• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Havuçla Saç Uzatma

karbeyaz

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
1.178
106
323
Malzemeler:
'' 2 tane orta boy havuç
'' 1 tane yumurta
'' 3 su bardağı su

Hazırlanış:
'' Havuçlar rendelenir.
'' 3 su bardağı su kaynatılır.
'' Ardından rendelenmiş havuçlar kaynayan suya koyulur.
'' Su 25-30 dk kaynatılır.
'' Sonra su süzülerek yumurtayla çırpılır.

Uygulama:
'' Karışım saça sürülür ve yaklaşık 1 veya 1 buçuk saat saç sarılmış bir şekilde bekletilir.
'' Sonrada saç ılık suyla şampuanlanarak yıkanılır.

Bu karışımı yaklaşık 1-2 hafta uygularsanız muhteşem ve uzun saçlara kavuşacaktınız.. Saçlara göre süre 1 veya 2 hafta olarak değişebilir. Zaten 1 hafta sonunda aldığınız sonuçlara göre uygulamaya devam edersiniz..

yaknız havuç suyu sıcakken yumurtayla karıştırmayın yoksa yumurta pişiyor içinde :) ben turplu suda yaptığımda öyle olmuştu iğrençti ıyyyy :)

haftada kaç defa olcak peki? gercekten gözle görünür bi sonuç var mı? sacımı hiç omuzlarımdan asagıda görmedim bide dalgalı saclarım böyle kötü duruyo diye sürekli düzleştiriorum cok da kırılıyo:( ne yapacgımı sasırdım gercekten. artık uzun saclarım olsun istiyorum söyle belime kadar cok özeniyorum ya:(:(

haftada 1 kere sanırım arkadaşlar.ama 2 kere de yapsanız bi zararı olacağını sanmıyorum ben havuc ve yumurta sonucta ne zararı olabilir ki

ben havucun ıcıne kaynatırken bırde turp ekledım ıkısınıkarıstırarak kaynattım yanı..daha ılk kez ypıyorum umarım ısıe yararrr arkadaslar...

Bu başlık çok önceleri forumda açılmıştı, turplu suyun patladığı zamanlarda :)

Kullananlar turplu su ile aynı etkiyi gösterdiğini, turplu suyun kokusundan dolayı onun yerine seçilebilecek bir alternatif olduğunu söylüyorlardı, ki ben de kullandım ve aynen katılıyorum.

Yalnız bir yerde okumuştum, bu maskeyi düzenli olarak yaptığınız zamanlar ayrıyetten iki günde bir havuç suyu içerseniz daha fazla etkisini görebilirmişsiniz.

ben smdi ilk dfa yaptm suan sarılı bekliorum :) umarım ise yarar bu hfta icinde 1 kez dha yapıcm gelsme olrsa yazarm. yalnz bisey sormk istyrm yüzüme fln sürldü oramda buramda tüy cıkarmaz dmi ??

zannetmıyorum canım cıkarmaz..okadar deneyen arkadaslar war oyle bır sıkayet kımseden olmamıs zaten bende yapıyorum endıselndıgın gıbı bı sorunla karsılasmadım

bunu denedim 2 ay sadece 2 cm uzadı ayrıca bunun yanındada 10larca yağ kullanıyorum ..sanırım benim saçımda bi sorun var

yakında düğünüm varr bende yapmaya karar verdımm umarımm uzunn saclı bı gelın olurumm arkadaslarr

haftada 1 kere sanırım arkadaşlar.ama 2 kere de yapsanız bi zararı olacağını sanmıyorum ben havuc ve yumurta sonucta ne zararı olabilir ki

cnm ben bi yerde okumuştum işyerine ve okula gidenler için cuma,cumartesi ve pazar diyodu yani hafta üç gün ama şuan yaz tatilinde olduğumuz için istediğimz günlerde yapabiliriz ama haftada 4 gün yapabilirmişiz az da olsa faydam dokunduysa ne mutlu bana :64:

Back