Havlu kaldırılınca sapıklık ortaya çıktı. Plajda rezalet

Ay öyle sapık pis gözlü yaşlılar var ki benim başıma gelmedi ama kahvehane var yanında da bakkal yani mecburen gidiyoruz genelde markete gideriz ama ekmektir gazetedir alıyoruz yani ya da geçiyoruz önünde koskoca adamlar daracık kaldırıma atıyorlar sandalyeleri oturuyorlar zaten yolun kenarına arabalar parkediyor yola çıksan baya yola geçeceksin işlek cadde o da olmuyor tip tip bakıyorlar insana eşimsiz geçemiyorum valla rahatsız oluyorum gözleriyle yiyiyorlar resmen sigara içicez ayağına kesip duruyorlar. Hayır yaşlı teyzeler var apartmanda onlar da şikayetçiymiş bu durumdan geçti artık öyle tonton dedeler amcalar filan. Daha iki ay önce 60 yaşında adam 40 yaşında kuaförle ilişki yaşamaya başlamış evliymişte kadında boşanmış eşinden 3 çocuğu varmış hemen bizim sokağın iki adım ilerisinde kuaförü. Neyse kadın ayrılmak istiyor adam kabul etmiyor bizim sokağa çağırıyor öldürüyor kadını tüfekle. Gerçi üzerine mal yaptırıp sonra ayrıldığı da söylendi kadının ama o yaştan sonra ne işin var senin yasak ilişkilerle kaç yaş küçük kadınlar sonra da evinde intihar etmiş :47:

Son düzenleme:
Back