Maske Tarifleri Havucun Mucizeleri

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Ashkim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
264
2
arkadaşlar her gün düzenli 2 tane havuç yemeniz hem cilt hem boyun kırışıklıklarını önlüyor hemde saç dökülmesini önlüyor havucun içindeki betekaroten denen bir madde A vitaminin oluşmasını saglıyor avitamini de cildin kurumasını engelleyerek dogal nemlendiriyor saç dökülmesini önlüyor dökülen saçların yerine yenilerini çıkartıyor havucun faydasını saglıga yararlarını saymakla bitmez ben her gün 3 havucu rendeleyip içine limon sıkıyorum bazen ton balıgı koyuyorum bazen zeytinyagı koyuyorum balık ve yagı birarada koymak agır oluyor deneyin bence ama bir gün aksatmadan çok düzenli yiyeceksiniz süper oluyor benden söylemesi

:çok üzgünüm:senağlamabenim babam senelerini havuç ve havuç suyunun tanıtımına harcayarak geçirmiştir.ben çocukluğumdan beri hep havuç ürünlerini deneyerek geçirmişimdir.havuç unu yapılıp çorba yapmak,suyundan pudingler yapmak,pasta yapmakve daha şu anda hatırlayamadığım birçok şeyi denemişizdir.sonunda da havuç salebi yapmıştır.havuç suyu ve salebi satarak geçimini sürdürdü.yani hayalini gerçekleştirerek hayata gözlerini kapattı!!!!!!!!!!!!!!!!:çok üzgünüm:

kaçımız hayellerine kavuşabiliyor ki...bende mutlu ölmek isterim...başın sağolsun....allah rahmet eylesin

X