• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsel iliski siasinda vajina icine hava dolmasi :(

baska duyaniniz goreniniz yokmu bu durumu?:26:

merak etme canım yalnız değilsin,bende de aynı durum oluyo,hatta ara verip karnıma bastırıp bütün havayı boşaltıyoruz bazen,hiç de utanılacak bişey değil bu gayet doğal,herkes de olan bişi,ayrıca çocuk doğurmakla falan da alakası yok,henüz çocuğum yok çünkü

banada oldu bir kaç kez.gecenin bi vakti kahkaha atmaktan başka çarem kalmadı.eşimde güldü tabi.çok komik :)

canım nasıl bişey olduğunu bilemem ama neden kendine bu kadar dert ettin ki? sonuçta karşındaki senin eşin hayat arkadaşın, gülün geçin işte birlikte :) ambiyansa falan takılma yahu gülmek her ortamda her durumda insana iyi gelir boşver, gül kıkırda kahkaha at geç :D kocan bozulursa da senin yüzünden oluyo ben napayım deyiver :D sonuçta bi sağlık problemi değil şimdi kalkıp da ses geliyo diye ameliyat mı olucaksın, kimisi eşiyle ilişkiye giremiyo onları düşün keyfini çıkar..

aaayy cok hoşsun yaa..bıgun bu konuya cevap verecegım hıc aklıma gelmemıstı..hıc bunu kendıme dert etmemıstım ama dogrusu ılk duydugumda bende yanlış anlasılacam dıye cok korkmustum..zamanla kocamda alıstı zaten..herzaman olmuyor ama genelde domalıp yaptıgımda basıma gelıyor..bununla ılgılı cnbc-e de bı cızgı fılm bıle ızlemıstık eşimle..ozaman anladımkı tek bana mahsus bıse degılmıs bu..hıc utanma aynen gülün geçin:1::1::1: benımde cocugum yok bu arada

Özellikle vajinal ( normal ) doğum yapmış kadınlarda vajinal kasların gevşemesi sonucu ortaya çıkan bir durumdur. Daha çok normal doğum yapanlarda görülmesine rağmen sezaryenle doğum yapanlarda, hatta hiç doğum yapmamışlarda dahi görülebilir. Fazla kilolu kadınlarda ve yine yaşa bağlı esneklik kaybında da karşımıza çıkabilir. Gaz kaçırmasına benzer bir ses işitilir.

Gevşemiş vajina kasları vajina içine hava girmesine engele olamamakta, hiç umulmadık bir anda ve asla kontrol edilemeyecek şekilde vajenden hava çıkışına bağlı ses işitilmektedir. Çoğu zaman bu olay hareket sırasında oluşmakta ise de otur poziyonda bile olabilir.

Buradaki en büyük problem kadının bu olayı kontrol edememesidir. Toplum içinde meydana geldiğinde son derece utandırıcı olan bu olayı, kadınlar jinekologlarına dahi söylemekten çekinirler.

Rahatsızlık verici seslerin duyulması özellikle cinsel ilişki sırasında olur. İlişki sırasında vajina içine dolan havanın yine beklenmedik ve kontrol edilemeyecek şekilde dışarıya çıkması ile oluşur. Bu sesler çiftlerin konsantrasyonunu bozarak ilişki sırasında keyifsiz anlar yaşanmasına sebep olur.

Bu olayın iki nedeni vardır:

1-Vajinanın doğumlara bağlı ya da yapısal olarak geniş olması

2-Vajende genişleme olmadığı halde vajina kaslarının tonusunun gevşek olması ( pubococcygeal kasların- PC kasları ), ya da kadının bu kasları kullanmayı bilmiyor olmasıdır.

Önemli olan iyi bir jinekolojik muayenededir. Muayenede vajen kaslarının tonusuna ve vajina girişinin genişliğine bakılır.

bu arada ben 1 bucuk yıllık evlıyım..son 6 aydır bu sesı duyar oldum(sureklı degıl)
zamansız bı sekılde veya ilişki sırasında degıl,ilişkı bıter bıtmez yatınca cıkıyor,hatta gulmeye baslarsam daha hızlı cıkmaya baslıyor:1::1:
kiloylada ılgısı yok sanırım cunku kılolu degılım..
bence eslerımız dısarı cıkarıp cıkarıp,tekrar tekrar sokunca ıcerıye hava doluyor..cunku nezaman öyle yapsa basıma bu geldı:1::1:

aynı şeyi zaman zaman bende yaşıyorum, bacaklarım havadayken daha çok oluyor ama kafaya hiç takmadım bile. ameliyat olmaya kesinlikle değmez.

