• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlısı. .

fleuve777

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2017
12
1
1
Merhabalar herkese..
Kızlar 1.5 yıldır evliyim. Eşim bana çok haksızlık etti. Çok ashabi davrandı. ufak tartışmamızda git dedi "defol git bu evden". Gitmedim, onu hep alttan aldım. Haklıyken haksız konumuna düşmeyi kabul ettim çünkü hep haklı olduğunu dusunuyordu; ses etmedim. Ama iyi olduğumuz dönemlerde hep söyledim ona "yapma böyle bir gün giderim..."
Alttan almalarım, sinmiş bir insan olmamdan dolayı değil, eşimin isinden dolayi sıkıntılı dönemden geçiyor olmasi ve benim yangına körükle gitmeyip sükut icinde sorunları çözmek isteyisimdendi. Eşim benim gitmemi istemiyordu aslında iyi oldugumuz donemde hep sevdigini soyluyurdu, sefkat gosteriridi. hatta bir gün "ne olursa olsun beni birakma diye" sayıkladi. Ama ona göre hatalı, haksız bendim. Buna yani haklı olduğuna öyle inanıyordu ki...
En son bir hafta önce tartıştık. Yine git dedi. Artık sabrımın sınırına gelmiştim. Tamam dedim. Ve çikip geldim. Şuan annemin evindeyim. Vicdanen çok rahatım. Elimden gelen her şeyi yaptım. Onun için ve evliliğim için. Artık onu isteyip istemediğimden bile emin değilim.
Son olarak ona bir şans daha vermeyi düşünüyorum. Çabalarsa, bir daha olmayacak der ise ki muhtemelen gelecek. kaderimi son kez onun ellerine teslim edeceğim. Ama hala aynı davranmaya devam ederse bitirmeyi düşünüyorum bende.
Hakkımızda hayırlısı..

Son düzenleme:
gelip senden özür diledi mi

İlişki iki kişiliktir ve iki kişinin fedakarlığı ile devam eder. Tek başına çabalamanın sonuç getirmediğini gördünüz. Ne kadar yolunuzu erken çizerseniz o kadar çok yol alırsınız.

Daha gelmeden affetmeyi kafana koymuş sun zaten bati biraz pişman et de öyle affet

bence biraz burnu sürtsün.geldiğinde dünden razıymış gibi davranırsan yine kıymetin kalmaz.
seni kaybetme korkusu olsun içinde biraz.ayrıca ailen de senden yana konuşssun ne olursa olsun biz kızımızın arkasındayız,karar onun biz karışmayız,dön kızım evindir desek tekrar aynı şeyi yaşatırsan bizden bilir gibi gibi..
bu şekilde arkasında duracak kimsesi yok ne olursa olsun bana muhtaç gibi düşünmesinin de önü alınmış olur..

İhtimal dahilinde..
Daha gelmeden affetmeyi kafana koymuş sun zaten bati biraz pişman et de öyle affet
bence biraz burnu sürtsün.geldiğinde dünden razıymış gibi davranırsan yine kıymetin kalmaz.
seni kaybetme korkusu olsun içinde biraz.ayrıca ailen de senden yana konuşssun ne olursa olsun biz kızımızın arkasındayız,karar onun biz karışmayız,dön kızım evindir desek tekrar aynı şeyi yaşatırsan bizden bilir gibi gibi..
bu şekilde arkasında duracak kimsesi yok ne olursa olsun bana muhtaç gibi düşünmesinin de önü alınmış olur..
Ailem arkamda çok şükür. Onlar bana bıraktılar.

Kv derki erkeğin en kötüsü evden kovan dır Kv ararsa söyle herkes kavga eder git demek te nesi yanı ıy bir ders ver bence

O arasın sen söylersen barış alım diye yine git der başına kalkar gelmeseydin diye mesela .
tabi sen bilirsin evliliğini kötü etkilemek istemem

Benımde boyle bı sevgılım oldu.Anlattgının tıpkı aynısı.Allah kolaylık versın.Ama gelınce senden ozur dılesede bıdha yapmıcam desede yınede yapıyor malesef.benm denemedgm yol kalmadı.Alttan aldım olmadı üste cıktm olmadı konusmadm olmadı.ne yaptıysam olmadı.Sadece sen yoruluyosun ona hıc bıse olmuyor.Hep senden kendısnı anlamanı ister ama kendısı anlamak. İstemez kımseyı

Back