Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayalet çizgi mi kafayı yedim
- Konu Sahibi iremgns
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #gebelik #gebeliktesti #geçdölenme #hayaletçizgi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Şubat 2021
- 1.403
- 2.167
- 63
Adetiniz geciktimiArkadaşlar ben mi kafayı yiyorum yoksa siz görüyor musunuz çizgiyi
10 gün lekelenmem oldu kahverengi sadece 11.gün yani bugün gelmedi 12 gündür de adetim gecikti sayıyorum çünkü normal adet olmadım asla sadece pembemsi ve kahverengi leke geldi gitti gün içinde. Off ilk denemem olduğu için kafayı yedim çok stres yaptım olmıcak diye stresten de böyle olmuş olabilir bilmiyorum çok moralim bozukkAdetiniz geciktimi
- 12 Temmuz 2020
- 511
- 568
- 23
- 29 Mayıs 2012
- 93
- 44
- 288
- 34
Yok cnm çizgi istiyorsan olur insallah hamileligin erken donemlerinde silik bi cizgi çıksa bile kuruyunca dahada belirginlesir bunda hic ibare yokArkadaşlar ben mi kafayı yiyorum yoksa siz görüyor musunuz çizgiyi
- 3 Ağustos 2019
- 524
- 844
- 33
- 35
Üzmek istemem ama çizgi yok malesef. Lekelenmeniz uzun sürmüş adetiniz sökülmüyor belli ki. Kist olmuş olabilir. Adetiniz gecikti ya da günü geldiyse bi kan verin. Gebelik yoksa da ihmal etmeden doktora gidin.Arkadaşlar ben mi kafayı yiyorum yoksa siz görüyor musunuz çizgiyi
- 29 Mayıs 2012
- 93
- 44
- 288
- 34
Oncelikle sakin ol cnm ufacık bi stres bile hemen adet dongunu etkiler10 gün lekelenmem oldu kahverengi sadece 11.gün yani bugün gelmedi 12 gündür de adetim gecikti sayıyorum çünkü normal adet olmadım asla sadece pembemsi ve kahverengi leke geldi gitti gün içinde. Off ilk denemem olduğu için kafayı yedim çok stres yaptım olmıcak diye stresten de böyle olmuş olabilir bilmiyorum çok moralim bozukk
- 29 Mayıs 2012
- 93
- 44
- 288
- 34
İlahi kiyamam cigerini sökmüş testin yaradan hayirlisiyla tattirsin sanada insallah birde bakmissin bu cocuk niye uyumuyor diye sizlaniyorsunArkadaşlar ben mi kafayı yiyorum yoksa siz görüyor musunuz çizgiyi
Hahaha söktüm vallahi bi daha da yapmadım geç döllenme falan olabilirmiş diye bi ümit ettim aslında ama perşembe doktora gitcem kontrole bakalım herşey orda belli olur ilk denemem de olsa negatifi görünce baya üzülüyorum adetim evlendikten sonra sapıttı 3 ay önce doktora da gittim herşeyim temizdi çok şükür ama bu kist durumları 1 ayda bile oluşuyomuş o yüzden korkularım bu yönde arttı çünkü resmen bj ay adet olmadım sadece lekelenmeyle geçti. Allah yardımcımız olsun hakeden tüm kadınlara bu annelik duygusunu yaşatsın inşallah aratmasınn çok sağol canım benim moral oldun banaİlahi kiyamam cigerini sökmüş testin yaradan hayirlisiyla tattirsin sanada insallah birde bakmissin bu cocuk niye uyumuyor diye sizlaniyorsun
Üzmek istemem ama çizgi yok malesef. Lekelenmeniz uzun sürmüş adetiniz sökülmüyor belli ki. Kist olmuş olabilir. Adetiniz gecikti ya da günü geldiyse bi kan verin. Gebelik yoksa da ihmal etmeden doktora gidin.
Doktora 3 ay önce gitmiştim evlendikten sonra adetim hep gecikti herşeyim temizdi çok şükür ama kist 1 ayda bile oluşuyormuş o yüzden korktum perşembeye randevu aldım bakalım. İnşallah sadece stres yaptığım için bu ay adet olmamışımdır. Çünkü 10 gün lekelenme bi daha bişey yok ilk defa böyle bişey geldi başıma
- 4 Nisan 2017
- 190
- 64
- 98
- 30
Merhaba umitlendirmek istemem ama ben lekeleriyim ertesi ayı hep hamile kaldım afedersiniz böyle çamur gibi leke olduğum ertesi ay hamile ölüyorum hatta bilmiyodum ilk gebeligimde önce de olmuştu annem köyde yaşlı bi teyze var ona sormuş gebelik düşünüyodum demiş ki rahim kendini gebeliğe hazırlığı diye insallah sizin de öyle olur rabbim gönlünüze göre versin10 gün lekelenmem oldu kahverengi sadece 11.gün yani bugün gelmedi 12 gündür de adetim gecikti sayıyorum çünkü normal adet olmadım asla sadece pembemsi ve kahverengi leke geldi gitti gün içinde. Off ilk denemem olduğu için kafayı yedim çok stres yaptım olmıcak diye stresten de böyle olmuş olabilir bilmiyorum çok moralim bozukk
Ben ümit etmeyi hayal kurmayı çok severim olsa da olmasa da ümit güzel bişey kimse ümidini kaybetmesin o yüzden teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur rabbim hepimizin gönlüne göre versinMerhaba umitlendirmek istemem ama ben lekeleriyim ertesi ayı hep hamile kaldım afedersiniz böyle çamur gibi leke olduğum ertesi ay hamile ölüyorum hatta bilmiyodum ilk gebeligimde önce de olmuştu annem köyde yaşlı bi teyze var ona sormuş gebelik düşünüyodum demiş ki rahim kendini gebeliğe hazırlığı diye insallah sizin de öyle olur rabbim gönlünüze göre versin
- 4 Nisan 2017
- 190
- 64
- 98
- 30
Aminninsallah rabbim cümlemizin gönlüne göre versin rabbim kayacak şeyin hayalini kudurmazmış hayal kurmak tabiki güzel en yakında zamanda gerçekleşir insallah kurduğunuz hayaller istediğiniz seylerBen ümit etmeyi hayal kurmayı çok severim olsa da olmasa da ümit güzel bişey kimse ümidini kaybetmesin o yüzden teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur rabbim hepimizin gönlüne göre versin
- 30 Ekim 2020
- 937
- 255
- 53
- 25
Kızlar merhaba benimde bir sorum var bugün gecikmemin 2. Günü dün test yaptım bu şekilde çıktı sanki gölge gibi bir şey var bakar mısınızevet hayalet bir cizgi var. ben gordum
Eklentiler
- 19 Nisan 2020
- 756
- 350
- 53
- 45
Evet ya öyle iyi anliyoeumki arkadaşı ben telefonun flaşini tutuyorum resmen illa o çizgi vardır belki die umut ve umutsuzluk gerçekten insanı bitiriyor bugün 15.gunum catlatma ignemin kan verdim malesef yine negatif 0.100 cikti yikildim 3aydir klomen ve igne oluyorum yoruldum çok yipraniyo insan umudunu bağladığının altında kalıyorsun koca bina Üzerine çökmüş gibiİlahi kiyamam cigerini sökmüş testin yaradan hayirlisiyla tattirsin sanada insallah birde bakmissin bu cocuk niye uyumuyor diye sizlaniyorsun