• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Havuç kürünü deneyen var mı?

althea

'O'benim dünyam '♥'
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
2.474
24
158
İzmir
merhaba arkadaşlar.turp suyuyla duymuştum da forumda havuçla uzayacağına dair bilgi vardı.dün ilk denememi yaptım.Bu kürle saçını uzatmış olan varsa yardımcı olabilir mi?
yaptığım kürü de yazayım:
2 adet orta boy havuç 3 bardak suda yarım saat kadar kaynatılıyor.ardından süzülen havuç suyu ve 1 adet yumurtayla hazırlanan karışım saça sürülüp bekletiliyor.
aynı turp küründeki gibi.bu konuda önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler:16:

Son düzenleme:
Duymuştum havuç kürünü ama hiç denemedim açıkcası yumurtanın saçtan arıtılmasının zor olduğunu duymuştum bi de koku yapar belki diye denemedim sen nasıl uyguladın koku yaptı mı :31:

Duymuştum havuç kürünü ama hiç denemedim açıkcası yumurtanın saçtan arıtılmasının zor olduğunu duymuştum bi de koku yapar belki diye denemedim sen nasıl uyguladın koku yaptı mı :31:

2kere şampuanladığımda koku falan kalmadı ve durularken saçlarım ipek gibi oldu.yumurta zaten saça faydalı da havucun doğruluk payı nedir merak ettim.yoksa her bulduğumuzu aman iyi geliyormuş diye saçımıza sürmeyelim:9:bir de sanırım psikolojiktir sanki saçım hafif turuncu oldu gibime gelmişti ama şimdi gayet normal:9:

2kere şampuanladığımda koku falan kalmadı ve durularken saçlarım ipek gibi oldu.yumurta zaten saça faydalı da havucun doğruluk payı nedir merak ettim.yoksa her bulduğumuzu aman iyi geliyormuş diye saçımıza sürmeyelim:9:bir de sanırım psikolojiktir sanki saçım hafif turuncu oldu gibime gelmişti ama şimdi gayet normal:9:

Kolay gelsin canım :16: sonuçlarını bekliyoruz fotoğraf koyarsan ayrı bi cici olur :17: bu kürü bi dene olmadı sinemakili olanı denersin o baya etkili bende kullandım :6:

teşekkür ederim canım.ben de sinemaki kürüne başlıycam,arada turp kürü de uygulayacağım turp olmadığı zaman da havucu.bakalım sonuç nasıl olacak.saçımı da yeni kestirdim inşallah çabuk uzar.sinemakiyi kaç uyguladın ne kadar uzadı canım?

teşekkür ederim canım.ben de sinemaki kürüne başlıycam,arada turp kürü de uygulayacağım turp olmadığı zaman da havucu.bakalım sonuç nasıl olacak.saçımı da yeni kestirdim inşallah çabuk uzar.sinemakiyi kaç uyguladın ne kadar uzadı canım?

Ben 1 ay düzenli kullandım canım ama sağlık sorunlarımdan dolayı devam edemedim tabi ıslak ıslak saçla bekleyip oturunca sinüzit oldum benim saçlarım katlı belime kadardı daha önce gittim (nasl bir hataysa) en alt katı omzumda olucak şekilde kestirdim sen düşün gerisini :5: şimdi belime çok yaklaştılar hatta krepeli balyaj bile attırdım :16: benim kullandığım daha başka ürünlerde var onlar da uzatmış olabilir saçlarımı tabi ben mayıstan itibaren uygulamaya başlamıştım bakımlarımı 6 ay filan yapıyor :9:

Ha bi de lavanta kürü de var onu da uygulamıştım ayrıntı istersen bakım ürünlerimi listeleyebilirim

Son düzenleme:
zahmet olmazsa çok sevinirim canım:16:

Ne zahmeti aşk olsun , umarım yararı olur :16:

Saç kremim de watsons'dan şu avakadolu(yeşil) olan avakado saçı inanılmaz besliyo bildiğiniz üzere bunu da sadece saç uçlarıma sürüyorum biraz bekleyip yıkıyorum(Aslında saç maskesi ama saçtan arınması zor olduğundan ben sadece saç uçlarıma sürüp saç kremi formatında kullanıyorum.)
157258056_658291_img.jpg

Bu benim saç maskem saçlarımı şampuanladıktan sonra sürüyorum saçlarımın tamamına (diplere de) 5 dk bekletiyorum ki bu arada vucudumu scrublıyorum yani artı bi bekeme süresi oluşmuyo bu saçı inanılmaz yumuşatıyo ve saçın kolay açılmasını sağlıyo ayrıca içinde arginine var bu da protein oluşumunu destekliyo saçta dolayısıyla saçın hızlı uzamasına da yardımcı oluyor.
maska-s-koncentrovanym-posilujicim-serem-elseve-arginine-resist-x3-300-ml.jpg

