- 1 Mart 2013
- 17.211
- 323
-
- Konu Sahibi KankamStyle
Islerim vardi sekerimYarin is basliyor tatilim de bitti.
Tatilinde bitti hee
E tabii son gününü işlerine ayırmakla iyi etmişsin tatlış
Tatlis. Bana tatli mi ye demek istiyorsun. Bak kendimi zor tutuyorum zaten.
Hep öyle olur zatenYaptigim diyet yalan oldu. Sabah 71 olmusum diye sevinirken... Is yerinden biri evleniyormus haberim yok. Apar topar toplu ogle yemegine ciktik. Acik bufe vardi. Ne yaptim ne yedim hatirlamiyorum. Cok sarhostum. :)H
Çok moralim bozuk motive denen bir şey kalmadı bayram vs derken nasıl geri ders çalışmaya başlayacağım ben
Hep öyle olur zaten
Çok moralim bozuk motive denen bir şey kalmadı bayram vs derken nasıl geri ders çalışmaya başlayacağım ben
Bana komplo kurdular ayrilicam ordanBenim fransizla karsi karsiya oturdum iyi mi:)
Niye moralin bozuk ayni seyler mi farkli seyler mi. ?
Genel şeyler
Bana komplo kurdular ayrilicam ordanBenim fransizla karsi karsiya oturdum iyi mi:)
Niye moralin bozuk ayni seyler mi farkli seyler mi. ?
Genel şeylerÇalışamıyorum. Motivem gitti bayramdan dolayı şimdi de istesem de çalışamıyorum. Böyleyim işte ben
Ama ben sana bir sey onerdim sen kabul etmedin. Dedigimi dinle bence, bak o kadar okul yili hayatim oldu. Ne zaman gercekten ogrenirsin biliyor musun birilerine bir seyler ogrettigin zaman. Oyle ezbere 100 soru cozdum olmaz. Zaten insan bikar.
zaten özel ders veriyorum ben. oradan da öğreniyorum ama kkda ders çalışamadığım için takılıyorum. bir başlayabilsem eskisi gibi hiç girmem de nete
off neyse yarın basayacagım inşallah.
sen nasılsın?
Iyiyim ben idare ediyorum. Diyeti bozmasaydim iyiydi. Hayir once salatayla basladim sonra pizzaya dogru kaydim baktim tabak dolmus salata gorunmuyor bile haha:) Ardindan tatli dondurma yuh bana yuhhh...
KK ya gir ama aksam ders calistiktan sonra gir. Ders calismazsan o gun ceza olsun diye girme. Birde bunu dene bakalim.
öyle yapıyordum geçen yıl canım. bi düzenimi oturtsaydım
fazla yeme yeme ya da yediklerin benim mideye gitsin
Yine oturtursun. 19 unda koc burcunda dolunay var. Boyle hissetmen normal.
hiç anlamıyorum burç işlerinden ya
Ben her seyden biraz anliyorum o da iyi bir sey degil.
aaa olur mu
ben her şeye çok merak salarım mesla anında araştırmaya başlarım.
ama burç işini hiç düşünmedim nedense
Dusunme zaten yeterince astrolog var. :))
Dolunaylar onemli onlari takip ederim.
Sana gerek yok diyorsun yani
Evet yok dermisim.Kizim KPSS ne calis sen dolunay neymis :))
Evet yok dermisim.Kizim KPSS ne calis sen dolunay neymis :))