Hay senin vicdanına...

Bu olaylar olana kadar kötü bir evliliğim var diye asla düşünmedim.
Nazik, düşünceli, sevgisini saygısını gösteren bir adam vardı.

Ama şimdi beş kuruşluk değeri kalmadı bunların.
Onca yıldır oluşturduğu sevgiyi saygıyı yıktı elleriyle.
kazanmak uzun vakit alir.. ama yikmak tek kelime ne yazikki.. geri donusu olmayan hatalarda da, yapilan iyilikler gorunmuyor artik..

Kanıtım yok ki.
Hem kanıtım dahi olsa sevgili olamamış gerizekalı, kadın istese olurlardı da yüz vermemiş bunun da elinde patladı işte.

mesajlar,arama kayıtları vardır diye demiştim de.normal arkadaşça mı yazmış ki kadına anlamadım.tekliflerde bulunduysa kadın kabul etmese bile eşiniz sizi aldatmış sonuçta teşebbüs etmiş buna.

mesajlar,arama kayıtları vardır diye demiştim de.normal arkadaşça mı yazmış ki kadına anlamadım.tekliflerde bulunduysa kadın kabul etmese bile eşiniz sizi aldatmış sonuçta teşebbüs etmiş buna.
Evet arkadaşça ne haber nasılsın tarzında.
İleriye gidecek yüzü dahi bulamamış, mesajlar olsa dahi aldattığını kanıtlamaz.
Benim gözümde aldattı yani, hukuken geçerliliği yoktur.

Çocuğum küçük daha, 3 yaşında.
Ne yapayım, hayata tutunacağım, kimler ne başlangıçlar yapıyor. Ben de yaparım.
Darbe çok ağır gelmişti ama şimdi geleceğe odaklıyım.
guclu bi kadin imaji seziyorum burdan.. cok da gencsindir.. Allah'in izniyle kalkarsin ayaga, korkma.. insan bidaha asla mutlu olamam saniyor da neler cikiyor onune.. illa evlilik icin demiyorum.. hic umitsiz olma sen..

guclu bi kadin imaji seziyorum burdan.. cok da gencsindir.. Allah'in izniyle kalkarsin ayaga, korkma.. insan bidaha asla mutlu olamam saniyor da neler cikiyor onune.. illa evlilik icin demiyorum.. hic umitsiz olma sen..
Güçlü değilim, olmak da istemiyorum açıkçası... Düşünüyorum bazen beni hep güçlü gördüğünden mi bu aşamalarda bu denli acımasız oldu diye...
Daha doğrusu çoğu tanıdığım öyle görüp yıkılmayı bile çok gördüler.

Mutlu olurum, birine güvenmem ama...
Zaten o denli güvenmemek lazımmış.

Evet arkadaşça ne haber nasılsın tarzında.
İleriye gidecek yüzü dahi bulamamış, mesajlar olsa dahi aldattığını kanıtlamaz.
Benim gözümde aldattı yani, hukuken geçerliliği yoktur.

haklısınz bence de aldatmış sayılır ama evet hukuken geçerli yoktur bu kadarın.siz açın mahkemeyi ne kadar nereye kadar diretecek belki cayarsınız diye diretebilir ama kararlı olduğunuzu görünce uzatmak istemez o da,özgürüm der koşar gider.

Çok genç değilim : ) otuzların ortasındayım : ) uzun bir süredir evliyim ama çocuk daha sonra , o yüzden daha küçük çocuğum.

Güçlü değilim, olmak da istemiyorum açıkçası... Düşünüyorum bazen beni hep güçlü gördüğünden mi bu aşamalarda bu denli acımasız oldu diye...
Daha doğrusu çoğu tanıdığım öyle görüp yıkılmayı bile çok gördüler.

Mutlu olurum, birine güvenmem ama...
Zaten o denli güvenmemek lazımmış.
sen ne kadar iyi olsan da, karsidakinin kapasitesyle/karakteriyle orantili anladigi.. yaptiklari.. kendini suclama guvendin diye..

X