Bu şampuan boyalı saçlar için normalde saçlarımın bir kısmında boya var tamamında yok bunu seçme sebebim bu değiş bu boyalı da olsa saçlarınız doğal da olsa gerçekten harika yapıyo saçları hem yumuşatıyo hem güçlendiriyo ve güneşin olumsuz etkilerinde de koruyor şiddetle tavsiye ederim kızlar.
Bblorealelsevesampuan250mlcolor-viveuvfiltreli.jpg

Zaten ben bunun konusunu açmıştım canım hemencik ordan kopyaladım sana :12:

Bunlara ek olarak ayda 1 kere zeytinyağı ve hint yağını karıştırıyorum saçlarıma sürüyorum banyodan önce :6:
Saçtaki kırıklarımı gördükce tel tel kendim kesiyorum ( e malum değerli saçlar :27: )

Saçlarımı soğuk suyla duruluyorum ki bu saç derisindeki kan dolaşımını hızlandırıyor :8:

Bol bol süt,yumurta,et gibi protein içerikli gıdalar yemeğe özen gösteriyorum :1:

Bi de çok fazla saç şekillendirici makineler kullanmıyorum çünkü saçı gerçekten fena kırıyor :31:

Aklıma geldikçe de saçlarıma masaj yapıyorum canım benim :9:

Saçlarımı da fırçalamam tararım kalın dişli tahta taraklarla :10:

Saçımın kendi yağıyla beslenmesine izin verecek sürede yıkıyorum ( 2günde 1 , 3 günde 1 gibi) :7:

Bi de ben balık yağı hapı içiyorum canım düzenli olarak o da saçlarımı parlatıyor baya :81:

Biraz uzun oldu ama umarım yardımcı olmuşumdur :97:

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim canım çok sağol.peki bir soru daha sorsam:17:şimdi sen lavanta küründen de bahsetmiştin ya o nasıl yapılıyor bilmiyorum ama sinemaki veya turp kürüne lavanta yağından damlatsak zararı olur mu malum karışım kötü kokuyor:26:bir de turp ve sinemaki kürünü hangi sıklıkla yapmak gerek?gerçi ben 1 turp 1 havuç şeklinde uygulayım diyorum ya da Allah ne verdiyse o gün elimde ne varsa onu kullanırım havuç veya turptan bahsediyorum tabi:1:

çok teşekkür ederim canım çok sağol.peki bir soru daha sorsam:17:şimdi sen lavanta küründen de bahsetmiştin ya o nasıl yapılıyor bilmiyorum ama sinemaki veya turp kürüne lavanta yağından damlatsak zararı olur mu malum karışım kötü kokuyor:26:bir de turp ve sinemaki kürünü hangi sıklıkla yapmak gerek?gerçi ben 1 turp 1 havuç şeklinde uygulayım diyorum ya da Allah ne verdiyse o gün elimde ne varsa onu kullanırım havuç veya turptan bahsediyorum tabi:1:

Ben direkt link vereyim sana iyice oku canım :16:

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-u...mak-icin-lavanta-kuru-inanilmaz-saglikli.html

Şimdi genel olarak kürleri 7-8 hafta yapıyoruz düzenli olarak daha sonra ara veriyoruz 1 ay gibi bi süre çünkü saç o küre alışınca reaksyon göstermeyebiliyormuş zamanla daha sonra bu süre geçtikten sonra devam ediyoruz benim deneyen arkadaşlarım bu ara verme sürecinde daha çok verim aldıklarını söylüyorlardı e tabi saç da dinleniyor haliyle :6: Ben haftada 1 kere yapıyodum canım kürleri ama aynı tarihlerde yapmaya çalışıyordum düzen önemli çünkü mesela her çarşamba gibi yani :34: Ben hiç havuçla turpu aynı anda denemediğim için bilmiyorum canım saçında nasıl bir etki yapar :31: Benim kuzenim de yaptı bu sinameki küründen o böyle güzel koksun diye değişik yağlar koyuyordu bi zararı yok bildiğim kadarıyla ama sen araştır yine de :112:

ilgin için çok teşekkür ederim canım:16:eşim saçlarımı çok seviyor ben her nekadar beğenmesem de!çünkü eskiden çok daha gür ve sağlıklıydı.boya ve maşa yıprattı saçlarımı.kendim ettim kendim buldum.şimdi de böyle uğraşırım işte o kür mü daha iyi bu mu:1:

ilgin için çok teşekkür ederim canım:16:eşim saçlarımı çok seviyor ben her nekadar beğenmesem de!çünkü eskiden çok daha gür ve sağlıklıydı.boya ve maşa yıprattı saçlarımı.kendim ettim kendim buldum.şimdi de böyle uğraşırım işte o kür mü daha iyi bu mu:1:

Ne demek hayatım , umarım işine yarar :16: Aynen ben de yaptım o hatayı sorma :1:

Back