• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayalet çizgi uzmanları yorum:)

mirasanne

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2022
1.512
1.040
63
32
Hanımlar aşılamamın 9. Günü. Dün ve bugün yaptım dün negatifti bugünde negatif gördüm. Bugünkü testte sonradan 2. Silik çizgi oluştu fakat dünkü test hala negatif.
Yorumlarınızı merak ediyorum. Dün ve bugünü atıyorum.
Kullandığım marka predictor erken gebelik testi.

Eklentiler

• IMG_20230624_211018.jpg
    IMG_20230624_211018.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 162
  • IMG_20230624_210922.jpg
    IMG_20230624_210922.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 160
  • IMG_20230623_155847.jpg
    IMG_20230623_155847.jpg
    25,9 KB · Görüntüleme: 156
Gördüm ama bu test hatalı olabiliyor laboquick gibi bir markanun kaset testini yapın

Kaç dakika sonra oluştu çizgi 🤔

Canım 2-3 gün daha sabret 🫢
ben direk kan vericem. Bu testler daha da strese sokuyor insanı 😅

Kaç dakika sonra oluştu çizgi 🤔

Canım 2-3 gün daha sabret 🫢
ben direk kan vericem. Bu testler daha da strese sokuyor insanı 😅
Bebişim dayanamadım 🤣🤣🤣 1 saat ancak olmuştur, kaset değil diye başında durmadım aslında 2 dk ıslanmasını izledim çizgi yok gibiydi sonra baktım var, acaba dünkü nasıl dedim onda yok🫣🤣 test gününü beklemek çok zoooorrrrrrr😅

Gördüm ama bu test hatalı olabiliyor laboquick gibi bir markanun kaset testini yapın
Yaaa gerçekten mi 🥲 o zaman bugünü es geçip pazartesi tekrar yapayım ben. Erken gebelik testleri şu süreçte daha iyi değil mi peki? Bat 7 gün sonra olarak gözüküyor çünkü? Aklım o kadar karışıyor ki şu konularla ay 🙈

Yaaa gerçekten mi 🥲 o zaman bugünü es geçip pazartesi tekrar yapayım ben. Erken gebelik testleri şu süreçte daha iyi değil mi peki? Bat 7 gün sonra olarak gözüküyor çünkü? Aklım o kadar karışıyor ki şu konularla ay 🙈
Ben de laboquick test yaptım 7 gün vardı bundan çok silik çıktı her gün yaptım koyulasa koyulasa gitti sonra sabah değil öğlen falan yaptım çizgi yok denecek kadar az ödüm kopti gittim eczaneden f ile başlayan bir test aldım şimdi tam adını unuttum sonra baya bekleyip yaptım yine köyü çıktı yani canim yaptığın saat aşırı etkiliyor

Ben de laboquick test yaptım 7 gün vardı bundan çok silik çıktı her gün yaptım koyulasa koyulasa gitti sonra sabah değil öğlen falan yaptım çizgi yok denecek kadar az ödüm kopti gittim eczaneden f ile başlayan bir test aldım şimdi tam adını unuttum sonra baya bekleyip yaptım yine köyü çıktı yani canim yaptığın saat aşırı etkiliyor
Canım bugünü es geçtim yarın mutlaka ilk idrarla deneyeceğim dualarını esirgeme olurmu kuzuum❤️

Back