• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayaller Gerçek Olsa

Canımm hayırlı uğurlu olsun bol tıklamalarla dolsun inşallah opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Ahh taltısı..
Yeni görüyorum,hayırlı,uğurlu olsun hemen bakıyorum :)

hayırlı olsun canım ,daha yeni gördüm...oce delisi senii:27:

inceledim biraz,renkler gerçekten çok şeker...bende oje çok severim,ama senin kadar meraklısı değilim..yani böyle bu kadar çeşit renkler,süslemeler vs...ben pastel tonları(pembe ve tonları,ten rengive tonları vs) ve kırmızı ojeyi çok seviyorum...arada da nazar boncuğu yaparım mavi-beyaz oje ikilisiyle....

sevgiler....:3:

hayırlı olsun canım ,daha yeni gördüm...oce delisi senii:27:

inceledim biraz,renkler gerçekten çok şeker...bende oje çok severim,ama senin kadar meraklısı değilim..yani böyle bu kadar çeşit renkler,süslemeler vs...ben pastel tonları(pembe ve tonları,ten rengive tonları vs) ve kırmızı ojeyi çok seviyorum...arada da nazar boncuğu yaparım mavi-beyaz oje ikilisiyle....

sevgiler....:3:

bende çocuklugumdan beri oje severim ama bu kadar deli değildim son 1 senede delirdim :32: pastel tonları bende seviyrum ama kırmızıyla pek aram yok:5: severimde bilmem bana yakısmıyor gibi geliyor

Back