- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.833
- 898
Ne tonton dedesisana öğretmemişler demek ki, abi, amca, dede devri kapandı. Abiyle amca seni tuzağa düşürür, dede de tuzağı an be an görüntüler
Sen sen ol önüne arkasına sıfat takılanlardan uzak dur![]()
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne tonton dedesisana öğretmemişler demek ki, abi, amca, dede devri kapandı. Abiyle amca seni tuzağa düşürür, dede de tuzağı an be an görüntüler
Sen sen ol önüne arkasına sıfat takılanlardan uzak dur![]()
Seni mi çekti![]()
Heee tayt giymistim popomu zoomlamis. Mal midir nedir. Ya spor salonu iki bolme. Bi bolmede bi kadin kosuyosa erkek gelirse rahatsiz etmemek icin diger tarafa gecer hep. Salonun yazisiz kuralidir bu. Bu benim arkama gelince hemen iskillendim zaten. Ya cidden anlayamiyorum ne geciyo kafasindan. Ulkelerindeki akrabalarina mi yolluyolar bakin burda kizlar tayt giyiyo bikini giyiyo diye.
o da suyunu çıkarmış, adamın kucağına oturulur mu,sonuçta erkek yani, benim bahsettiğim hani markette hastanede yardımcı olursun, toplu taşımda yer verirsin falan
Bizim sitede oturan araplar havuza giren kizlarin fotografini cekiyor. Bi kere de spor salonunda bombosken tum aletler arap bi genc tam arkamdaki bisiklete gecti eline telefonunu aldi. Bisey cekti gibime geldi o sinirle kostum suyumu suratina attim. Gorevli geldi telefonunu kontrol ettik bi poz got cekmis mal ne zevk aliyosa. Ac interneti brazilian yaz ne gotler cikar okuz herif.
Videoda da ayakta değiller mi , bana öyle geldi ,
Esra kucağına mı oturmuş orda :44:
Yok artık yaa , pislik herif nasıl cesaret etmiş öyle ...
her taraf sapık dolu anlaşılan![]()
ne demisler insan 7 neyse 77 odur
64 yasinda hala sapik huyundan vazgecmemis,sapik adam![]()
Yaşa başa bakmıyor sapıklık, bazısı var kiiii gençler yapmaz onların yaptıklarını, bir ramazan 15 yaşlarındayım, akşam üzeri pide ve birkaç birşey almaya yolladı annem, oruçtan pelte olmuşum gözüm kimseyi görmüyor, dedenin biri bir laf attı ne olduğumu şaşırdım, o görmeyen gözlerim faltaşı gibi açıldı, yavvvvruumm yerim seni dedi utanmaz, yok yani yiyecek hali varmış gibi tövbe tövbe, çocuktum korktum, şimdi diyecekler var ya kafaya geçiririm odunu.
Benim de aklıma geldi Munenin anısından sonra. Sanırım 9-10 yaşlarında falanım.. Pide almak için fırına gitmiştim adama " Amca iki pide" dedim, adamda bana " amca senin a..nı yesin demişti." Ayyy hiç unutamam o utancımı...
senin hikaye fenaymis
Benim de aklıma geldi Munenin anısından sonra. Sanırım 9-10 yaşlarında falanım.. Pide almak için fırına gitmiştim adama " Amca iki pide" dedim, adamda bana " amca senin a..nı yesin demişti." Ayyy hiç unutamam o utancımı...
ya ananı veya ağzını ile doldurmuyoruz di mi orayı, aklıma gelen diğer şey için ' sevmek için demiştir' lafını yakıştıramadım da
şok oldum ve istemsiz güldüm olaya![]()
Ay tövbe tövbemeryem bende senin yorumuna güldüm, hakkını helal et
yok gülüm söylediğin kelimelerle doldurulmuyor maalesef, öyle sevme olmaz zaten, terbiyesizin söylediği şeyle sevmek bağdaşmıyor
![]()