• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hayaller Aralığa kaldı🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba biz de 7 aydır deniyoruz br kimyasal gebelik yaşadım. Ovulasyon testleri de uyguluyorum. Yumurtlama gününü takip ediyorum ama rabbim by ay da nasip etmedi. Vardır bir bildiği 🙏🏼 Yarın için randevu aldım bakalım hayırlısı.

Kızlar merhaba biz de 7 aydır deniyoruz br kimyasal gebelik yaşadım. Ovulasyon testleri de uyguluyorum. Yumurtlama gününü takip ediyorum ama rabbim by ay da nasip etmedi. Vardır bir bildiği 🙏🏼 Yarın için randevu aldım bakalım hayırlısı.
Dr gitmen daha saglıklı olur tabi içimizi ferah tutup bu mübarek gecede dua edelim birbirimize☺️☺️

biz bir yıldır korunmuyoruz reglim hep düzenlidir hormon testleri yapmıştı dr herşey normal dedi. gelelim asıl konuya bat 4 kasımdı ve ben hala adet olmadım adet belirtilerimin hesi vardı ama ekstradan bel ağrım çok göğüs ağrım olurdu hep bu ayda oldu ama bu gün o ağrı da gitti habire regl oldum diyorum bakıyorum yok şimdi aklınızdan geçiyordur 4 gün geçmiş hatta 5 gecikme g0n0ne girdim ama gecikmenin 1 . günü yaptım tertemiz bir negatif çıktı dün sabah erken gebelik testi aldım adet gününde gösterir yazıyordu ondada negatif çıktı bi fikriniz var mı 😞 olsa 4 gün gecikmede silikte olsa çıkardı dimi

biz bir yıldır korunmuyoruz reglim hep düzenlidir hormon testleri yapmıştı dr herşey normal dedi. gelelim asıl konuya bat 4 kasımdı ve ben hala adet olmadım adet belirtilerimin hesi vardı ama ekstradan bel ağrım çok göğüs ağrım olurdu hep bu ayda oldu ama bu gün o ağrı da gitti habire regl oldum diyorum bakıyorum yok şimdi aklınızdan geçiyordur 4 gün geçmiş hatta 5 gecikme g0n0ne girdim ama gecikmenin 1 . günü yaptım tertemiz bir negatif çıktı dün sabah erken gebelik testi aldım adet gününde gösterir yazıyordu ondada negatif çıktı bi fikriniz var mı 😞 olsa 4 gün gecikmede silikte olsa çıkardı dimi

Şöyle ki benim nacizane bildiğim geç döllenme oldugunda cıkmaz hemen sen kan ver bi en temizi o bu sekılde beklemekdense çünkü biz riske bu durumlarda ben saglıkcıyım arkadaslarımda öyle yapıolar bi kan ver için rahat etsin

Şöyle ki benim nacizane bildiğim geç döllenme oldugunda cıkmaz hemen sen kan ver bi en temizi o bu sekılde beklemekdense çünkü biz riske bu durumlarda ben saglıkcıyım arkadaslarımda öyle yapıolar bi kan ver için rahat etsin
çok haklısınız en iyisi kan vermek bu belirsizlik çok strese soktu beni

Kızlar merhaba sonunda bende üye oldum bu sayfaya evleneli 1.5 yıl oldu ilk 6 ay düşünmedik sonra 4 ay sonra hamile kaldım ama 6.5 haftalıkken düşük yaptım ve kürtaj oldum sonuçlarım temiz çıktı 2 3 sefer doktora gittim sadece iltihap var dedi ilaç kullandm nerdeyse 7 aydır deniyoruz ama olmuyor soğan kürünü duydum yarın başlamak istiyorum ama sizin de fikrinizi almak istedim

Sogan kürünü önermedi dr bana bi vitamin verdi eşimede bana da simdi onu kullanıyoruz daha yenı bıraktık bizde bakalım beklıoz bi andan folik asitde kullanıyorum tabi o önemli

Bizimde 8 ay dir olmuyor ben dr gittim bi sorun yoktu esimi goturucem bu ay artik olursa olur olmazsada kismet degilmis okadar cok yiprandim ki 8 ayda dusunmekten su akar yolunu bulur. Biz elimizden geleni yapip gerisi birakicaz. Kur olarak bal,tarcin,corekotu karisimini oneririm yumurta kalitesini artiriyor

Kızlar merhaba, bizde 4 aydır deniyoruz ilk edemedigim ay 7 gün gecikmem oldu ama negatifti. Son 2 ay gününde geldi. Ekimde yumurtlamayı 23.gün yakaladık ve değerlendirdik. Şimdi yine 5 gün gecikmem var dün kan verdim ama negatif sonuç. Yumurtlamanın üzerinden 11 gün geçti sizce kan tahlilini biraz daha bekleyip tekrarlamalı mıyım? Dün ve bugün
20191108_123657.jpg
ovulasyon yaptım ve fotoyu ekliyorum aşağıya. Alttaki dün üstteki bugün yaptığım ovulasyon testi

Kızlar merhaba, bizde 4 aydır deniyoruz ilk edemedigim ay 7 gün gecikmem oldu ama negatifti. Son 2 ay gününde geldi. Ekimde yumurtlamayı 23.gün yakaladık ve değerlendirdik. Şimdi yine 5 gün gecikmem var dün kan verdim ama negatif sonuç. Yumurtlamanın üzerinden 11 gün geçti sizce kan tahlilini biraz daha bekleyip tekrarlamalı mıyım? Dün ve bugünEki Görüntüle 2552435 ovulasyon yaptım ve fotoyu ekliyorum aşağıya. Alttaki dün üstteki bugün yaptığım ovulasyon testi
Tekrar yumurtluyo olabilir misin çünkü kan negatif Ovu. Koyulaşıyo

Back