- 17 Ağustos 2016
- 1.603
- 1.392
- 133
- 31
- Konu Sahibi Denizkizi2425
-
Yarn yolculuga cıkacagm malesef paZartesi ancak gdeblirim..Ustune gorme olayini yasiyo olabilirsin cnm. Benmde hamileligimde oyle olmustu hatta hamileyken bi kac ay her adet gununde lekelenme olurdu. Yarin bi doktora git bence
Üstüne görme ne demek ki..Kan testi yaptırmadın mı Can'ım.Üzerine görme olabilir.Acile gitseydiniz bari.
Yarn yolculuga cıkacagm malesef paZartesi ancak gdeblirim..
Bıgun tam adet gunum olmasi bni üzdü..
n testi yaptırmadim bugun öğrendim dahaKan testi yaptırmadın mı Can'ım.Üzerine görme olabilir.Acile gitseydiniz bari.
Bebek yerleşirken az miktarda pembe lekelenme olur adet vakti.O yüzden hemen gitseydin keşke acileÜstüne görme ne demek ki..
Hatta iki tane test yaptm ikisidr pozitf ama silik
Ama bugun tam adet günüm .. Ben adetn gecmesni beklemeden test yaptmtest pozitif çıktıysa hamilesinizdir.. yerleşme kanaması olabilir muhtemelen.. 2 gün kadar sürer dediğiniz gibi leke şeklinde olur ..
Ka
n testi yaptırmadim bugun öğrendim daha
Canm ama o yerleşme daha geç olmuyormu kiBebek yerleşirken az miktarda pembe lekelenme olur adet vakti.O yüzden hemen gitseydin keşke acile
Ama bugun tam adet günüm .. Ben adetn gecmesni beklemeden test yaptm
Hayır adetten 1 hafta önce veya adet günü olurCanm ama o yerleşme daha geç olmuyormu ki
Hayirlisi olsun insallah Allah gonlune gore versinYarn yolculuga cıkacagm malesef paZartesi ancak gdeblirim..
Bıgun tam adet gunum olmasi bni üzdü..
Düşükte olablirmi acabagittiğiniz yerde poliklinik vs yaptırabilirsiniz 1 saate çıkar sonucu.
nu bilmyorddum canm sagolHayır adetten 1 hafta önce veya adet günü olur
Esime söyledim öyleyse iyi o zaman gitsem iyi olucakgittiğiniz yerde poliklinik vs yaptırabilirsiniz 1 saate çıkar sonucu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?