- 31 Ekim 2014
- 2.840
- 2.232
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana bildiri gelmiyo.. ben kağıda yazdım sabah hepsine giriyom..ya ben topikleri kaçiriyorum o kadar hassas davraniyorum ki kimsenin hakkina girmemek icin nasil gozde kaciriyorum diger topikte 1 kişiyi omumadan atlamişim
Gunaydinn....
500 aliyorum..
Allahim sifa versin ogluna
Kızlar dualarımizin kabulü için 10.000 "Ya Latif, Ya Allah ! " okuyalim.500 aliyorum ins
kim hastaki500 daha aldim canm rabbim Kuhammede şifa versin insallah
bende defter tutayim en iyisi :) sabahlari ins kalkar bakarimbana bildiri gelmiyo.. ben kağıda yazdım sabah hepsine giriyom..
kimin oğlu hasta tatlım..Gunaydinn....
500 aliyorum..
Allahim sifa versin ogluna
Kızlar dualarımizin kabulü için 10.000 "Ya Latif, Ya Allah ! " okuyalim.500 daha aldim canm rabbim Kuhammede şifa versin insallah
Listenin basina ekledim ya cnm.akrabamin oğlu 7 yasinda ama yuruyemiyor.ismi Muhammed Rabbim şifa versin inşallah gelişme olur tedavisinde.kimin oğlu hasta tatlım..
Alemsin kiz :)kimin oğlu hasta tatlım..
KAFA Bİ MİLYONAlemsin kiz :)
Zahidenin dilegi olarak yazmissin ya oglunun iyilesip yuruyebilmesi diye.onun için dedim
hayirlisiyla ins bi sorun yoktur canim bende cektirecem bi sonraki ay insdua edin bana
seninde varmı tatlım kaybettiğin bebeklerinhayirlisiyla ins bi sorun yoktur canim bende cektirecem bi sonraki ay ins
hayir canim 2 senedir hiç gebe kalamadim 5.5 cm cikolata kistim var rahim filmini erteledim hep . ins yakin zamanda kucaklarimiz dolacak inaniyorumseninde varmı tatlım kaybettiğin bebeklerin