- 23 Mart 2021
- 233
- 118
- 18
- 36
- Konu Sahibi esraerennn
-
Testin resmi yokMerhaba. Şubat ayında ay ortasında dogum kontrol hapını bırakmıştım şubatta iki defa adet gördüm. Mart ayında adetime 2 gün kala hamile olduğumu ögrendim çok uzun sürmedi kimyasal gebelik oldu. Adet geçikmemin 6. Günü normal adet gördüm beta da hemen sıfırlandı. Bu ay 3 gün var adetime test yaptım böyle çıktı. Kimyasaldaki bile bundan daha koyuydu. Normalde adet belirtim olmaz hiç gögüslerimde şişlik agrı birde kasıklarımda dakikalık adet agrısı gibi gelip geçen agrı oluyor ondan şüphelenip test yapmıştım ama pek umutlanamadım şimdi. Kimyasaldan önce doktora da gittim genel kontrolumde bişe yoktu. Kimyasaldan sonra hemen hamile kalan yada herangi sağlık problemi çıkabiliyor mu acaba???
Testimide yorumlarsa tecrübesi olanlar sevinirimçok uzattım hakkınızı helal edin
Testi yükle bi canımMerhaba. Şubat ayında ay ortasında dogum kontrol hapını bırakmıştım şubatta iki defa adet gördüm. Mart ayında adetime 2 gün kala hamile olduğumu ögrendim çok uzun sürmedi kimyasal gebelik oldu. Adet geçikmemin 6. Günü normal adet gördüm beta da hemen sıfırlandı. Bu ay 3 gün var adetime test yaptım böyle çıktı. Kimyasaldaki bile bundan daha koyuydu. Normalde adet belirtim olmaz hiç gögüslerimde şişlik agrı birde kasıklarımda dakikalık adet agrısı gibi gelip geçen agrı oluyor ondan şüphelenip test yapmıştım ama pek umutlanamadım şimdi. Kimyasaldan önce doktora da gittim genel kontrolumde bişe yoktu. Kimyasaldan sonra hemen hamile kalan yada herangi sağlık problemi çıkabiliyor mu acaba???
Testimide yorumlarsa tecrübesi olanlar sevinirimçok uzattım hakkınızı helal edin
Fotoğraftan dolayı görünmüyor olabilir mi
Ben Ocak ayında Kimyasal gebelik geçirip Şubatta tekrar hamile kalmıştımMerhaba. Şubat ayında ay ortasında dogum kontrol hapını bırakmıştım şubatta iki defa adet gördüm. Mart ayında adetime 2 gün kala hamile olduğumu ögrendim çok uzun sürmedi kimyasal gebelik oldu. Adet geçikmemin 6. Günü normal adet gördüm beta da hemen sıfırlandı. Bu ay 3 gün var adetime test yaptım böyle çıktı. Kimyasaldaki bile bundan daha koyuydu. Normalde adet belirtim olmaz hiç gögüslerimde şişlik agrı birde kasıklarımda dakikalık adet agrısı gibi gelip geçen agrı oluyor ondan şüphelenip test yapmıştım ama pek umutlanamadım şimdi. Kimyasaldan önce doktora da gittim genel kontrolumde bişe yoktu. Kimyasaldan sonra hemen hamile kalan yada herangi sağlık problemi çıkabiliyor mu acaba???
İnşallah öyledirBen Ocak ayında Kimyasal gebelik geçirip Şubatta tekrar hamile kalmıştımerken belirtileri de yaşıyor olabilirsiniz tabi ki bazen testte de çıkmayabiliyor net sonuç için birkaç gün sonra tekrarlayın bence
Hiç sabrım yok. Sabah tekrar edeceğim artıkBen gördüm(çok silik de olsa) ama tabi tekrar etmenizde fayda var daha sonrasında
Kaç gün vardı adetinizeHiç sabrım yok. Sabah tekrar edeceğim artık
Sağ ol canım maalesef boş gebelikti kürtaj olmak zorunda kaldım Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahBen Ocak ayında Kimyasal gebelik geçirip Şubatta tekrar hamile kalmıştımerken belirtileri de yaşıyor olabilirsiniz tabi ki bazen testte de çıkmayabiliyor net sonuç için birkaç gün sonra tekrarlayın bence
3 gün var.Kaç gün vardı adetinize
Bende çubuk gebelik testi ve erken gebelik testi vardı. Erken gebelik tersinde ikinci çizgi çok silik çıktı ama çubuk testte gayet belirgin bir çizgi vardı o yüzden ben şahsen pek güvenemedimKızlar birde bu erken gebelik testi prodoctor early.
bunlar kaset testlere göre daha profesyonel ya güya, bunlarda da kuruma çizgisi çıkıyor mu?
Uff çok üzüldüm. Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin isteyen herkese inşallah. Benim 14 yaşında bir oglum var 31 yaşındayım. İkinci evliligim. Eşim çok istiyor. Çok zaman geçti gebeliğimin üstünden hatırlamıyorum zaten onu direkt kanda ögrenmiştim. Kimyasal gebeligide başıma gelince buradan ögrendimSağ ol canım maalesef boş gebelikti kürtaj olmak zorunda kaldım Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Bir tanede kaset test yaptım onda negatif çıktı direkt. Bunu sabah yaptım. 10 dakikada böyle çıktıBende çubuk gebelik testi ve erken gebelik testi vardı. Erken gebelik tersinde ikinci çizgi çok silik çıktı ama çubuk testte gayet belirgin bir çizgi vardı o yüzden ben şahsen pek güvenemedim
Umarım hamilesinizdir aksi olursa ovulasyon testi kullanıp süreci hızlandırabilirsiniz, yumurtlama gününüzü bilmek işinizi kolaylaştırırUff çok üzüldüm. Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin isteyen herkese inşallah. Benim 14 yaşında bir oglum var 31 yaşındayım. İkinci evliligim. Eşim çok istiyor. Çok zaman geçti gebeliğimin üstünden hatırlamıyorum zaten onu direkt kanda ögrenmiştim. Kimyasal gebeligide başıma gelince buradan ögrendim
Amin. İnşallah isteyen herkese nasip olsun3 gün kalmışsa yarın bir de kaset test deneyin isterseniz. Allah dileyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insallah. Siz de güzel haber alırsınız vardır insallah
Geç döllenme olunca da testte geç çıkıyor aynısını yaşadım. İlk yaptığım test negatifti oysa erken gebelik belirtilerim vardı çok üzülmüştüm , belirtilerim devam etti dört gün sonra test yapıpçift çizgi görmüştüm. Sabırlı olumıyoruz maalesef hemen öğrenmek istiyoruzBir tanede kaset test yaptım onda negatif çıktı direkt. Bunu sabah yaptım. 10 dakikada böyle çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?