Bunu daha önce görmedim , ahlaksız ...
Yaşından da , tv de kendisini izleyen aile , akrabalarından da utanmamış .
Bizim sitede oturan araplar havuza giren kizlarin fotografini cekiyor. Bi kere de spor salonunda bombosken tum aletler arap bi genc tam arkamdaki bisiklete gecti eline telefonunu aldi. Bisey cekti gibime geldi o sinirle kostum suyumu suratina attim. Gorevli geldi telefonunu kontrol ettik bi poz got cekmis mal ne zevk aliyosa. Ac interneti brazilian yaz ne gotler cikar okuz herif.
Bizim sitede oturan araplar havuza giren kizlarin fotografini cekiyor. Bi kere de spor salonunda bombosken tum aletler arap bi genc tam arkamdaki bisiklete gecti eline telefonunu aldi. Bisey cekti gibime geldi o sinirle kostum suyumu suratina attim. Gorevli geldi telefonunu kontrol ettik bi poz got cekmis mal ne zevk aliyosa. Ac interneti brazilian yaz ne gotler cikar okuz herif.
Aynen ya bu sapıklık bulaşıcı mıdır nedir anlamadım .Yaşlılara ne oluyor böyle anlamıyorum
demekki ton ton dede diye sempatiyle bakmamak lazım ama işte insan psikolojisi, yaşlılara kıyamıyor insan, arada böyleleri çıkmasa
ton ton dede diyerek yaklaşan esra erol un sonunu gördün
demekki ton ton dede diye sempatiyle bakmamak lazım ama işte insan psikolojisi, yaşlılara kıyamıyor insan, arada böyleleri çıkmasa
o da suyunu çıkarmış, adamın kucağına oturulur mu,sonuçta erkek yani, benim bahsettiğim hani markette hastanede yardımcı olursun, toplu taşımda yer verirsin falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?