HAYAleT Geyik :)

Yaptigim diyet yalan oldu. Sabah 71 olmusum diye sevinirken... Is yerinden biri evleniyormus haberim yok. Apar topar toplu ogle yemegine ciktik. Acik bufe vardi. Ne yaptim ne yedim hatirlamiyorum. Cok sarhostum. :)

Son düzenleme:

Bana komplo kurdular ayrilicam ordan Benim fransizla karsi karsiya oturdum iyi mi:)

Niye moralin bozuk ayni seyler mi farkli seyler mi. ?
Genel şeyler Çalışamıyorum. Motivem gitti bayramdan dolayı şimdi de istesem de çalışamıyorum. Böyleyim işte ben

Genel şeyler Çalışamıyorum. Motivem gitti bayramdan dolayı şimdi de istesem de çalışamıyorum. Böyleyim işte ben

Ama ben sana bir sey onerdim sen kabul etmedin. Dedigimi dinle bence, bak o kadar okul yili hayatim oldu. Ne zaman gercekten ogrenirsin biliyor musun birilerine bir seyler ogrettigin zaman. Oyle ezbere 100 soru cozdum olmaz. Zaten insan bikar.

Ama ben sana bir sey onerdim sen kabul etmedin. Dedigimi dinle bence, bak o kadar okul yili hayatim oldu. Ne zaman gercekten ogrenirsin biliyor musun birilerine bir seyler ogrettigin zaman. Oyle ezbere 100 soru cozdum olmaz. Zaten insan bikar.

zaten özel ders veriyorum ben. oradan da öğreniyorum ama kkda ders çalışamadığım için takılıyorum. bir başlayabilsem eskisi gibi hiç girmem de nete
off neyse yarın basayacagım inşallah.
sen nasılsın?

Iyiyim ben idare ediyorum. Diyeti bozmasaydim iyiydi. Hayir once salatayla basladim sonra pizzaya dogru kaydim baktim tabak dolmus salata gorunmuyor bile haha:) Ardindan tatli dondurma yuh bana yuhhh...

KK ya gir ama aksam ders calistiktan sonra gir. Ders calismazsan o gun ceza olsun diye girme. Birde bunu dene bakalim.

öyle yapıyordum geçen yıl canım. bi düzenimi oturtsaydım
fazla yeme yeme ya da yediklerin benim mideye gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…