• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Hayalinizdeki Şampuan.

DicleNaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
142
2
96
Ankara
Herkesin saç tipine göre hayalindeki bir şampuan vardır. Burdan şampuan üretim fabrikalarına da gönderme yapmış oluruz hem :) Hadi akalım, başlıyorum;

-Hacimleştirici,düzleştirici,parlaklaştırıcı ve dökülme önleyici şampuan. Ayrıca VIP 212 parfümü gibi koksuun dışı siyah olabilir.fiyatıda 10 lira olsun. Uygunduur :) :69:

zararlı kimyasal içermesin, kokmasın iyi birşey değil, renkli olmasın boyanın bir faydası yok, paraben içermesin göğüs kanseri olmak istemiyorum, dimethicone içermesin azıcık hacim uğruna saçlarımı dökmek istemiyorum, sls v.b. içermesin, bedenime ciğerlerime yapışmasın doğayı zehirlemesin, tuz içermesin saç derimi kurutmasın, dea içermesin zehirlenmeyeyim.

saçım duştan sonra tarağı elime aldığım gibi açılsın.yumuşacık olsun.Bitkisel içerikli olsun hafif ferah bi kokusu olsun saçımı yağlandırmasın aynı zamanda hacim versin bide gözümü yakmasııınn .büyük yeşil kutuda olsun fiyatıda ucuz olsunn

:D bence saca anında iyi bi bakım yapsın, sacı uzatsın, içinde zararlı kimyasallar olmasın, kokusu mutluluk versin :) şişesi gökkuşağı gibi renkli olsun.fiyatı uygun olsun. çok sey istiom sanırsam ;) :D

Back