Arkadaşlar,
havuç suyu kullanarak saç uzatan var mı? bilgi rica ediyorum...
böyle bişey okudum doğruluk oranı nedir?bilgisi olanlar lütfen yazsın...
Malzemeler:
'' 2 tane orta boy havuç
'' 1 tane yumurta
'' 3 su bardağı su
Hazırlanış:
'' Havuçlar rendelenir.
'' 3 su bardağı su kaynatılır.
'' Ardından rendelenmiş havuçlar, kaynayan suya koyulur.
'' Su 25-30 dk kaynatılır.
'' Sonra su süzülerek, yumurtayla çırpılır.
Uygulama:
'' Karışım saça sürülür ve yaklaşık 1 veya 1 buçuk saat saç sarılmış bir şekilde bekletilir.
'' Sonrada saç ılık suyla şampuanlanarak yıkanılır.
Bu karışımı yaklaşık 1-2 hafta uygularsanız muhteşem ve uzun saçlara kavuşacaksınız.. Saçlara göre süre 1 veya 2 hafta olarak değişebilir. :
Arkadaşlar,
Malzemeler:
'' 2 tane orta boy havuç
'' 1 tane yumurta
'' 3 su bardağı su
Hazırlanış:
'' Havuçlar rendelenir.
Uygulama:
'' Karışım saça sürülür ve yaklaşık 1 veya 1 buçuk saat saç sarılmış bir şekilde bekletilir.
Bu karışımı yaklaşık 1-2 hafta uygularsanız muhteşem ve uzun saçlara kavuşacaksınız.. Saçlara göre süre 1 veya 2 hafta olarak değişebilir. :
ya yumurta akını suya mı yoksa Havuca mı karıstıracağız :44::44::44::26:
tustuy arkadasim, havuclari kayanttiktan sonra suzup, kalan suyu ilindiriyosun ve yumurtanin SADECE SARISINI ekleyip karistiriyosun, cunku beyazi sac derisini oldurur dokme yapar kuruluga sebep olur bilimum olumsuzluklara yol acar
insallah canım yazarım tabıı umarım ışe yarar ayy
Yaklaşık 1,5 yıl önce yapıyım dedim bunu.yaptım 2-2,5 saat snra saçlarımı yıkadım.gayet hoş oldu.2-3 gün sonra ise duştan sonra saçlarımı kurutayım dedim ve o felaket durumla karşılaştım::saçlarım dipten uca yapyağlı!!!!geçmiyorda kurutuyorum olmuyor gene yapyağlı!! tam 1,5 ay boyunca boyle kaldı saçlarım (ve okula da boyle gittim mecburen tabi) biraz geçmeye yakın boyattım da eski haline döndü.Bir daha bu kürü asla uygulamam ben.Şimdi sinameki yapıyorum 2 serideyim ve saçlarımı hiç yağlı yapmadı onu tavsiye ederim size.
yağlı saçlar kuru saçlara göre daha çabuk uzuyor. saçlar kendi yağıyla beslenip sağlıklı uzuyor. yağlandırdıysa saçlarını bu iyi bir şey bence. zaten hangi kürü yaparsan yap iddia ediyorum tecrübeyle sabittir saç diplerini yağlandırıyor. sinameki kürüde yağlandırdı benim saçlarımı. yağlandırması iyidir aşırı olmamak kaydıyla tabi. ev arkadaşımın saçları yağlı bir yapıya sahipti kızın omuzundan biraz aşağısında olan saçları 5 ay içerisinde poposuna değiyordu. kaldıki hiç bir bakım yaptığınıda görmedim. arkadaşımın saçlarının kısa zamnda nasıl bu kadar hızlı uzadığını görene dek yağlı saçlara bu değin özeneceğim aklıma gelmezdi yani sözün kısası denemekten zarar gelmez. no panic!
Arkadaşlar,
Malzemeler:
'' 2 tane orta boy havuç
'' 1 tane yumurta
'' 3 su bardağı su
Hazırlanış:
'' Havuçlar rendelenir.
Uygulama:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?