Havlu rnei...

tramissu

göbiş değl artık bebiş :)
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
1.956
4
38
merhaba.....
ben bohça için dantel havlu kenarı örneği arıyorum netten baktım ama aklıma yatan güzel bi örnek bulmadım sizlerin bana yardımcı olacagını düşündüm cok zor olmazsa sevınırım çünkü kendim yapacağım ......
ayrıca nette çok güzel boncuklu havlu örnekleri buldum bu şekilde boncuklu örnek falanda olabılır ......
boyama da yapmayı biliyorum boyama örneğide olabilir ......
şimdiden yardımcı olacabilek arkadaşlara telşekkür ederim......

hiç anlamam canım bu işlerden...ama sana yardımcı olacak becerikli bir kk bayanı çıkacaktır...:hulya:

sitede arama yaptınmı canım?
bir çok çalışma vardı bu konuda :)

canım çeyizimden havlu örnekleri başlığıyla yayınladım bi bak umarım işine yarar kolay gelsin bu arada a.s.

Son düzenleme:
hiç anlamam canım bu işlerden...ama sana yardımcı olacak becerikli bir kk bayanı çıkacaktır...:hulya:
inşallah canım saol .....
sitede arama yaptınmı canım?
bir çok çalışma vardı bu konuda :)
biraz baktım aslında ama bulamadım başka sitelerde de kayda deger bişey yok zaten ben yeni bi örnek olsun hem agır olsun bohça için hemde güzel olsun istiyorum canım .......senın bı kaç çalışmanı görmüştüm eger havlu konusunda bi çalışman varsa eger bana link atarmısın kendı konunu ordan bı bakayım ben ....saol cnm ....
canım çeyizimden havlu örnekleri başlığıyla yayınladım bi bak umarım işine yarar kolay gelsin bu arada a.s.
çok saol canım bakıcam birazdan .....

baktım canım çok güzeller ama bu tarzlar var ben daha agır bohça için falan istiyorum yınede cok saol ama bakarken şalınıda gördüm ve bayıldım cok guzel olmuş kopya alıcam haberın olsun :)))

baktım canım çok güzeller ama bu tarzlar var ben daha agır bohça için falan istiyorum yınede cok saol ama bakarken şalınıda gördüm ve bayıldım cok guzel olmuş kopya alıcam haberın olsun :)))

ben teşekkür ederim canım kolay gelsin şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…