Havlu kaldırılınca sapıklık ortaya çıktı. Plajda rezalet

Ne tonton dedesi:51: sana öğretmemişler demek ki, abi, amca, dede devri kapandı. Abiyle amca seni tuzağa düşürür, dede de tuzağı an be an görüntüler:51:
Sen sen ol önüne arkasına sıfat takılanlardan uzak dur:60:

:1: bi ara babacan tavırlarla bacağımı elledi geyiği vardı o geldi aklıma, ama olayı hatırlamadım valla:1:

Heee tayt giymistim popomu zoomlamis. Mal midir nedir. Ya spor salonu iki bolme. Bi bolmede bi kadin kosuyosa erkek gelirse rahatsiz etmemek icin diger tarafa gecer hep. Salonun yazisiz kuralidir bu. Bu benim arkama gelince hemen iskillendim zaten. Ya cidden anlayamiyorum ne geciyo kafasindan. Ulkelerindeki akrabalarina mi yolluyolar bakin burda kizlar tayt giyiyo bikini giyiyo diye.

Heee tayt giymistim popomu zoomlamis. Mal midir nedir. Ya spor salonu iki bolme. Bi bolmede bi kadin kosuyosa erkek gelirse rahatsiz etmemek icin diger tarafa gecer hep. Salonun yazisiz kuralidir bu. Bu benim arkama gelince hemen iskillendim zaten. Ya cidden anlayamiyorum ne geciyo kafasindan. Ulkelerindeki akrabalarina mi yolluyolar bakin burda kizlar tayt giyiyo bikini giyiyo diye.

Ahlaksız ya moralim bozuldu şimdi cidden çok sinir oldum
İyi yakalamışsın rezil pisliği
Utanmıştır dicem ama sanmıyorum

bu nasıl bir zihniyettir ya. Hayır yani bunların kendi aileleridemi yok anlamıyorum
:47::47::47:

o da suyunu çıkarmış, adamın kucağına oturulur mu,:1: sonuçta erkek yani, benim bahsettiğim hani markette hastanede yardımcı olursun, toplu taşımda yer verirsin falan

Videoda da ayakta değiller mi , bana öyle geldi ,
Esra kucağına mı oturmuş orda :44:
Bizim sitede oturan araplar havuza giren kizlarin fotografini cekiyor. Bi kere de spor salonunda bombosken tum aletler arap bi genc tam arkamdaki bisiklete gecti eline telefonunu aldi. Bisey cekti gibime geldi o sinirle kostum suyumu suratina attim. Gorevli geldi telefonunu kontrol ettik bi poz got cekmis mal ne zevk aliyosa. Ac interneti brazilian yaz ne gotler cikar okuz herif.

Yok artık yaa , pislik herif nasıl cesaret etmiş öyle ...
her taraf sapık dolu anlaşılan :47:

Yollar uzunn, amca napsin :p :27:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Videoda da ayakta değiller mi , bana öyle geldi ,
Esra kucağına mı oturmuş orda :44:

Yok artık yaa , pislik herif nasıl cesaret etmiş öyle ...
her taraf sapık dolu anlaşılan :47:

valla bana kucağına oturuyormuş gibi geldi:26:

ne demisler insan 7 neyse 77 odur
64 yasinda hala sapik huyundan vazgecmemis,sapik adam :19:

ne demisler insan 7 neyse 77 odur
64 yasinda hala sapik huyundan vazgecmemis,sapik adam :19:

Yaşa başa bakmıyor sapıklık, bazısı var kiiii gençler yapmaz onların yaptıklarını, bir ramazan 15 yaşlarındayım, akşam üzeri pide ve birkaç birşey almaya yolladı annem, oruçtan pelte olmuşum gözüm kimseyi görmüyor, dedenin biri bir laf attı ne olduğumu şaşırdım, o görmeyen gözlerim faltaşı gibi açıldı, yavvvvruumm yerim seni dedi utanmaz, yok yani yiyecek hali varmış gibi tövbe tövbe, çocuktum korktum, şimdi diyecekler var ya kafaya geçiririm odunu.

Yaşa başa bakmıyor sapıklık, bazısı var kiiii gençler yapmaz onların yaptıklarını, bir ramazan 15 yaşlarındayım, akşam üzeri pide ve birkaç birşey almaya yolladı annem, oruçtan pelte olmuşum gözüm kimseyi görmüyor, dedenin biri bir laf attı ne olduğumu şaşırdım, o görmeyen gözlerim faltaşı gibi açıldı, yavvvvruumm yerim seni dedi utanmaz, yok yani yiyecek hali varmış gibi tövbe tövbe, çocuktum korktum, şimdi diyecekler var ya kafaya geçiririm odunu.

bende cocuk yastayken böyle durum yasadim
insaatcilardi,bende okuldan eve dönüyorum bana laf atiyorlar arkadasimada,babamdan büyükler

bunlar ne saniyor anlamiyorum,size laf atan dede ne düsünüyor bu kizla beraber olurummu filanmi acaba :44:
düsüncesi bile igrenc :19::19:

simdi olsa bende neler yapardim,ozmanlar cocuktum ürkektim :1:

Benim de aklıma geldi Munenin anısından sonra. Sanırım 9-10 yaşlarında falanım.. Pide almak için fırına gitmiştim adama " Amca iki pide" dedim, adamda bana " amca senin a..nı yesin demişti." Ayyy hiç unutamam o utancımı...

Benim de aklıma geldi Munenin anısından sonra. Sanırım 9-10 yaşlarında falanım.. Pide almak için fırına gitmiştim adama " Amca iki pide" dedim, adamda bana " amca senin a..nı yesin demişti." Ayyy hiç unutamam o utancımı...

:53::53::53: senin hikaye fenaymis

Son düzenleme:

ya ananı veya ağzını ile doldurmuyoruz di mi orayı, aklıma gelen diğer şey için ' sevmek için demiştir' lafını yakıştıramadım da
şok oldum ve istemsiz güldüm olaya :53:

ya ananı veya ağzını ile doldurmuyoruz di mi orayı, aklıma gelen diğer şey için ' sevmek için demiştir' lafını yakıştıramadım da
şok oldum ve istemsiz güldüm olaya :53:

Ay tövbe tövbe:60: meryem bende senin yorumuna güldüm, hakkını helal et:9: yok gülüm söylediğin kelimelerle doldurulmuyor maalesef, öyle sevme olmaz zaten, terbiyesizin söylediği şeyle sevmek bağdaşmıyor:4:

Ay tövbe tövbe:60: meryem bende senin yorumuna güldüm, hakkını helal et:9: yok gülüm söylediğin kelimelerle doldurulmuyor maalesef, öyle sevme olmaz zaten, terbiyesizin söylediği şeyle sevmek bağdaşmıyor:4:
:60::60::60:
.......

genellikle küçük yaştaki kızları ya da ergenlik çağındaki kızları daha çok taciz ediyorlar. Sözlerle, bakışlarla, yakın temas kurmaya çalışarak. Çünkü o yaşlarda savunmasız ve ürkek oluyorlar. Bunuda bildikleri için bu sapıklar :51: Ama maalesef bazı erkekler böyle bozuk olabiliyor. :51:

:53::53::53::53::53::53::53:

Back