Hay senin vicdanına...

haklısınz bence de aldatmış sayılır ama evet hukuken geçerli yoktur bu kadarın.siz açın mahkemeyi ne kadar nereye kadar diretecek belki cayarsınız diye diretebilir ama kararlı olduğunuzu görünce uzatmak istemez o da,özgürüm der koşar gider.
Ortak açmamız gerekiyor, bir sürü nedeni var malesef bunun.
Ben kendim açarsam ve anlaşmaya yanaşmazsa payıma düşen borcun altından hayatta kalkamam.

Canım çok üzüldüm. Eşinin mutlu olmadığını söylemesiyle şimdi vicdan yapmasının arasında ne kadar zaman var.böyle çark etmesinin altında kızın buna yüz vermemesi var tabi.oğlumla aynı yaştaymış kızın çok zor gerçekten ne yaşadığını sen bilirsin aileler ne diyor bu duruma.eşin yanasmazsa anlaşmalı boşanmaya ne yapmayı düşünüyorsun. Rabbim güç kuvvet versin sana

Canım çok üzüldüm. Eşinin mutlu olmadığını söylemesiyle şimdi vicdan yapmasının arasında ne kadar zaman var.böyle çark etmesinin altında kızın buna yüz vermemesi var tabi.oğlumla aynı yaştaymış kızın çok zor gerçekten ne yaşadığını sen bilirsin aileler ne diyor bu duruma.eşin yanasmazsa anlaşmalı boşanmaya ne yapmayı düşünüyorsun. Rabbim güç kuvvet versin sana
Arada çok zaman var canım.
Zormuş gerçekten, yaşayacağım varmış demek ki.
Ailem benim kararıma saygılı, onun ailesi baştan yani o hevesliyken boşanma taraftarıydılar, ben yıkılmış haldeyken. Şimdi ne düşünürlerse düşünsünler.
Anlaşmalı boşanmaktan başka seçeneğim yok malesef. Artık gitsin yeter, bunaldım.
Amin, inşallah. Çok ihtiyacım var ve olacak sanırım.

İlk konumu yıkık, paramparça, şaşkın bir halde açmıştım.
Bir enkazın altında bırakılıp, karanlıkta yalnız kalmıştım.
Ve bana tüm bunları yaşatan çooook ama çooook güvendiğim kocamdı.
Ayrılmak istiyordu, biriyle flörtleşmişti ( mesajla ama ne farkeder, aldatıldım ) ben daha bunu öğrenmenin şokunu atamadan diğer yıkıcı darbe gelmişti, yıllaaaarca sevgisini sözleriyle hareketleriyle her daim göstermiş olan adam mutsuz olduğunu söylüyordu.
Sonra devam eden artçı sarsıntılarla enkazın altına itti de itti.
Hani bir insanı bir binanın 30 katından falan atarsınız da kemikleri parça parça olur, benim de ruhum o haldeydi.
Çıktım o enkazdan yaralı bereli, olsun çıktım ya...
Uzun zamandır ayrılma kararım var ama finansal açıdan bir türlü mümkün olamamıştı, giderleri ayıramamaktan, bazı ortak borçlardan vs .
Büyük kısmı çözüldü gibi ve ben artık git diyorum.
Adam bana ben o kadar kararlı değilim artık diyor ya, tövbe tövbe... Benim gözümde çok kötü bir insanmış ya vicdan yapıyormuş... Hay senin vicdanına, göreceğimi gördüm duyacağımı duydum vicdana falan gerek yok! Çocuğunu düşünüyormuş vs vs... Gerizekalı ben sırf çocuk için evliliğe devam edecek biri miyim, boşuna kafasını yoruyor.
Ne çok sever ne çok sayardım seni, gramı kalmadı.

Git defol, mutsuzdum diyordun ya git mutlu ol....

Kac yillik evlisiniz? Kocanizin özünün ortaya cikmasinin ne kadar zaman aldigini merak ettim.

Konunuza gelince, insallah isinizi kolaylastiracak bicimde bosanirsiniz. İstediginiz kosullarda yani.

Ve umarim bundan sonra guclu olmak zorunda kalmazsiniz. Huzurlu, mutlu ve saglikli bir yasam diliyorum cocugunuzla size.

• Vicdanli bir insan yuvasina ihanet etmez , kesin flörtlestigi insan birakmistir onu .. senin kararli ve dik durmana sevindim...

Kac yillik evlisiniz? Kocanizin özünün ortaya cikmasinin ne kadar zaman aldigini merak ettim.

Konunuza gelince, insallah isinizi kolaylastiracak bicimde bosanirsiniz. İstediginiz kosullarda yani.

