doldurmamışım mı ne.bana moda evinn adresini ve adını verirsen beni dünyanın en mutlu insanı yaparsın.şimdiden çok teşekkür ederim:)

canım bi arkadaş Türkiyede dikilmediğini model evlerinin modelimiz diye bunu gösterdiğini söyledi
ama ben yinede bakırköyde bi moda evinin internet sitesinde gördüğüm gelinliğin adresini özel mesaj yoluyla gönderiyorum
inşallah bulursun canım ve hayallerimize kavuşuruz ((:

Çok hoş bi gelinlik canım yakısacagından eminim

güzel yorumun için teşekkür ederim canım ((:

üst kısmı inanılmaz güzel hatta gördüğüm en güzel model:69::69: ama altını hiç beğenmedim:50::50: eğer diktiricekseniz daha farklı diktirin bence:71: yinede karar sizin tabii ki:71: amaa üst kısmına bayıldım bayıldımmm:69::69:

yorum için teşekkürler canım
üst ve alt bence birbirini cok iyi tamamlamış, olursa bir bütün olarak beim olmalı :1:

Back