- 9 Ocak 2020
- 24
- 8
- 36
- 33
- Konu Sahibi MervemOyku
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende akşamdan beri bakıyorum yarın sabah ilk idrarım ile tekrar yapıcam ilk gebelık olucağı için zaman geçmek bilmiyorEvet var gibi duruyo bende gördüm sanki çok silik
Evet varla yok arası bi çizgi sabah tekrarlayın testiBende akşamdan beri bakıyorum yarın sabah ilk idrarım ile tekrar yapıcam ilk gebelık olucağı için zaman geçmek bilmiyor![]()
Tekrarlıcam bakalım ınsallah Allah hayırlı bir gebelık nasip eder tiroid hormonum az çalışıyor ilaç kullanıyorum gebeliğe engel olur diye hep korkardımEvet varla yok arası bi çizgi sabah tekrarlayın testi ♥ inşallah gebelik verdır❣
Yarın farklı bir marka alacağım öneriniz var mı marka olarakBu test hatalı verior canım başka marka al onunla dene
Foto atsana canim bakalımFarklıbir markaile yaptım bunda da silik var ile yokarası var ben adetimibekleyip gecıkırse tekrar deneyeceğim ama gerçekten beklemek çok zormuş bu zamanlarda
bunda baya belirgin canımBu sabah yaptığım test bu da üç dakika içinde belli belirsiz olarak ikinci çizgi oluştu
bak canım Efekt yaptım yakınlaştırdımBu sabah yaptığım test bu da üç dakika içinde belli belirsiz olarak ikinci çizgi oluştu
bana da bu belirgin geldi obur testte sonuc biraz gec cıkmısti emin olamadım ama bunda 3 dakika ıcınde oluşmaya başladı
bak canım Efekt yaptım yakınlaştırdım
Eki Görüntüle 2574801
işteyim çalışıyorum canım iş çıkışı gidşcrm inşallah çıkar bakalım
evet canım var gibi duruyor o yüzden hemen acile gidip kan ver bence :)
onlar daha güvenilmez dediler güvenemedim neyse kanda bellş olur en azından kafamdaki soruları çözerim
Var gibi, keşke erken gebelik testi yapsaydın canım...