Benim de böyleydi iki gün sonra tekrar test yapMerhaba kızlaaarrr, korunmasız ilişkinin üzerinden 10-14 gün geçti reglime de 2 gün var. Sabah bi test yaptım silik bi çizgi görüyorum gibi sanki ama siz de görüyor musunuz? İstediğim için sadece ben de görüyor olabilirim5 yıl yasmin kullandım, bırakalı 4 ay oldu. Artık olsun istiyorum. Eki Görüntüle 3486688
Evet canım görünüyor hangi marka test buMerhaba kızlaaarrr, korunmasız ilişkinin üzerinden 10-14 gün geçti reglime de 2 gün var. Sabah bi test yaptım silik bi çizgi görüyorum gibi sanki ama siz de görüyor musunuz? İstediğim için sadece ben de görüyor olabilirim5 yıl yasmin kullandım, bırakalı 4 ay oldu. Artık olsun istiyorum. Eki Görüntüle 3486688
Sizin sonucunuz ne olduBenim de böyleydi iki gün sonra tekrar test yap
Days doctor canımEvet canım görünüyor hangi marka test bu
2 dakika sonra belirdi ama, öyle mi diyorsunuzKuruma çizgisi..
Bak benim ilk testim buSizin sonucunuz ne oldu
Çok sevindim sizin adınıza umarım ben de görürüm bu tabloyu, sağlıkla alın kucağınızaEki Görüntüle 3486706
İki gün sonra da böyle çıktı
Bunu gün ışığında daha net çekermisin canım birşey deneyeceğimMerhaba kızlaaarrr, korunmasız ilişkinin üzerinden 10-14 gün geçti reglime de 2 gün var. Sabah bi test yaptım silik bi çizgi görüyorum gibi sanki ama siz de görüyor musunuz? İstediğim için sadece ben de görüyor olabilirim5 yıl yasmin kullandım, bırakalı 4 ay oldu. Artık olsun istiyorum. Eki Görüntüle 3486688
ekledim canımBunu gün ışığında daha net çekermisin canım birşey deneyeceğim
Kuzum 6 gün var böyle çıktı ya .. ama 1 saat filan bekledi kuruma mıBak benim ilk testim bu Eki Görüntüle 3486705
Ay canım birşey görünmüyor belirtin falan var mıKuzum 6 gün var böyle çıktı ya .. ama 1 saat filan bekledi kuruma mı
Gene bi ben görüyorum heraldeAy canım birşey görünmüyor belirtin falan var mı
Hangi marka test buKuzum 6 gün var böyle çıktı ya .. ama 1 saat filan bekledi kuruma mı
Freely erken test ama pembe olmadığı için maalesef ..Hangi marka test bu
Ben bisey göremedim ama çıplak gözle daha iyi görüyor olabilirsin birde telefonda çekilince çizgiler soluklasiyor net cikmiyorGene bi ben görüyorum heraldebel ağrım var fazlaca …