Havlu Grubu

Camasir Sepeti

FantaziGiyim.Com
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
410
44
73
İstanbul
KOD: 213 EBAT: 50 X 90 GÜLBEN HAVLU

$gulben_havlu.jpg

Not : Ürünün detaylı açıklaması ve fiyatları en kısa sürede güncellenecektir.

Ben alırım herhalde.Burdakilerden başka renkleri mevcutmu acaba(beyaz,sarı vs)

Son düzenleme:
Merhaba
Evet her rengi mevcut. Şu aşamada yaptığımız çalışma havluyu tek tek değilde 6 veya 12 li pkaet halinde fiyatlandırma. Çünkü 1 havlu alacaksınız havlu fiyatı kadar da kargo ödeyeceksiniz. bu işin size karı ne olacak ? Bu sebeple paketlemeyi nasıl yapabiliriz, en ucuza bu pakete fiyat ne verebiliriz bunun çalışmasını yapıyoruz.

Havlular çok güzel ama 12 li paket olursa biraz pahalı olmazmı, gerçi ben bu ara sıkışık olduğum için kendi adıma söylüyorum aslında almak isterim fiyat uygun olursa.

Sumak cım 12 li çok gelebilir gözükebilir ama çaya çorbaya limon hesabı sar sar hastaya komşunu gönlünü almaya götür be kardeşim :61:

farklı renk ve modelerin bir araya geldiği yada 6 modeli kendimizin seçebileceği bir sistem süper olur. iyasaya görede uyguna alacaksak ben şahsen alırım. renkli ve desenli değişik modern havluları çok severim...

6 ve 12 grup halinde olursa bence de güzel olur havlu birde çok çabuk değiştiriliyor Fiyat konusu güncellendiğinde bende düşünebilirim

renkler güzel görünüyor kaliteliyse ve fiyatlar uygunsa alırım bende sanırım e 16 yaşında kızım var artık çeyiz hazırlıklarıbaşlamalı değilmi :)

Back