Bebek Beslenmesi Havalar ısındı bebeklerimiz nasıl giyiniyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
benim ev dün 29 derce idi biz sadece kolsuz badi ve şortla duruyoruz arada çorapşarda çıkıyor

dışarısıda sıcak dışarı çıkarken badinin üzerine ince bir tişört altına şort yadaparka gidiyorsak düşünce dizleri yüzülmesin diye ince keten pantolon. ama yazlık ayakkabı alamdım daha

Valla bende o kadar kararsızım ki izmir Cehennem. Daha önce Atlet, kısa kollu bady, üstüne de ne giydireceksem tam 3 kattı. Önce üstünü 2 kat bıraktım. Şimdi dünden beri sadece yarım kollu bir body, içinde ter bezleri, altında şort ve çorap var ve terlemedi. Şuan 27 derece evin içi ve ben klima çalıştırmak istemiyorum..

ben klima çalıştırıyorum geçen sende çalıştırdım dr.a sormuştuk çalıştırın ama direk üzerine gelmesin 22-24 derceye ayarlayın daha düşük derce kullanmayın demişti..
xeno izmir felaket sıcak olur bilirim allah kolaylık versin canım. bir kat yeter çınara yanmasın çocuk

ben artık sadece çıtçıtlı atlet body giydiriyorum , dün üstüne t-shirt giydirmiştim ama o kadar çok terledi ki çıkardım tshirti bi süre sonra sadece body ile kaldı kaydirigubbakcemile3

bende ne giydirceğimi şaşırdım artık.izmirde havalaar çok sıcak.ama daha bitürlü kısa kollu giydirmeye cesaret edemedim.sanki üşücek gibi geliyo.bu havalar çok aldatıcı tam grip havası yani.2 gündür havalar çok gzldi.fakat bugün akşamdan itibaren izmirde 4gün yağış bekleniyo.allah bebişlerimizi korusun

Doktorumuz bize de çalıştır demişti. Geçen sene salondaki klimayı çalıştırdım. odası koridorun sonunda. koridordaki tüm kapıları kapattım. 18 derecede çalıştırıp odasını 2 saatte soğuttum. ama bu sene kalkar kalkmaz salona koşuyor ((

bezin lastiklerinin geldiği yerler böyle olmuş kızlar dün.inşallah baska birşey değildir,su ciceği filan.koltuk altında da cıkmış bir iki tane bugun.

şulecim sıcaktan olmuştur diye düşünüyorum gülcedede oldu sıcaklar başladıktan sonra ama hametan sürdüm düzeldi gibi isilikleride hametanla düzeldi birde hergün yıkamaaya başladım kaka yapıncada poposunu yıkıyorum mutlaka bizimki çok hassas hemen pişik isilik kremlerle geziyorum

ben de bepanten sürdüm bir iki,sonra yanlış bir uygulama yapmayayım diye bıraktım.banyoyu sıklastıralım.
burnu da hala gecmedi bizim hatunun.hep tıkalı hep tıkalı.

Bızımkıde oldu sule- 46 dr. A gÖtÜrdÜm dr. Besın allerjısı dedı havala sıcak olabılır yumurta yada meyve yapabılır tatlıda yapar dedı ılaÇ verdı sÜrÜyorum bıraz azaldı

ben de evde kolsuz çıtçıtlı badi..üstüne de tişort ve ince penye uzun alt giydiriyorum..ama dışarı evden daha sıcak dışarda şort tişort giyiyo şimdilik..benim oğluşum da 5 aylık..biraz sıcak olsa hemen kabarıyo vücudu..alerjik bünyeliymiş kerata..sık sık havalandırıyorum ve sıcaktan bunalöasın diye sürekli ensesini kontrol ediyorum..

arkadaşlar bu arada bebişleri dışarı çakartırken güneş kremi sürmeyi ihmal etmeyin sakınn..hatırlatıyım dedimmm..geniş kenarlı şapka tabi bi de..

Benim oğlana şapka takmak ne mümkün..anında şapka yerlerde..sıkıntılı,kesinlikle istemez..ben kremliyorum iyice,arabasına şemsiye aldım..onu takıyorum,öyle geziyoruz...

Benim oğlana şapka takmak ne mümkün..anında şapka yerlerde..sıkıntılı,kesinlikle istemez..ben kremliyorum iyice,arabasına şemsiye aldım..onu takıyorum,öyle geziyoruz...

violacım Gülcede hiç takmak istemiyor takar takmaz yerde hatta toka gibi bilimum şeyleride aynen yere atıyor bende arabasına şemsiye alayım nasıl birşey hiç rastlamadım

kısa kollu çıtçıtı badinin altına teri çeksin diye bişey giydiriyormusunuz? Bizim evde soğuk hala dışarıya göre, altına bir zıbın(teri çeksin diye) üstüne çıtçıtlı badi, onunda üstüne alt üst pijama(24 günlüğüz daha ne giydirilir bilmiyorum.) havalar isininca teninin üstüne direkt çıtçıtlı badi giydirelimmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…