• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Havayi bu sekilde temizleyebilir miyim?

komiklikyapma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
204
144
53
Arkadaslar bir önceki konumda annemi sigaradan uzaklastiramadigimdan bahsetmistim, sürekli odasinda içip uyuyor ve vazgecmiyor, neyse bu konuyu çözemediğim için aklima hava temizleme cihazlari geldi.
Biraz arastirdim ama daha çok alerjik insanlara yönelik bakteri toz akarlar için yaziyo, direk sigara dumani temizleyen bir cihaz bulamadim. Onlar ise yararmi acaba?bilgisi olan varmi?

mum en temizi kokusuz olsun.. alev oksijenle yandigi icin kokuyla beraber cekiyor havayi kendine. yagli kizartmali yemekler yapildiginda da ise yarar.

Marka vermek yasak mıydı burda? sigara dumanını da temizlediğini iddia eden antibakteriyel bi hava temizleyici var cünkü.

Annenizin odasına kokulu mumlar bırakabilirsiniz hatta genel anlamda bütün odalara arada yakarsınız büyük ölçüde hafifletiyor
Olmaz öyle şey .o kokulu mumlarla sigara kokusu birleşince ortaya nekadar iğrenç bı koku çıkar biliyomusunuz? En güzeli kapı pencereler acilicak oda bosaltilicak heryer silinicek perdeler yikanicak .o koku böyle yok olur ancak.gerci annesi odada iciyosa yine kokar değişen pekte bişi olmaz

Back
X