Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kızlar malum yaz geldi sayılır özellikle bugün sıcagı çok hissettim ve Gülceye ne giydirecegimi şaşırdım bugün dışarıya çıktık bir çıtçıtlı kısa kollu birde uzun kollu body giydirdim çok terledi özllikle ensesi ve saçları gecede terliyor ne giydireceğimi bilemiyorum bir anda kıyafetleri azaltınca hasta olur diye korkuyorum siz nasıl giydiriyorsunuz?
benim kızım 2 ay 21 günlük dışarda ve evde yarım kollu çıtçıtlı badi üzerine uzun kollu penye giydiriyorum dışarı çıkarkende ince penye battaniyesine sarıyorum okadar sadece ayaklarından patiği hiç. çıkarmıyorum..
ay evet bende kararsızım yaa bugün biçıtçıtlı atlet bide normal pijama ve uzun kollu üst giydirdik bide ayağına çorap
yanılsamalar ülkesi
Kayıtlı Üye
burda havalar sıcak ama evler buz gibi
merkezi sistem kaloriferlerde yanmıyor
evde hala kış gibi giydiriyorum ben
ufffff çok sıcak taylan önce 3 katlı kısa kollu giymişti sonra dışarıda baktım çok sıcak azalttım çıkardım üstünü hatta çoraplarıda istanbulda bile semtten semte fark var gülce sizin ora daha serindir
Haklısın sevhancım buralar daha serin maltepedeyiz biz özellikle evimiz gayet ferah ama dışarıya çıkınca gerçekten güneş kendini hissettiriyor malum yaz hemen hergün çıkıyoruz arabasındada terliyor saçları ıslak ıslak oluyor ev serin ama koşturuyor yerinde durmadığı için yine durum aynı
ben de aynı durumdayım.ama füsfüsle benziyor.
evler serin,yelekliyiz.dışarısı sıcak.
altta klotluçorap duruyor.
atlet,cıtcıtlı badi,uzun kol badi.külotlu çorap pantolon.kışın nasıl giyiniyorsa öyle.dışarda penye swit giyior,arabada soyunuyor:)
mardin deyim ve buralar acaip sıcak...kolsuz çıtçıtlı badi ve üzerine kolsuz badi..
altına penye ve sadece çorap...
biz bile şortla kolsuzla dururken ela da durur diye düşündüm ve halinden memnun...inşallah hasta olmazlar..
evler gerçekten soğuk oluyor ama dışarılar çok sıcak dün bende çıtçıtlı badi üstüne kısa kollu badi giydirdim altında penye pantolonu vardı.
Aysima´nin Annesi:)
Kayıtlı Üye
burda havalar daha yagmurlu oldugu icin biraz kalin giydiriyorum...artik yazi beklicez kisa kollular icin...
Batuhan & Bertuğ canlarım
Kayıtlı Üye
biz burda yanıyoruz yaa eve felaket sıcak valla ben sadece atlet kilot giydiriyorum çorabı falanda çıkardım. zaten sıcağı hiç sevmez
onelife,onesoul,onelove..
Kayıtlı Üye
dünden beriipek sadece kıss kollu çıtçıtlı bodysiyle duruyor
sadece gece yatırırken altına tayt giydiriyorum
çok sıcak kızlar yawwww
yanılsamalar ülkesi
Kayıtlı Üye
amanın yaa biz burada üşüyoruz hala
dışarısı sıcak ama evde hala bir ince bir kalın battaniye örtüyorum defneye
burası ısınmaz zaten temmuza kadar
onelife,onesoul,onelove..
Kayıtlı Üye
bilirim füsüm,biz burda yanarken bizim akrabalar orada gece yorganla yatarlar
biz de imreniriz:))))
Kılzra bebekler çok soğukta bile kolay üşümezmişler , sürekli hareketli oldukları için sanırım.
Çok enteresan geldi bana , bebeğim yok ama sizinkileri uzaktan öpüyorum :)
evler serin olduğu için uzun kollu badi üzerine uzun kollu penye ve vazgeçilmezimiz yelek ayaklarda ev ayakkabıları, dışarı çıksam bile yelek mutlaka oluyor sırtı üşüyecekmiş gibi geliyor,yazlık badiler almam gerekiyor ama alışverişe nasıl çıkıcam bilmiyorum çooooook hareketli bi oğluşum varr.
evim sıcak oluyor sadece badyle durdu bugün,dışarı çıkınca şort ve tişört giydirdim..gece yatarkende ince pijamalarını giydirdim..
ela gözlü bir çöl ahusu..
Kayıtlı Üye
valla ben açtım iyice ömeri dün tam yazlık giyindi öyle gitti parka üşümedi de hiç sürekli kontrol ettim,ben zaten kışında çok giydirmedim :) benimki biraz ateşli de kaydirigubbakcemile3
valla kızlar dikkat etmek lazım çocukların en çok hastalandığı dönem diyebiliriz benim evim çok güneş alıyor evimin camları duvardan duvara yerden tavana cam çok sıcak oluyor yani evde penye şort altında askılı badı okadar dışarı çıkarkende üzerine tşort giydiriyoruz okadar sıcağı sevmiyor doğduğundan beri
evde kısa kollu çıtçıtlı bady ev çorap dışarı çıkarken üstüne hemen pamuklu kaprisini giydirdim arkadaşı bırakmaya gidiyorduk arabadan inmedik gerçi ama terledi yavrum pencereleride çok açtırmadım çarpar diye o kadar ama parka giderken penye t shırt ksıa elbisesi ve ince kilotlu çorabı vardı