- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
yağlı kağıt kalıbın içine seriliyor. dışına da aliminyum folyoya sarılı ıslak havlu.yani havluyu folyoyla iyice sakla ki yanmasınYağlı kağıt serdikten sonra mi aliminyum folyoyla dışını sardin orayı anlatır mjsjn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yağlı kağıt kalıbın içine seriliyor. dışına da aliminyum folyoya sarılı ıslak havlu.yani havluyu folyoyla iyice sakla ki yanmasınYağlı kağıt serdikten sonra mi aliminyum folyoyla dışını sardin orayı anlatır mjsjn
Misafirim geldi napim?? Benim kek tarifi zati ekstradan havuç koydum.. daha önce de yapmıştım ama bu sefer üstüne krema da sürdüm.. güzel oldu ama senin kadar süslemedim tabihavuçlu keeeekkkkk
amann ben süsledim de noldu hapır küpür yencek nasılsa ellerine sağlık kuzum.eminim şahane olur misafirlerine afiyet olsunMisafirim geldi napim?? Benim kek tarifi zati ekstradan havuç koydum.. daha önce de yapmıştım ama bu sefer üstüne krema da sürdüm.. güzel oldu ama senin kadar süslemedim tabi
Olsun cnm.. senin ilk 3te yerin hazır her yarışmada maşallah...amann ben süsledim de noldu hapır küpür yencek nasılsa ellerine sağlık kuzum.eminim şahane olur misafirlerine afiyet olsun
Yok cnm dikdörtgen borcamda.. yayladayız şimdi mahrumiyet bölgesi :))yuvarlak kalıpta mı yaptın
teşekkür ederim canişkom senin tarifler de şahane. hele madalya aldığın tarif efsane bide kazen vereydi iyiydiOlsun cnm.. senin ilk 3te yerin hazır her yarışmada maşallah...
ooffff yaylada nasıl gider o kek var yaaaYok cnm dikdörtgen borcamda.. yayladayız şimdi mahrumiyet bölgesi :))
Beğendiler şükür.. pufidik pufidik oldu.. bu arada dikdörtgen borcam büyük boy değil orta boy.. bu gelenler yayladan komşu.. eşimin halaları.. senede 1 geliyorlar o yüzden hayır detoks yapıyorum gelmeyin diyemedimooffff yaylada nasıl gider o kek var yaaa
suratları nasıl olur kadınların oneydi gııızzzzBeğendiler şükür.. pufidik pufidik oldu.. bu arada dikdörtgen borcam büyük boy değil orta boy.. bu gelenler yayladan komşu.. eşimin halaları.. senede 1 geliyorlar o yüzden hayır detoks yapıyorum gelmeyin diyemedim
Evet cnm öğlen yedim daha akşama yemem bişi.. yarına da hurma detoksu. Hurmalarıma kavuştum ♡♡♡suratları nasıl olur kadınların oneydi gııızzzz
oohhh afiyet olsun dalındanEvet cnm öğlen yedim daha akşama yemem bişi.. yarına da hurma detoksu. Hurmalarıma kavuştum ♡♡♡
Liste farklı cnm.. ben ideal kiloma geldim şükür. 3 aşağı 5 yukarı koruyorum artıkvalla listede olunca,artıda olunca evin kapısına yapıştırırım detokstayım gelmeyin diye
Liste farklı cnm.. ben ideal kiloma geldim şükür. 3 aşağı 5 yukarı koruyorum artıkvalla listede olunca,artıda olunca evin kapısına yapıştırırım detokstayım gelmeyin diye
Liste farklı cnm.. ben ideal kiloma geldim şükür. 3 aşağı 5 yukarı koruyorum artık
Cnm 102 ile başladım bebeğim 6 aylıkken şu an 64 kilo ile mezun oldum.. 67-68 fln geziyorum.. boyum 175 yani ideal kilomKaç kilosunki canım?
çok anladımListe farklı cnm.. ben ideal kiloma geldim şükür. 3 aşağı 5 yukarı koruyorum artık
Yaylada işte bazen net kafayı yiyo bikaç kez gidiyo msj..çok anladım