Gelinlik Modelleri hayalimdeki gelinlik.. kızlar sizce nasıl yorumlarınızı bekliyorum

ewet üst kısmı gercekten çok güzelmiş dantelli kollar mükemmel görünüyo. allah giymeyide nasip etsin cnm:1:

cok sik bir gelinlikkkkkkkkk...

simdiden hayirli olsun,rabbim hayirlisiyla giymeyi nasip etsin...:nazar:

ohaaa çok güzellll ! üst kısmı gerçektende çok zarif !bide bişey sorcam bu dantel kaşındırırmı ?

harika!!
ben bir dantel hastası olarak diktirirseniz eğer altını da üstünü de organze tülden değil de fransız dantelden diktirirseniz harika bişey çıkar ortaya diyorum
şimdiden mutluluklar dilerim canım..

Son düzenleme:
dedikleri gibi üst kısmı çok hoş. mankenin beli de incecikmiş maşallah:) acemi prenses2 filmindeki gelinliğe benziyo sanki yanlış hatırlamıyorsam. Allah huzurlu bir yuva kurmayı nasip etsin, ağız tadıyla giydirsin bu güzel gelinliği...

açıkçası gelinliğin altı bana güzel gelmedi, bence fazla kabarık üst kısmın zerafetiyle tam uyuşmamış. ayrıca cam organze tarzı o parlak kumaş ucuz duruyor. kesimi çok hafif daraltıp etekte uygulanan kumaşı böyle parlak değil de mat bir organze uygulatsak çok daha güzel olacaktır. şu kumaşın duruşuna bir bakın mesela:
monique-lhuillier-silk-organza-wedding-dress.jpg

tek kelime ile mükemmel rabbim hayılısıyla giymeyi nasip etsin. hiç bir şeyi içinde bırakma. o zaman aman olmasın diyorsun ama sonra içine büyüyor.

bende çok beğendim gelinliğini bence altıda üstüde çok çok şık.

açıkçası gelinliğin altı bana güzel gelmedi, bence fazla kabarık üst kısmın zerafetiyle tam uyuşmamış. ayrıca cam organze tarzı o parlak kumaş ucuz duruyor. kesimi çok hafif daraltıp etekte uygulanan kumaşı böyle parlak değil de mat bir organze uygulatsak çok daha güzel olacaktır. şu kumaşın duruşuna bir bakın mesela:
monique-lhuillier-silk-organza-wedding-dress.jpg

ben bu kumasıda gelinliğide hiç beğenmedim. resimdeki gelinlik için kuması ucuz duruyor demissiniz ama bence bu resimdeki kumaş krinkıl gibi duruyor.

kesinlikle üst kısmı çok güzel... diktireceksen eğer altını değiştirmelisin

Back