• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hava

social

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
105
0
316
46
İzmir
kızlar merhaba utanarak sıkılarak bir şey sormak istiyorum
ben eşimle birleştigim zamanlarda vajinama hava doluyor ve penisini komple çıkardıgında sesli bir şekilde hava vajinamdan çıkıyor bu durum benı çok utandırıyor eşim birşey demıyor ama çok utanıyorum.
yanlız misyoner pozisyonunda veya benım ustde oldugum pozisyonlarda olmuyor,eşimin arkamda olup vajene girdigi pozisyonda oluyor (halk arasındaki ismi domalma).Bu yuzden o pozisyonu yapmak istemıyorum.,Bunu eşimede anlattım ama en sevdigi pozisyon o sese razıyım diyor.Tedavi olmak gerekirmi acaba başına boyle bir durum gelen varmı.Teşekkurler

kızlar merhaba utanarak sıkılarak bir şey sormak istiyorum
ben eşimle birleştigim zamanlarda vajinama hava doluyor ve penisini komple çıkardıgında sesli bir şekilde hava vajinamdan çıkıyor bu durum benı çok utandırıyor eşim birşey demıyor ama çok utanıyorum.
yanlız misyoner pozisyonunda veya benım ustde oldugum pozisyonlarda olmuyor,eşimin arkamda olup vajene girdigi pozisyonda oluyor (halk arasındaki ismi domalma).Bu yuzden o pozisyonu yapmak istemıyorum.,Bunu eşimede anlattım ama en sevdigi pozisyon o sese razıyım diyor.Tedavi olmak gerekirmi acaba başına boyle bir durum gelen varmı.Teşekkurler

yok canım ne tadavisi normal o çıkan ses hava doluyor işte senin değişinle:1hug:

aynen bende utanıyorum sanki gaz yapıyormuşsun gibi oluyo :)

ama içinde kalmasından iyidir. sanki bazan hava içimde kalmış gibi oluyo ozamanda çıksın istiyorum piskolojikte olabilir.

hiç böyle bişey yaşamadım :hulya: ama tabi insan utanır :kedi:

çok kişi yaşıyormuş bu durumu ve normal..

canım bildiğim kadarıyla o olay vajinananın zamanla genişlemesiyle alakalı bir durum .bir yerdede okumuştum eğer yatar pozisyonda kalçanızı yukarıya kaldırdığınızda böyle içinize hava girerse kızlık zarınız bozulmuş demektir falan yazıyordu .ama ses gelmesi gayet normal sonuçta oradaki kaslarda zamanla deforme oluyor.

bendede aynı sey var yapıcak bişey yok. gayet normal içine hava giriyor e orda kalcak hali yok çıkıveriyo :):)):

Back