• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayal bozmaca

Boşyere hayal kurma bence..sana yapılacakken sen başkasına yapacaksın bence masajı, gör de bak. ben de aşkı memnu izlemek istiyorum baştan sona.

kız yüreğim dayanmaz valla şimdi düşüp bayılırım benle uğraşmaktan vakit bulamazsın ona göre aklını başına al paralatma kendini akşam akşam :olmaz:

işten çıkışta kordon boyu yürüyüp alsancağa gideceğim..

izmirde yağmur yağacak diyorlar aman dikkat etde ıslanma :) istanbul faciasını hatırlatıyım
kimse elleşmesin keyfim yerinde kahvem müziğim pc ve ben :)

nasıl olsa aldıkların kelek çıkmıştır kendini boşuna yorma koy bir tabak çrezde oyalanın bari...

eve gttiğimde bir tabaaaakkk tatlıyı mideme indiriceeemmm cokacimcoook

ye tatlıyıda bir güsel göbiş yap sonra bi güsel kilo al heryerin şişsinn tombişş ollllllllllllll bence o tatlıya dokunma gitt bi bardak su iç buz gibi nihahhahaha

yarın kendime cok güsel birgun ilan ediyorum alışveriş ve bol eglence :))

hıı sen öyle san en berbat gün olacak bence hava yağmurlu çamur içinde kalırsın çıkarsan hem boş yere para harcama...ne gereği var eğlence alışverişmiş hıh..........

şimdi bir çay koyayım kendime yanında da elmalı pastamı yiyeyim diyorum

yarın çok kötü yağmur yağacak..hava kapalı olunca için de kararacak ve off yaaa sonra yapim diyceksin.

ben de güzel bi duş alayım bari.

suyu tasarruflu kullan bir kettle kaynat soğuk suyla karıştır bi kova su neyine yetmiyor senin haspaaammm :)3 tel saç var kafanda zaten kaydirigubbakcemile3

kalkayımda sahur niyetiyle birşeyler yiyeim bari gece uyanamıyacağım sanırsaaammm

süprizi yarına erteleme bak bu da sana bir süpriiiizzzzz benden sanaaaa...bunlar seninnn a.s.

makyajımı silcem üşeniyorum hadi birşey söylede vazgeçeyim zaten meyilliyim

aa şuna bak bide bana karışmasalar dio kadın kısmısına karışmadan olurmu anan karışacak baban karışacak mahalle kır diziği otur aşağı söz dinle bakem =)
bir elbise gördüm onu alsammı ki

Back