Hayalet çizgi var mı sizcee???

esraerennn

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2021
233
118
18
36
Merhaba. Şubat ayında ay ortasında dogum kontrol hapını bırakmıştım şubatta iki defa adet gördüm. Mart ayında adetime 2 gün kala hamile olduğumu ögrendim çok uzun sürmedi kimyasal gebelik oldu. Adet geçikmemin 6. Günü normal adet gördüm beta da hemen sıfırlandı. Bu ay 3 gün var adetime test yaptım böyle çıktı. Kimyasaldaki bile bundan daha koyuydu. Normalde adet belirtim olmaz hiç gögüslerimde şişlik agrı birde kasıklarımda dakikalık adet agrısı gibi gelip geçen agrı oluyor ondan şüphelenip test yapmıştım ama pek umutlanamadım şimdi. Kimyasaldan önce doktora da gittim genel kontrolumde bişe yoktu. Kimyasaldan sonra hemen hamile kalan yada herangi sağlık problemi çıkabiliyor mu acaba???
Testimide yorumlarsa tecrübesi olanlar sevinirim çok uzattım hakkınızı helal edin

Eklentiler

• 9FE57674-4AF0-4671-AC81-F1A2723B68B7.webp
    77,1 KB · Görüntüleme: 191
  • 3AC70BB5-10E3-40E0-BAA2-1E5D54D5947E.webp
    86,7 KB · Görüntüleme: 191
  • ED45F399-D01B-4A4B-B9AB-682F42BF995F.webp
    84,2 KB · Görüntüleme: 189
Testin resmi yok

Testi yükle bi canım

Ben gördüm(çok silik de olsa) ama tabi tekrar etmenizde fayda var daha sonrasında

Ben Ocak ayında Kimyasal gebelik geçirip Şubatta tekrar hamile kalmıştım erken belirtileri de yaşıyor olabilirsiniz tabi ki bazen testte de çıkmayabiliyor net sonuç için birkaç gün sonra tekrarlayın bence

İnşallah öyledir Hayırlı olsun sizin bebeğinizde sağlıcakla büyütün. Az sabredebilsemm.mıhtemelen yarın sabahta yapacağım.

Kızlar birde bu erken gebelik testi prodoctor early.
bunlar kaset testlere göre daha profesyonel ya güya, bunlarda da kuruma çizgisi çıkıyor mu?

Sağ ol canım maalesef boş gebelikti kürtaj olmak zorunda kaldım Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Kızlar birde bu erken gebelik testi prodoctor early.
bunlar kaset testlere göre daha profesyonel ya güya, bunlarda da kuruma çizgisi çıkıyor mu?
Bende çubuk gebelik testi ve erken gebelik testi vardı. Erken gebelik tersinde ikinci çizgi çok silik çıktı ama çubuk testte gayet belirgin bir çizgi vardı o yüzden ben şahsen pek güvenemedim

Sağ ol canım maalesef boş gebelikti kürtaj olmak zorunda kaldım Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Uff çok üzüldüm. Allah sağlıklı gebelikler nasip etsin isteyen herkese inşallah. Benim 14 yaşında bir oglum var 31 yaşındayım. İkinci evliligim. Eşim çok istiyor. Çok zaman geçti gebeliğimin üstünden hatırlamıyorum zaten onu direkt kanda ögrenmiştim. Kimyasal gebeligide başıma gelince buradan ögrendim

Bende çubuk gebelik testi ve erken gebelik testi vardı. Erken gebelik tersinde ikinci çizgi çok silik çıktı ama çubuk testte gayet belirgin bir çizgi vardı o yüzden ben şahsen pek güvenemedim
Bir tanede kaset test yaptım onda negatif çıktı direkt. Bunu sabah yaptım. 10 dakikada böyle çıktı

Umarım hamilesinizdir aksi olursa ovulasyon testi kullanıp süreci hızlandırabilirsiniz, yumurtlama gününüzü bilmek işinizi kolaylaştırır

3 gün kalmışsa yarın bir de kaset test deneyin isterseniz. Allah dileyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insallah. Siz de güzel haber alırsınız vardır insallah

Bir tanede kaset test yaptım onda negatif çıktı direkt. Bunu sabah yaptım. 10 dakikada böyle çıktı
Geç döllenme olunca da testte geç çıkıyor aynısını yaşadım. İlk yaptığım test negatifti oysa erken gebelik belirtilerim vardı çok üzülmüştüm , belirtilerim devam etti dört gün sonra test yapıpçift çizgi görmüştüm. Sabırlı olumıyoruz maalesef hemen öğrenmek istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…