• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayal bozmaca

ne işin var bu saatte teknede yaa hava serin sahur yakın boş veeer...:)))
keşke uyuyor olsaydım

bodruma gicdecekmişte tekne keyfi yapacakmışta sen hele bi izmire git şamyel keyfi yap neyine yetmio hıhh=))
ya kilo aldım sanki spora gitsem verirmiyim ki acep

weremezsin kesinlikle olmaz verdiğin paralarda cabası .aynı kiloları fazlasıyla geri alırsın sen... gitme bence :)))))

bisiklete binmek istiyorummmmmmmmmm

bisiklete falan binme düşersin falan bi yerlerini kırarsın sen yapamazsın:olmaz:
mavi yolculuğa çıkmak istiyorum çok ama korkuyorum

boşver diziyi bizim hayatımız olmuş dizi zaten otur kkda gir bir derdim var bölümüne diziye ne hacet al sana yaprak dökümü , vur birine küçük kadınlar , tıkla birini aşk-ı memnu....

sanki bu ramazanda azıcık kilo aldım kalkıyımda bir tartılıvereyim...

tartılıp napıcan yahu nasılsa kilo almaya devam edersin bu gidişle kaydirigubbakcemile2

kremalı pasta yapmak istiyorum ...

yani bence şimdi sen bisuru urasıcaksın
o pastayı yapıcaksın bulasık cıkıcak
bisuru sonra o pastayı yiceksin bisuru kilo yapıcak
hayır o kadar urasına degmicek minik bişe lüp diye biticek hemen
kiloyuda gectim bence urasmana degmess

saclarımı sarıya boyatıcam cok cicikli olucammmmmmm

sakııın. bence hiç yakışmazz .sora ayda bir dip boya falan çok uğraştırır bence doğal kalsın boyama ..........heh heee:jeyyar:
mutfağıma yeni perdeler yaptırmak istiyorummmmm.........

ne gerek var şimdi ölcü al git diktir beyen ay bide camına yakısmadı dolabına duvarna uymadı evini acmadını dusun faciaaa bir o kadarda para vericeksin bence ugrasmaaa nihahahahah

bilgisayarıma ısıklı fare alıcamm huha

aman napacan arkadaşı başa bela yok derdini dinle yok kötü gününde yanında al falan zor iş salla =)
arkadaşlarımla iftara gidicemm..

sen gitme bekle iftar sana gelsin hava yağmurlu ıslanırsın :))

şemsiyem yok şemsiye almaya gitmeliyim

Back