- 24 Ağustos 2022
- 4.331
- 15.812
-
- Konu Sahibi destinesiaa
8 günlük gecikmede kırmızı bir çizgi çıkardı.Kızlar merhaba, adetim 8 gün gecikti. Geç döllenmeden şüpheleniyordum. Teste bir bakar mısınız acaba hayalet bir çizgi var mı? Yoksa artık çok bakmaktan o çizgiyi ben zihnimde mi oluşturuyorumYardımcı olursanız çok sevinirim Eki Görüntüle 3125919
Negatif görünüyor canım ama üzülme bir sonraki ay güzel haberi alırsın inşllahKızlar merhaba, adetim 8 gün gecikti. Geç döllenmeden şüpheleniyordum. Teste bir bakar mısınız acaba hayalet bir çizgi var mı? Yoksa artık çok bakmaktan o çizgiyi ben zihnimde mi oluşturuyorumYardımcı olursanız çok sevinirim Eki Görüntüle 3125919
Doktoruma söyledim 10 günü doldur öyle gel dedi cuma gidicem inşallah8 günlük gecikmede kırmızı bir çizgi çıkardı.
Gecikme için doktora gidin derim hamilelik yoksa kist vs olabilir.
İnşallahNegatif görünüyor canım ama üzülme bir sonraki ay güzel haberi alırsın inşllah
Bende göremedim ama hamile misiniz belli oldu muKızlar merhaba, adetim 8 gün gecikti. Geç döllenmeden şüpheleniyordum. Teste bir bakar mısınız acaba hayalet bir çizgi var mı? Yoksa artık çok bakmaktan o çizgiyi ben zihnimde mi oluşturuyorumYardımcı olursanız çok sevinirim Eki Görüntüle 3125919