Saç Uzatma Yöntemleri havuç suyu ile saç uzatma....

pgulsah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
6
0
36
İstanbul
Arkadaşlar,

havuç suyu kullanarak saç uzatan var mı? bilgi rica ediyorum...

böyle bişey okudum doğruluk oranı nedir?bilgisi olanlar lütfen yazsın...

Malzemeler:
'' 2 tane orta boy havuç
'' 1 tane yumurta
'' 3 su bardağı su
Hazırlanış:
'' Havuçlar rendelenir.
'' 3 su bardağı su kaynatılır.
'' Ardından rendelenmiş havuçlar, kaynayan suya koyulur.
'' Su 25-30 dk kaynatılır.
'' Sonra su süzülerek, yumurtayla çırpılır.
Uygulama:
'' Karışım saça sürülür ve yaklaşık 1 veya 1 buçuk saat saç sarılmış bir şekilde bekletilir.
'' Sonrada saç ılık suyla şampuanlanarak yıkanılır.
Bu karışımı yaklaşık 1-2 hafta uygularsanız muhteşem ve uzun saçlara kavuşacaksınız.. Saçlara göre süre 1 veya 2 hafta olarak değişebilir. :

ben de turplu sudan sonra denemeyi düşünüyorum ama yumurtasız olarak. turplu suyun kokusu saçıma yapıştı sanki

anlamadım hangisini yapacağımı şaşırdım havuç suyu iki akşam denedim ben birde saçarımı keratin bakımı yaptırdım saçlarım olduğun sert ve şekilsiz olmaya başladı havuş suyunun etkisimi bilemedim..
saçımda röfle ve çabuk uzatıp kendi saçıma dönmek istiyorum bildiğiniz en etkili yöntem nedir..

gerçekten etkisi var mı ? ve hafta da kaç defa uyguluyosunuz?

ya yumurta akını suya mı yoksa Havuca mı karıstıracağız :44::44::44::26:

ya yumurta akını suya mı yoksa Havuca mı karıstıracağız :44::44::44::26:

tustuy arkadasim, havuclari kayanttiktan sonra suzup, kalan suyu ilindiriyosun ve yumurtanin SADECE SARISINI ekleyip karistiriyosun, cunku beyazi sac derisini oldurur dokme yapar kuruluga sebep olur bilimum olumsuzluklara yol acar

tustuy arkadasim, havuclari kayanttiktan sonra suzup, kalan suyu ilindiriyosun ve yumurtanin SADECE SARISINI ekleyip karistiriyosun, cunku beyazi sac derisini oldurur dokme yapar kuruluga sebep olur bilimum olumsuzluklara yol acar

çk teşekkur ederım canım

bu gün ilk defa bu tarifi yaptım ve saçlarım baya yumuşak ve güzel oldu.önceden bu sitede birinin açmış olduğu anneannemin saç formülündeki tarifi yapıyordum ama bu havuçlu tarif daha güzel yaptı.zaten her gün saçlarımı yıkayn biriyim ve bu tarifi de deneyeceğim.sonuçları bildirirm kızlar:)

bu tarifi yaptığınızda cidden saçlarınızdaki değişimi fark edbiliyorsunuz ama bnm kokuma durmadan yumurta kokusu geliyor rahatsız oldum ya.başkaları da o kokuyu duyuyorsa kötü yanii.

du bakim gidim havuç kaynatimde şimdik bende deniyeyim bu tarifi sonuçları akşama yazarım kıslar

Yaklaşık 1,5 yıl önce yapıyım dedim bunu.yaptım 2-2,5 saat snra saçlarımı yıkadım.gayet hoş oldu.2-3 gün sonra ise duştan sonra saçlarımı kurutayım dedim ve o felaket durumla karşılaştım::saçlarım dipten uca yapyağlı!!!!geçmiyorda kurutuyorum olmuyor gene yapyağlı!! tam 1,5 ay boyunca boyle kaldı saçlarım (ve okula da boyle gittim mecburen tabi) biraz geçmeye yakın boyattım da eski haline döndü.Bir daha bu kürü asla uygulamam ben.Şimdi sinameki yapıyorum 2 serideyim ve saçlarımı hiç yağlı yapmadı onu tavsiye ederim size.

Son düzenleme:

yağlı saçlar kuru saçlara göre daha çabuk uzuyor. saçlar kendi yağıyla beslenip sağlıklı uzuyor. yağlandırdıysa saçlarını bu iyi bir şey bence. zaten hangi kürü yaparsan yap iddia ediyorum tecrübeyle sabittir saç diplerini yağlandırıyor. sinameki kürüde yağlandırdı benim saçlarımı. yağlandırması iyidir aşırı olmamak kaydıyla tabi. ev arkadaşımın saçları yağlı bir yapıya sahipti kızın omuzundan biraz aşağısında olan saçları 5 ay içerisinde poposuna değiyordu. kaldıki hiç bir bakım yaptığınıda görmedim. arkadaşımın saçlarının kısa zamnda nasıl bu kadar hızlı uzadığını görene dek yağlı saçlara bu değin özeneceğim aklıma gelmezdi yani sözün kısası denemekten zarar gelmez. no panic!

Normal bir yağlanma olsa hiç sorun etmem canım da aşırı derece de yağlandırmıştı düşün ki uçları bile yapyağlıydı saçımın diplerinden bahsetmiyorum bile.Tabi denemek isteyen denesin ve görsün ama benim bir daha denemem büyük bir cesaret ister

bu ne be kek mi yapıyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…