- 5 Ocak 2021
- 821
- 850
- 33
Ay bunda bariz varEki Görüntüle 2874811 bunada bakarmisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bunda bariz varEki Görüntüle 2874811 bunada bakarmisiniz
Erken gebelik testlerine hiç güvenmiyorum diğerinde var sanki ya bu arada adetiniz geçti mi erken yapmış olabilir misiniz?Hafif gölge görüyorum sanki ince. Gözüm mü yanılıyor yine
Eki Görüntüle 2874475 hafifEki Görüntüle 2874557 Eki Görüntüle 2874558 Eki Görüntüle 2874559 Eki Görüntüle 2874560
erken gebelik testi yaptıysan muhtemelen hamile değilsin canımmArkadaşlar merhaba bende bir soru sorucam. Ben dün gebelik testi yaptım sabah iki tane. Saatler sonra baktığımda iki çizgi gördüm her ikisindede. Kuruma çizgisidir dedim suya tuttum aynı pembelik yine vardı ikisinde. Ve bugün erken gebelik testi yaptım ama sabah 3. İdrarla olması lazım. Negatif çıktı. Kan testi vericem fakat öncesinde size sormak istedim.
Evet biliyorum fakat her ikisindede aynı olması dikkatimi çekti o yüzden sordum :) teşekkür ederim :)erken gebelik testi yaptıysan muhtemelen hamile değilsin canımm
ve yaptığın 2 teste 15 dk sonra olumsuz olurr
Negatif gibi kan testi verinHafif gölge görüyorum sanki ince. Gözüm mü yanılıyor yine
Eki Görüntüle 2874475 hafifEki Görüntüle 2874557 Eki Görüntüle 2874558 Eki Görüntüle 2874559 Eki Görüntüle 2874560
ikiside aynı anda bekletirsen o kadar öyle olur bendede öyle olmuştu beklediğimde 2 saat sonra silik çizgi çıkmıştı yaniiEvet biliyorum fakat her ikisindede aynı olması dikkatimi çekti o yüzden sordum :) teşekkür ederim :)
d saatler sonra silik çizgi çıkıp hamile olduğunu öğrenen birçok arkadaş var bu forumda kafam karıştı benimde aslında doğru olan 5 10 dk beklemek biliyorumikiside aynı anda bekletirsen o kadar öyle olur bendede öyle olmuştu beklediğimde 2 saat sonra silik çizgi çıkmıştı yanii
çıkanada iyi çıkmış genede erken gebelik testiyle yaptıysanız hamile değilsind saatler sonra silik çizgi çıkıp hamile olduğunu öğrenen birçok arkadaş var bu forumda kafam karıştı benimde aslında doğru olan 5 10 dk beklemek biliyorum