• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hayali gebelik testinde çizgi yardım eder misiniz ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

htccvk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2020
172
34
48
31
Merhaba arkadaşlar adete 7 gün var beta testim de hayali bir çizgi gördüm daha önce hiç görmedim ? Pozitif mi negatif mi olarak değerlendiricem Bilen yardım etsin lütfen 3 tane test yaptım 3. Dede hayali çizgi var . Çok çok silik .. foto da bile çok zor farkediliyor .

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 382
Kan testi vermen lazım canım şu anda yok gözüküyor

Bu testler çoğu zaman silik çıkarıyor kaç dakika içinde çıktı bu sonuç? Üç testi arda arda mı yaptın? Farklı günlerse koyulaşma olmalı eğer varsa. Son olarak çatlatma iğnesi fln kullanmadın değil mi

Merhaba arkadaşlar adete 7 gün var beta testim de hayali bir çizgi gördüm daha önce hiç görmedim ? Pozitif mi negatif mi olarak değerlendiricem Bilen yardım etsin lütfen 3 tane test yaptım 3. Dede hayali çizgi var . Çok çok silik .. foto da bile çok zor farkediliyor .
Adete 7 gün varsa test doğru olmaz , idrar testinde adet geçtikten bir hafta sonra falan belli oluyo en erken o da . Adet birkaç gün geçerse kan testi yaptır en etkili kan testi kesin sonuç

Bu çizgi kaç dakika sınra çıktı o önemli
Bu testler yanıltıyor...
kan vermen daha doğrı olur.
Ama yumurtlamanın 14.günü bu testleri yap

Erken gebelik testleri bile en erken beklenen adetten 6 gün oncesine kadar sonuç verebiliyor. O da %76 dogruluk payıyla.

7 gün erken bekle biraz daha 2 gün falan geçtimi erken test yap o diğerlerine nazaran daha doğru sonuç veriyor

Beş dakika içinde çıktıysa olabilir erken yumurtlama görüyorsanız adete yedi gün varken çıkması gayet normal kan verin bugün beş üzeri ise takip edersin

Pembelik varsa sevinebilirsin kendi cizgisine benziiyor

benim de silikti bat yarın. yarın olmazsam tekrar test yapıcam bakalım silikler gerçekten bir şey ifade ediyor mu

Kaç dakika içinde çıktığı önemli. Kuruma çizgisi olabilir. 7 gün çok erken bence. Benimki adetten 3 gün önce çok çok silik çıkmıştı. 2 gün arayla tekrarladım. Gitgide koyulaştı.

Kaç dakika içinde çıktığı önemli. Kuruma çizgisi olabilir. 7 gün çok erken bence. Benimki adetten 3 gün önce çok çok silik çıkmıştı. 2 gün arayla tekrarladım. Gitgide koyulaştı.
Bnde öyle yapmayı düşünüyorum biraz sabırsızım arada test yaptığımda hiç böle bi çizgiye denk gelmedim

Bu testler çoğu zaman silik çıkarıyor kaç dakika içinde çıktı bu sonuç? Üç testi arda arda mı yaptın? Farklı günlerse koyulaşma olmalı eğer varsa. Son olarak çatlatma iğnesi fln kullanmadın değil mi
Hı ard arda yaptım

Benim de dün böyleydi kaç tane yaptığım test. bugün adet oldum. çokta inanmamak lazım

Back