Havanın sıcak veya soğuk olması ilişkilerinizi etkiler mi?

captaingirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2008
29
0
86
İstanbul
merhabalar, sorum evli bayanlara olacaktı;
Sevgili hanımlar havanın sıcak veya soğuk olması ilişkinizi etkiliyomu? Yani örneğin: kışın havalar soğuk olur. Gece ilişkiye girdikten sonra, o soğukta, duş alması biraz zahmetli olmazmı? (sabahın ayazında maazallah hasta olur insan) Yada kışın kalın giydiğinizde, ilişkiye girerken giysileri çıkarmak zor olmazmı?
Ama yazın havalar sıcak, giysilerde rahat felan... Bu yüzden yazın, kışa göre daha mı fazla ilişkiye giriliyor????

Sevgili hanımlar havanın sıcak veya soğuk olması ilişkinizi etkiliyomu? Yani örneğin: kışın havalar soğuk olur. Gece ilişkiye girdikten sonra, o soğukta, duş alması biraz zahmetli olmazmı? (sabahın ayazında maazallah hasta olur insan) Yada kışın kalın giydiğinizde, ilişkiye girerken giysileri çıkarmak zor olmazmı?
Ama yazın havalar sıcak, giysilerde rahat felan... Bu yüzden yazın, kışa göre daha mı fazla ilişkiye giriliyor????

alakasi yok asker hazir ola gecsin yeter ben rahat pozisyonu bulurum isterse uzerimde kürk olsun hem kisin daha guzel kaloriferde yakmaya gerek kalmaz ikimizin atesi yeter:jeyyar:

alakasi yok asker hazir ola gecsin yeter ben rahat pozisyonu bulurum isterse uzerimde kürk olsun hem kisin daha guzel kaloriferde yakmaya gerek kalmaz ikimizin atesi yeter:jeyyar:

Ben üşüyorum valla. Yazın daha güzel...
Ama kış diye sevişmicek halimiz yok herhaldekaydirigubbakcemile3

vallahı yazın sıcak kısın soguk nedır bu kadınların cektıgı anacım
ama yaz kısa gore daha ıyı klımayı acınca rahat oluyor banyo yapmakta zor olmuyor
yazın sayı ıkı ye katlıyordur belkı

bak ben başka yönden ele alayım konuyu...:delphin:
şimdi yazın sıcağında uyurkeneee ben yatağın taaa bi ucuna kaçarım sıcaktan...:mymeka:
ama kış gelince sokum sokum sokulurum kocişe..:1hug:
bir nevi yatak sobası:jeyyar:
o zavallımda der bak şimdi kış geldi ya sokulursun bana bide yazın göreyim kaçacak yer arıyorsun...:çok üzgünüm:
ya sen resmen kullanıyosun beni der..:uhm:
bende evet sen benim yatak sobamsın derimnaniknanik

evet canım zor
bende yeni evliyim ama hava şartalrından dolayı isteksizim
çünkü çok üşüyorum koçişe sarılınca ısınıyorum ama
bu seferde o rahat durmuyor :)))))))

yaz kış farketmez:jeyyar:

bence iki mevsiminde ap ayrı güzel yanları var :asigim:
şincik yazın üzerimizde fazla kıyafet olmadığından daha cazibeli ve sexy olabiliyoruz
mesela hafif bir dekolte veya bir mini şort bir kıvılcım samanlık seyranşakkıdı

birde kışın güzel yanları var tabii:emir_bebek:
hava soğuk ve bir akşam oturur dvdi izlersin üzerin kalın olduğu için çıkarması zaman
alır ve ortam dahada gerilir ve heycan basar :asigim:

yani her ikisininde ayrı güzelliği ve özelliği var bilmem anlatabildimmikaydirigubbakcemile5

ben üşengeçim kışın yıkanmak çok zor geliyor bana zaten geç geliyor yemekti çocuktu derken uyuya kalıyor
arada yakalarsa ŞenizŞeniz
yazın da sıcak oluyor ama yıkanması daha kolay olduğu için ben yakalarım veeŞenizŞeniz

yok anacım bizi sadece hamilelik etkiledi..:çok üzgünüm:
gerisi hikaye..:ecrin_bebek:sositososito

:roflol::roflol::roflol::roflol:

ben söyle yaklasayim konuya:
yazin: hava sicak.. dus almadan durulmuyo.. e hazir dus alcakken o iside aradan cikaririz..
kisin: önce sokulur da sokulurum, isinma amacli.. e isinmisken isi pisirir.. pisigi dusla sogutur.. yatariz..

böyle iste
naniknanik

bacım merakıma ver...bekarsın neden soruyon?:sm_confused:
madem sordun cevvvvapppp verim...yok be güzelim soguktada tadı çıkmıyo fazla....
hele yazın o sıcagındada hiç istemiyorum.....laelaelaelaelae

Back
X