pozisyondan kaynaklı oluyo bu.bazen bende de olur ara veririz karnıma bastırarak o havayı çıkartırım tabi bende ki tepki şöyledir hay anasını ya buna da uyuz oluyorum falan :52: eşime de fırca çekerim az dikkatli yapsan daha iyi olur aşkım bak hava giriyo alla alla :9:

cok saolun hanimlar yaaa
daha once boyle bisey duymamistim ben; birde iliskiden hala korkan bi insan olarak acaba sorun mu var die dusunmustm
rahatladim simdi :9: yansin geceler :52:

Son düzenleyen: Moderatör:
korkulacak bişey yok.her zaman olmuyor sadece yüzükoyun ilişkiye girdiğim zaman o da bazen oluyor. bu ses eşimin hoşuna bile gidiyor!!! o gülüyor ben gülüyorum takma kafana

ay lanet bişey ama sayısız kez geldi başıma "şey yani gaz çıkarmıyorum yanlış anlama aşkım ya vajinamdan geliyo o ses" şeklinde açıklamalara ihtiyaç duymama sebep olay

bu arada ben 1 bucuk yıllık evlıyım..son 6 aydır bu sesı duyar oldum(sureklı degıl)
zamansız bı sekılde veya ilişki sırasında degıl,ilişkı bıter bıtmez yatınca cıkıyor,hatta gulmeye baslarsam daha hızlı cıkmaya baslıyor:1::1:
kiloylada ılgısı yok sanırım cunku kılolu degılım..
bence eslerımız dısarı cıkarıp cıkarıp,tekrar tekrar sokunca ıcerıye hava doluyor..cunku nezaman öyle yapsa basıma bu geldı:1::1:

:52::52::52::52::52: Gülünce daha hızlı çıkıyor sahnesi gözümde canlandı yaaa çok komik oluyor. Aynı sorun bende de var kızlar. Ama buna sorun demek hata. Pozisyona hıza bağlı olarak gerçekleşen bir fizik olayı işte. Utancak ne var ki bunda. Biz çok eğleniyoruz valla. Erkeklerin de garipseyeceğini sanmıyorum ne olduğunu açıkladıktan sonra. Birbirinizin yanında gaz da mı çıkarmıyorsunuz? Öyle birşey işte

Kızlar ben evli olmamama rağmen bende de o gaz olayı oluyor çoğu kez .Şükür toplum içinde olmadı hiç ama evde sürekli başıma geliyor :( utandım şimdi. Ne yapmalıyım acaba ?

Sanırım bir çözümü yok bunun :17:

Partnerinizin konu hakkında bilgi sahibi olması ve sizi ayıplamaması yeterli.

Misyoner pozisyonda daha çok oluyor sanırım.

bir çok evli kişiden duydum ben bunu demek ki doğal bişi,aslında mantıklı düşünürsek içeri hava pompalanıyor doğal olarak penis dışa çıkınca bir hava çıkıyor dışarı öyledir yani bence:26:

bendede aynı promlem var cnm maalesef.....eşim çok kızıyo bana utanınca....nolcak doğal bişey bu ..artık alıştı garibim...:)))...:1::1::1::1:

ayyy cok komık bıse ya ılk oldugunda cok korktum snra dedıgın gıbı hava doldugunu hıssetmeye basladım ve alıstım tabı her zaman olmuyo ama cok komık yaaaa ben cok guluyorummm demek baskalarınada oluyomus:D:D:D

hatta ılk oldugunda sankı sucluymusum gıbı 'valla ben yapmadım kendılıgınden oldu neden bılmıyom arkadan degıl onden cıktı noluyo bılmıyom' dıyıp konuyu aydınlatmaya calısmıstım :D:D ılk defa paylasıyorum rahatladım cok komıkk ya bı ordan ses cıkmıyodu olda oldu yanı:D:D:D:D

Ayy kızlar başlığı okur okumaz hemen dank etti kafama bende anlam veremiyordum o sese şimdi kocalara söylemek lazım bizlik bişey değilmiş sonuçta havayı onlar dolduruyor hiçte şikayetci olmasınlar :90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:

Back