- 7 Mart 2021
- 800
- 585
- 53
- Konu Sahibi esraerennn
-
Valla kuzum ben ilk ay denedim ilk olduğu için beklemiyordum acıkcası ama tutmuş Rabbime bin şükürAmiin isteyen hakeden herkese hemencecik versin rabbimTabiki herşeyin hayırlısı ama bu testlerde insana kafayı yedirir hayırlı ugurlu olsun bebeğiniz inş. Daha önceki denemelerinizde bu erken gebelik testlerinde bnmki gibi negatif gördünüz mü hiç. Kuruma çizgisi mi diye tereddütteyim de
Bende 5li almıştım testi bi kaç tanesi bembeyazdı bu ay böyle olduAaa evet benimki gibi çıkmışama işde benim negatiflerim cam gibi cıkıyordu. Hayırlısı neyse o olsun. Belkide siz gibi adet görürüm. Geçen ay kimyasalım vardı çünkü
Kan yaptırdınız mı siz peki. Geçen ayda silikti benim böyle. Varmış ama kimyasaldı 5.6.günü geçikmenin adet oldum değer 5.79 du hemen sıfırlandıMerhaba hevesinizi kırmak gibi olmasın ama bende bu ay tehlike 5 gün kala bu testten yaptım hayalet çizgi çıktı. Kasette çıkmadı ama sonra regli oldum. Bi kaç farklı marka deneyip öyle emin olun derimİnşallah hamilesinizdir prodoctor markası
Benimkini de ekliyorum
redictor early le bende 5 gün kala yaptım ama çok daha ince çıktı bende onu attım çöpe aklına takıldı. Bugünde 3 gün kala prodoctor ile yaptım gene çıktı. Kaset testide geçince günüm yapacagım. Her marka var. StokladımBende 5li almıştım testi bi kaç tanesi bembeyazdı bu ay böyle olduBelki sizde farklı sonuç verir yine de emin olun derim
İlk gebeliğimde bende de vardı o sigara problemi. Kusmaktan hastaneye yattım iki kez genede bırakamadım. Çok tiryaki olanlara dr günde 4 taneyi geçme diyor. Bana öyle demişti. Çok şükür bişey olmadı. Ama bazılarında direkt bebeği etkikeyebiliyormuş. Hep bebeği aklına getir. Dikkat et az içmeye çalış. Keşke bıraksan inş. BırakırsınValla kuzum ben ilk ay denedim ilk olduğu için beklemiyordum acıkcası ama tutmuş Rabbime bin şükürBende sigara kullanıyorum bırakmaya calısıyorum kaç gündür doktorumda bırakamıyorsan azalt dedi. Tek ümidim mide bulantılarım basladığında tiksinmem
İnşAllah ya tek temennim tiksinmek vallahi. İçmeyim dedikce daha cok içesim geliyor stresede girmek istemiyorum daha kötü stresİlk gebeliğimde bende de vardı o sigara problemi. Kusmaktan hastaneye yattım iki kez genede bırakamadım. Çok tiryaki olanlara dr günde 4 taneyi geçme diyor. Bana öyle demişti. Çok şükür bişey olmadı. Ama bazılarında direkt bebeği etkikeyebiliyormuş. Hep bebeği aklına getir. Dikkat et az içmeye çalış. Keşke bıraksan inş. Bırakırsın
Evet4+5 hamilemiyim Darısı isteyen herkesin başına inşAllah
Maşallah bariz var canım yarın kan verKızlaaarben sabırlı olamadım bir test daha yaptım. Hayalet çizgi değil bu sanırım 2 dakikada bariz çıktı. Siz ne dersiniz???
Darısı isteyen herkese olsun inşallah.Maşallah bariz var canım yarın kan ver
İki gün varKaç gün vardı adetinize
Evet mantıklı canım inşallah gönlünce olur. Sağlıkla gelsin inşallahDarısı isteyen herkese olsun inşallah.reglime iki gün var daha. Evde 2 3 tane testim daha var koyuluğu takip edeyim günüm geçince yaptırayım kan testi diyorum. Geçen ay kimyasal geçirdimde. Enazından p. Tesi yaptırırım
Sabah kaset test yaptım negatif çıktı. Bayagı belirgin çıkmıştı. ŞaşırdımBencede var kuzum bugün bi kan ver istersen
Kaset testde hemen cıkmayabilir benim regl günümde cıkmıstı gec döllenme olmus olabilir, kaset regl gecikince cıkartıyor zaten erken gebelik testiyle devam et regl gecikince kaset yapSabah kaset test yaptım negatif çıktı. Bayagı belirgin çıkmıştı. Şaşırdım
Bir tane daha erken gebelik yaptım. Bir tane daha pozitif çıksa içim rahat edecekti yani. Yaptım bir test daha ama bu seferde negatif çıktıKaset testde hemen cıkmayabilir benim regl günümde cıkmıstı gec döllenme olmus olabilir, kaset regl gecikince cıkartıyor zaten erken gebelik testiyle devam et regl gecikince kaset yap
Canım kuruma cizgisi gibi geldi bana yanlısmı desem benimkide bundandı galiba Allah Allah niye böyle oldu kiBir tane daha erken gebelik yaptım. Bir tane daha pozitif çıksa içim rahat edecekti yani. Yaptım bir test daha ama bu seferde negatif çıktıDün buraya attıgım test iki dakikada çıkmıştı yukarıda paylaştım. Testin markası prodoctor. Bilgi olur diye yazıyorum. Tekrar paylaşayım örnek olsun. Bu şekilde pozitif çıkmıştı. Bugün negatif
bende kıruma çizgisi gibi değil diye sevinmiştim. Dün ilk attıklarım öyleydi. Bu net gibi gelmişti koyulaştı diye sevindim. Bugün akşamüzeri gene yaptım negatif çıktı. Regl beklicem artık.Canım kuruma cizgisi gibi geldi bana yanlısmı desem benimkide bundandı galiba Allah Allah niye böyle oldu ki
Ay valla ne dicemi bilemedim kuzum bekle en iyisibende kıruma çizgisi gibi değil diye sevinmiştim. Dün ilk attıklarım öyleydi. Bu net gibi gelmişti koyulaştı diye sevindim. Bugün akşamüzeri gene yaptım negatif çıktı. Regl beklicem artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?