• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Havaleyi tetiklermi

zeynepszsz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2023
2
0
1
29
Merahblar anneler bebeğim 2 buçuk yaşında benim sorum olacaktı bebeğim 3 kere havale geçirdi keepra kullanıyoruz beyninden filim cekilcek yani ebilisim yok Allah şükürler olsun ama neden keppra verdiniz dedim de de onemek icin dediler şimdi bogazinhep şisiyor yani bademcik alması lazım ama yaş bekliyoruz bebeğim birtane antibiyotik verdi doktor ama korkuyorum havaleyi tetiklerimi bilmiyorum açıkçası doktor sorunca verin deneyin diyor

Merahblar anneler bebeğim 2 buçuk yaşında benim sorum olacaktı bebeğim 3 kere havale geçirdi keepra kullanıyoruz beyninden filim cekilcek yani ebilisim yok Allah şükürler olsun ama neden keppra verdiniz dedim de de onemek icin dediler şimdi bogazinhep şisiyor yani bademcik alması lazım ama yaş bekliyoruz bebeğim birtane antibiyotik verdi doktor ama korkuyorum havaleyi tetiklerimi bilmiyorum açıkçası doktor sorunca verin deneyin diyor Klamer125mg5ml aranızda kulanan varmi

Back