Hayalkırıklıgı yasyorum

Döllenmeden sonra 14. Günde döllenen yumurta endometriyuma gömülür. Bu sırada kanama görülebilir. Yumurtlama zamanı da aylık döngünün 14. Günüdür. 14+14=28 yani yerleşme kamaması tam yeni adet döngüsünün başlangıcına denk geliyor.

Tesekkür ederim canm ama sanırım bnm ki henüz erken ..4-5 gün önce tekrar yapmıstm hep negatf ckıyordu idrar testi

Maşallah canm nasl oldu bilmyorm ama bazı yestlerde yanlıs ckabliyormus

Maşallah canm nasl oldu bilmyorm ama bazı yestlerde yanlıs ckabliyormus

yok yahu pek yanlış çıkmıyor onlar.. en dandikleri bile gayet başarılı sonuç veriyor..
sen biraz rahat ol çok stres yapmışsın belli ki..
dış gebelik falan .. iyi düşün iyi olsun.. ille insanların başına gelen benimde başıma gelebilir diye bakma..
ki bence hamilesin hayırlı olsun ..

Canım hamile olmasan zaten test pozitif çıkmaz:) sen yine şanslısın pozitif çıkmış bende üstüne adet gördüm testler negatif çıkmıştı sonra 2 ay geçti bidaha test yaptım pozitif çıktı hastaneye gittim 2 aylık olmuş bile :) yani hamileliğin başında üstüne adet görmüşüm bu normal bisey üzülme hiç test pozitif ciktiysa en yakın zamanda hasteneye git :)

Ya kaf
yaaa kafamı karıstıran nokta tam da adet gününemi denk gelir yaa o beni sarstı biraz...
Çok sagolun iyi geldi sözleriniz allah razı olsun..
İlk defa pozitifi yakaladm yaklasık 4-5 aydan beri..
Annem bile ümidimi kırınca iyice taktım yani..

İlk olduğu içn emin olamadim seninkide farklıymış sürpriz olmus Allah isteyen herkese nasib etsin

uzanin dinlenin pembe leke devam etmedgi surece sknti yok diyolar.ama yinede bi acile gidin bu sekilde icinz icinizj yicek.

Hamilelik üzeri lekelenme olabiliyor büyük bir ihtimal hamilesin bence.Hemen bir kan testi yaptır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…