Hayalet çizgi

Gsln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2019
10
3
1
34
Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum. Dört kere idrar testi yaptım fakat neye yormam gerektiği anlayamadım. Lütfen yardım. Şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• 63C5AE55-122D-4D90-8E2A-972E5B0A49F1.jpeg
    57,3 KB · Görüntüleme: 184
  • 561418B2-08BD-42B3-ACDC-94345CF827C6.jpeg
    61,3 KB · Görüntüleme: 168
  • 6FD46B33-7C64-4C53-9606-3B4E8E406CF8.jpeg
    85,1 KB · Görüntüleme: 165
  • 7BCDA037-A44B-46A6-BD70-BBD4707E5D8D.jpeg
    84,2 KB · Görüntüleme: 170
Sanki birinde belli belirsiz bir çizgi var gibi. Işıkta belli oluyor. Ama kan testi vermeye gitmek isteniyorum. Negatif olursa çok üzülürüm

Günün geçti mi canım ben çizgi göremedim

Ya şöyle oldu benim 12 temmızda adetim bitti doğum kontrol hapına bittikten sonra başladım. Ama ilaçları almayaı hep unuttum. 1 ağustosta hapı tamamen bıraktım. 3 ağustosta da leke şeklinde khverengi bir kanamam oldu üç gün sürdü. Ama daha sonra hiç korunmadık. Olsun dedik . Ama çokmu erken bakıyorum anlamadım

Bence sabah tekrar test yap. Tam koyu renk görmeden de kan verme
Ya şöyle oldu benim 12 temmızda adetim bitti doğum kontrol hapına bittikten sonra başladım. Ama ilaçları almayaı hep unuttum. 1 ağustosta hapı tamamen bıraktım. 3 ağustosta da leke şeklinde khverengi bir kanamam oldu üç gün sürdü. Ama daha sonra hiç korunmadık. Olsun dedik . Ama çokmu erken bakıyorum anlamadım

Günün geçti mi canım ben çizgi göremedim
a şöyle oldu benim 12 temmızda adetim bitti doğum kontrol hapına bittikten sonra başladım. Ama ilaçları almayaı hep unuttum. 1 ağustosta hapı tamamen bıraktım. 3 ağustosta da leke şeklinde khverengi bir kanamam oldu üç gün sürdü. Ama daha sonra hiç korunmadık. Olsun dedik . Ama çokmu erken bakıyorum anlamadım

Muhtemelen doğum kontrol hapını karışık kullandığın için düzenin bozulmuş canım

temmuzda olsaydı koyu çıkardı silik değil 3 gün süren ağustos reglinizden sonra da girdiğiniz ilişkilerin sonucu şimdi belli olmaz.
benim 2 ağustos reglim 30 ağustostan önce test yapmayı düşünmüyorum.

Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum. Dört kere idrar testi yaptım fakat neye yormam gerektiği anlayamadım. Lütfen yardım. Şimdiden teşekkürler
Canım ben de aynen her ay gebelik testi yapar Işık’ta karanlıkta sağdan soldan bakar bir umut arardım dün itibari ile gebe olduğumu öğrendim 20 saniye bile sürmeden iki çizgi kıpkırmızı oldu iki ayrı testte bat dündü senin bat ne zaman

Gözün aydın canım. Senin adına çok mutlu oldum. Ben 13 temmuzda doğum kontrol hapına başladım . Ama hapı sürekli unuttuğum oldu üstelikte adet günü başlamam gerekirken adet bittikten sonra başlamıştım. Düzensiz aldım yani. İlaç bitttikten iki gün sonra üç gün süren kanamam oldu. Benim döngüm 24 gün normalde. Son adetime göre bidahaki tarihim 27 ve o civarlar olması lazım. Korunmuyoruz. Çok istiyorum inş olur. İnan şu eczaneden alıp yaptığım testlerde kendimce gördüğüm belli belirsiz çizgiler beni bitirdi. Üstüne bide dün kan verdim 0.100 çıktu. Psikolojik olarak çöktüm yani

Kızlar dün idrar testi yaptım iki kere. İkiside pozitif çıktı Bugün doktora gittim 4mm kese görünüyor dedi .kan tahlili istedi yarın çıkıcak sonuç. İnşallahhh vardır

Kızlar dün idrar testi yaptım iki kere. İkiside pozitif çıktı ❤ Bugün doktora gittim 4mm kese görünüyor dedi .kan tahlili istedi yarın çıkıcak sonuç. İnşallahhh vardır
Kese gorunduyse vardir :) bende idrar testi aninda koyulasinca dr a gittim keseyi gordu.benden kan istememisti :) hayirli olsun saglikla kavus

Kizimda 130la ogrenmistim. Simdi hic stres yapma 2 gun sonra testi tekrarla sonrada sabirla bekle annesii
Testi tekrarladım 422.96 çıktı. Bir an evvel zaman geçsede ultrasond görünse çok tedirginim dış gebelik yada boş gebelik korkusu sardı beni nerdden çıkardıysam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…