Havlu kaldırılınca sapıklık ortaya çıktı. Plajda rezalet

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898

Zonguldak'ın Kapuz Plajında havlusunun altına yerleştirdiği gizli kamerayla görüntü çektiği iddia edilen kişi, gözaltına alındı

Zonguldak Belediyesi tarafından işletilen Kapuz Belediye Plajında gizli kamerayla görüntü çektiği iddia edilen kişi, gözaltına alındı.

Plajdaki bazı kadınlar, hareketlerinden şüphelendikleri ve gizli kamerayla çekim yaptıklarını iddia ettikleri kişiyi polis ve zabıta ekiplerine şikayet etti.

Bunun üzerine şüpheli 64 yaşındaki S.H'yi inceleyen ekipler, bu kişinin plaj havlusunun altına yerleştirdiği bir gizli kamera tespit etti.

Polis ekiplerince gözaltına alınan şüpheli, Zonguldak Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Bir kamu kuruluşunda şoför olarak çalıştığı öğrenilen S.H, emniyetteki işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. miliyet

İyi bari farketmişler , rezil yaratık .

Bizim sitede oturan araplar havuza giren kizlarin fotografini cekiyor. Bi kere de spor salonunda bombosken tum aletler arap bi genc tam arkamdaki bisiklete gecti eline telefonunu aldi. Bisey cekti gibime geldi o sinirle kostum suyumu suratina attim. Gorevli geldi telefonunu kontrol ettik bi poz got cekmis mal ne zevk aliyosa. Ac interneti brazilian yaz ne gotler cikar okuz herif.

yuhh...........

Seni mi çekti

Sapik dedeler sizden nefret ediyorum
Gecen otobuse bindim, tek bos yer ak sacli bir dedenin yaniydi. Oturmaz olaydim. Adam temas etmek icin neler yapiyor gorseniz kalktim yerimden ayakta durdum yukumde vardi baya, rezil herif
Tenesir paklar anca bunlari

demekki ton ton dede diye sempatiyle bakmamak lazım ama işte insan psikolojisi, yaşlılara kıyamıyor insan, arada böyleleri çıkmasa

demekki ton ton dede diye sempatiyle bakmamak lazım ama işte insan psikolojisi, yaşlılara kıyamıyor insan, arada böyleleri çıkmasa

ton ton dede diyerek yaklaşan esra erol un sonunu gördün

Son düzenleme:
ton ton dede diyerek yaklaşan esra erol un sonunu gördün

o da suyunu çıkarmış, adamın kucağına oturulur mu, sonuçta erkek yani, benim bahsettiğim hani markette hastanede yardımcı olursun, toplu taşımda yer verirsin falan

Ne tonton dedesi sana öğretmemişler demek ki, abi, amca, dede devri kapandı. Abiyle amca seni tuzağa düşürür, dede de tuzağı an be an görüntüler
Sen sen ol önüne arkasına sıfat takılanlardan uzak dur

o da suyunu çıkarmış, adamın kucağına oturulur mu, sonuçta erkek yani, benim bahsettiğim hani markette hastanede yardımcı olursun, toplu taşımda yer verirsin falan

Şaka yapıyorum canım hakkaten abartmış Esra da , nolur nolmaz di mi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…