Hayalgucu guclu hanimlar:Hediye secimi ?

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
133
Oda arkadasima yilbasi hediyesi alacagim. Fakat gunlerdir dusunuyorum hediye seciminde de hic iyi degilim dert oldu icime. İc mimarlik okuyor bu nedenle mimarlikla ilgili bir seyler dusundum. Sizce neler olabilir siz benim ikinci beynimsiniz biraz dusunur musunuz benim icin

Benim arkadasinda dogum gunu var ne alsam diye dusunurken dun beraber kuafore gittik. Orda bi kiz vardi arkadasi hediye olarak takma saç almiş. Sende bana al dedi. Cok yaratici.

Mimarlıkla ilgili değil ama ben hep şipşak fotoğraf makinesi almak istemişimdir biraz pahalı ama çok hoş hediye

ben olsam kar küresi alırdım, belki o da benim gibi koleksiyonunu yapıyordur madam coco'dan aldım geçen bir tane müzikli muhtesem bir sey. öyle bir sey alabilirsin

Bence hediye paketine sarılan şeyler güzel ama daha orijinal şeyler daha mutlu eder. Mesela bir otelde spa masajı paketi satın alabilirsiniz. Gider güzel bir masaj yaparlar, masaj sonrası kahvesini içer, ılık bir duş alır. Mis mis

Çizim için kullanabileceği bi kalem olabilir belki...

Ama illa işle ilgili olmak zorunda değilse, güzel bi kahvaltıya ya da kuaför, masaj gibi birşeye gidebilirsiniz beraber. Kalıcı olmaz belki ama bunlar daha mutlu eder bence bi eşya alıp vermeye göre

Elinden böyle şeyler gelirse Yapabilirsin
Yok uğraşamam dersende alabilirsin
Teraryum dan bahsediyorum çok hoş bi hediye olur doğrusu
Görüntüsü bile insana huzur veriyor

Kızlara her şey olur parfüm,saat,takı,makyaj malzemesi,giysi vs alabilirsiniz.
Farklı olsun istiyorsanız kız madem iç mimarlık okuyor değişik tasarımda biblolar,heykeller veya ilginç parfüm şişesi,telefon kılıfları falan var.o tarz bir şey alabilirsiniz

Meslegiyle ilgili degil karakteri ile ilgili seyler alabilirsiniz.
Öğrenci bi de en cok neyi severek kullanir?
Öğrenciyken bir arkadasima iyi bir markadan kahve bardagi almistim silikonlu hala kullanir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…