Ve umarim bundan sonra guclu olmak zorunda kalmazsiniz. Huzurlu, mutlu ve saglikli bir yasam diliyorum cocugunuzla size.
14 yıldan sonra gerçek yüzü ortaya çıktı.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler, güçlü olmak zorunda kalmamak ne güzel...

Adam neden gitsin ki. Birileri yemegini yapiyor, camasirlarini yikiyor, utusunu yapiyor.... Hersey bedava. Baska yere gitse karsilayamayacak. Hersey parayla. O mesajlastigi yuz verseydi, azcik umit gorseydi kostur kostur giderdi o zaman. Cocugu bile gizu gormezdi.
Midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak denir buna... Kendi etmis. Hic uzulme.

Adam neden gitsin ki. Birileri yemegini yapiyor, camasirlarini yikiyor, utusunu yapiyor.... Hersey bedava. Baska yere gitse karsilayamayacak. Hersey parayla. O mesajlastigi yuz verseydi, azcik umit gorseydi kostur kostur giderdi o zaman. Cocugu bile gizu gormezdi.
Midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak denir buna... Kendi etmis. Hic uzulme.
Kadınla mesajlaşması bittikten 5 ay kadar sonra öğrendim bu durumu, koşa koşa boşanacaktı ben öğrendikten sonra.
Ütüsünü falan yapmıyorum, kıyafetleri odasında yığın olmuş. Onunla mı uğraşacağım : )

• Vicdanli bir insan yuvasina ihanet etmez , kesin flörtlestigi insan birakmistir onu .. senin kararli ve dik durmana sevindim...
Flörtleşememiş daha doğrusu ne haber nasılsını ilerletememiş salak, kadınyüz verse atlaya hoplaya sevgili olurdu.

Arada çok zaman var canım.
Zormuş gerçekten, yaşayacağım varmış demek ki.
Ailem benim kararıma saygılı, onun ailesi baştan yani o hevesliyken boşanma taraftarıydılar, ben yıkılmış haldeyken. Şimdi ne düşünürlerse düşünsünler.
Anlaşmalı boşanmaktan başka seçeneğim yok malesef. Artık gitsin yeter, bunaldım.
Amin, inşallah. Çok ihtiyacım var ve olacak sanırım.
Anlaşmaya yanaşmazsa çekecek misin böyle canım?O zaman kendisi mutsuzken boşanmak istiyordu şimdi de sen istiyorsun ne bencil bir insan bu

Anlaşmaya yanaşmazsa çekecek misin böyle canım?O zaman kendisi mutsuzken boşanmak istiyordu şimdi de sen istiyorsun ne bencil bir insan bu
Yok canım, gidecek. Neyin inadını yapacak, egosu izin vermez üstelemeye zaten. Bencil hem de ne bencil, dudağın uçuklar duysan... Yanaşır boşanmaya, defolsun nasıl istiyorsa öyle yaşasın.

Yüzsüz, işleri istediği gibi gitmeyince çocuğu kullanmaya kalkmış. Pardon ama kadınla mesajlaşırken çocuk aklına gelmiyordu.

Allah yardımcın olsun.

Yüzsüz, işleri istediği gibi gitmeyince çocuğu kullanmaya kalkmış. Pardon ama kadınla mesajlaşırken çocuk aklına gelmiyordu.

Allah yardımcın olsun.
Sağol, amin inşallah Allah yardım eder.
Bencil pislik gelmez tabi aklına mesajlaşırken... Çok değişik birşey bu, çözmenin mümkünatı yok. Gidecek rahat edeceğim.

yundum yıkandım elimin kirini attım k.çımın kılı da ağarmaya yüz tuttu ben en iyisi döneyim diyo özetle

bu kadar kolay bir insanı yerle bir edip hiçbir şey olmamış gibi dönmek

yundum yıkandım elimin kirini attım k.çımın kılı da ağarmaya yüz tuttu ben en iyisi döneyim diyo özetle

bu kadar kolay bir insanı yerle bir edip hiçbir şey olmamış gibi dönmek
Yok ya, burnu öyle havalardaki herhangibir döneyim çabası değil bu, yatacak yerim var ne uğraşayım başka evle şunla bunla meselesi. Böyle devam etsin adam rahat.
Ayy adamcağız vicdan yaptı nasol ayaklarına kapanmadım... Hadsiz ya.

Yok ya, burnu öyle havalardaki herhangibir döneyim çabası değil bu, yatacak yerim var ne uğraşayım başka evle şunla bunla meselesi. Böyle devam etsin adam rahat.
Ayy adamcağız vicdan yaptı nasol ayaklarına kapanmadım... Hadsiz ya.

birlikte mi yaşıyorsunuz canım yoksa herkes ailesi ile mi

X