Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayıt tohumu kullanıp gebe kalan varmı
- Konu Sahibi havanur
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Aralık 2022
- 471
- 143
- 33
- 26
Ben kullandım bende hormon bozukluğu vardı. 4 ay kullandım ve bütün değerlerim normale döndü. doktorumla tedavi aşamasında olduğumuz için bıraktım.Kızlar bir kaç kişiden duydum düzenli hayıt tohumu içince gebe kalanlar var bu gün hemn gidip aldım nasıl kullanmalıyım sizce nasıl icmeliyim kullanıp sonuç göreniniz varmı
Kuzenimin eşi kullandığı ay hamile kalmıştı.
- 2 Ocak 2024
- 422
- 97
- 18
- 20
Benim değerlerim normal kullansam bişey olurmu diye korkuyorum ama gebelik istiyorum iki yıldır olmuyoBen kullandım bende hormon bozukluğu vardı. 4 ay kullandım ve bütün değerlerim normale döndü. doktorumla tedavi aşamasında olduğumuz için bıraktım.
- 2 Ocak 2024
- 422
- 97
- 18
- 20
Nasıl kullanılır bideBen kullandım bende hormon bozukluğu vardı. 4 ay kullandım ve bütün değerlerim normale döndü. doktorumla tedavi aşamasında olduğumuz için bıraktım.
- 5 Aralık 2022
- 471
- 143
- 33
- 26
Sadece yumurta gelişimi için kullananlarda var. Adetken başlayıp yumurtlama gününe kadar kullanman lazım. Şeffaf akıntıyı gördükten 2 gün sonra bırak. Ben sadece sabahları 1 çay kaşığı aç karnına kullanmıştımNasıl kullanılır bide
- 2 Ocak 2024
- 422
- 97
- 18
- 20
Benim regl zamanım değil tam yumurtlama gunumdeyim bir sonraki regilimi mi beklemeli miyim şimdiSadece yumurta gelişimi için kullananlarda var. Adetken başlayıp yumurtlama gününe kadar kullanman lazım. Şeffaf akıntıyı gördükten 2 gün sonra bırak. Ben sadece sabahları 1 çay kaşığı aç karnına kullanmıştım
- 5 Aralık 2022
- 471
- 143
- 33
- 26
Adeti bekleyin o zaman ne olur ne olmaz. Ben aldığımda hamile kalmak için adet gününden yumurtlama gününe kadar kullanılacak demişlerdi. Bir ay öyle kullandım sonra zaten hormon yüksek olunca ben hergün içtimBenim regl zamanım değil tam yumurtlama gunumdeyim bir sonraki regilimi mi beklemeli miyim şimdi
- 2 Ocak 2024
- 422
- 97
- 18
- 20
Canım benim prolaktininm normal ama diğerlerini bilmiyorum kullanicam bu ay ben kısmet bakalımAdeti bekleyin o zaman ne olur ne olmaz. Ben aldığımda hamile kalmak için adet gününden yumurtlama gününe kadar kullanılacak demişlerdi. Bir ay öyle kullandım sonra zaten hormon yüksek olunca ben hergün içtim
- 2 Ocak 2024
- 422
- 97
- 18
- 20
Hamile kaldınmi canım hormonlarin normalmiydi kulandigindaBen hayıt suyu kullandım. Bardağın 1/4 gibi su ile tükettim. O ay 3 büyük yumurta oluştu. Hem yumurta gelişimi hem de hormonlar için çok faydalı. Ama tohumu nasıl ne kadar tüketilmeli bilmiyorum.
- 5 Aralık 2022
- 471
- 143
- 33
- 26
Diğer testlerinide yaptır canım. Bazen adetler düzenli olsa bile stresten hormonların tavan yaptığı görülüyor. Yaptır en azından için rahat etsinCanım benim prolaktininm normal ama diğerlerini bilmiyorum kullanicam bu ay ben kısmet bakalım
- 2 Ocak 2024
- 422
- 97
- 18
- 20
Yüksek olsa yada dengeli olsa hayıt tohumu altüst etmezmi dengeleri kuzeniniz her günümu kullanmışDiğer testlerinide yaptır canım. Bazen adetler düzenli olsa bile stresten hormonların tavan yaptığı görülüyor. Yaptır en azından için rahat etsin
- 5 Aralık 2022
- 471
- 143
- 33
- 26
Dengesini bozmaz devamlı kullanırsanz burda birkaç kişiyle denk geldim ben bir ay kullandım hormonunu yükseltti adetimi geciktirdi diye.Yüksek olsa yada dengeli olsa hayıt tohumu altüst etmezmi dengeleri kuzeniniz her günümu kullanmış
İlk kullandığım ay bende de gecikme oldu 2. Ay düzene girdi. Önemli olan devamlılık.
Adetken başlayıp yumurtlama dönemine kadar kullandı. Her sabah aç karnına bir çay kaşığı
- 2 Ocak 2024
- 422
- 97
- 18
- 20
Hım günde iki defa yazan vardı kahvaltıdan sonra bide yemekten sonraDengesini bozmaz devamlı kullanırsanz burda birkaç kişiyle denk geldim ben bir ay kullandım hormonunu yükseltti adetimi geciktirdi diye.
İlk kullandığım ay bende de gecikme oldu 2. Ay düzene girdi. Önemli olan devamlılık.
Adetken başlayıp yumurtlama dönemine kadar kullandı. Her sabah aç karnına bir çay kaşığı
- 5 Aralık 2022
- 471
- 143
- 33
- 26
Evet öylede kullanılıyor sabah akşam. Ovulasyon takipli sayfa vardı ordan almıştım. Onda sabah akşam kullan demişti. En son hacamat yaptırdığım bir abla tarif verdi aktardan aldım sadece sabahları içtim. Sen aldığın yer ne derse ona göre kullan canımHım günde iki defa yazan vardı kahvaltıdan sonra bide yemekten sonra
- 2 Ocak 2024
- 422
- 97
- 18
- 20
Teşekkür ederim canımEvet öylede kullanılıyor sabah akşam. Ovulasyon takipli sayfa vardı ordan almıştım. Onda sabah akşam kullan demişti. En son hacamat yaptırdığım bir abla tarif verdi aktardan aldım sadece sabahları içtim. Sen aldığın yer ne derse ona göre kullan canım
Hayır maalesef klomen ve çatlatma tedavisi gördüğüm süreçte suyu kullandım. Klomen etkisi ile çok büyümüş 3 yumurta ile çoklu gebelik riskinden dolayı o ayı doktor es geçti. Şimdi tedaviyi bitirdim. İlaç olmadan devam edicem.Hamile kaldınmi canım hormonlarin normalmiydi kulandiginda
- 2 Ocak 2024
- 422
- 97
- 18
- 20
Herşeyin hayırlısı canım inşallah herşey gönlünüzce olur Allah çabalarımizi emeklerimizi boşa cikarmasinHayır maalesef klomen ve çatlatma tedavisi gördüğüm süreçte suyu kullandım. Klomen etkisi ile çok büyümüş 3 yumurta ile çoklu gebelik riskinden dolayı o ayı doktor es geçti. Şimdi tedaviyi bitirdim. İlaç olmadan devam edicem.
- 5 Mayıs 2024
- 114
- 17
- 13
Merhaba kızlar ben Hayıt tohumuna adetimin son günü başladım ve adet günüme 10 gün var hala içiyorum pcoslıyım adet düzensizliğim var ve hamilelik istiyorum suan sizce içmeyi bırakmam gerekiyor mu yumurta çatlatma ve adet düzeni içim başladım günde bir defa sabah aç karına içiyorum